Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın Hanımlar,
Mevlüd Kandiliniz mübarek olsun ve güzel bir hafta olsun inşallah.. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Anneyimbenanne35 son test sonucun nasıl canım? merakla bekliyoruz.. neiraida duygusallık hamileliğin de belirtisidir arkadaşım, hiç umutsuz olma.. öyle bile olsa tedaviye devam.. Morasigi keseyi gördün mü ya da ne zaman göreceksin? inşallah hayırlısıyla ikizdirler.. A AloeeVeraa tatlım senin de tahlillerin iyi çıkmış şükür.. seni de bebeğin çok bekletmeyecek bence.. Alene U UmutluKarTanesi 1 17platon17 ve diğer hanımlar.. sizler nasılsınız? hafta sonu fırsatım olmadı takip etmeye.. umarım her şey yolundadır. beni sorarsanız ben hala regl olamadım. Göğüslerimde hassasiyet şişlik var ama gelmedi yine de..

yarın kan vericem canm

canm ben geçen ay 18. gün adet olmuştum bu ay 11.gün test yaptım pozitf 12.13.günlerde koyulasti yarın kan vercem bugün ignenin 17.günü

Günaydın canım. Çatlatma iğnesiyle de olsa kist falan olmadığı sürece kendi adet döngünde çok sapma olmuyo canım. Yani beklediğin adet günün civarında adet olursun. Tabi olma da bebiş olsun. Test yaparsan bizi de haberdar et :)

Canım benim ya inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim.
Senin gecikmenin kaçıncı günü oldu canım? Bebiş olmadığına kesin emin misin canım ya belirtilerin var gibi

ıyyim bende kuzum goguslerim agiriyor üstüne yatamıyorum kasik agrım var öyle yarın gidicem inşalalh çok heyecanliyim
Valla ben heyecanla senden haber bekliyorum canım. İnşallah yarın bize mutlu haberle gelirsin kuzum

Günaydın kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amiin canım benim Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı yavrular versin. Nasılsın canım, buralarda yoksun uzun zamandır

Günaydin fistik bende esime bugün civanpercemi aldiriyorum yarin basliyim diyorum.regliye 15gün var ama nasilsa bu ay korunuyoruzya bir sey olmaz herhalde .bu arada yumurtlama gunleribdeyim çok cok fazla akintim var şimdiye kadar hicbir zaman yumurtlama döneminde bukadar akinti olmamisti.rahim filminden mi kaynakli acaba

Korunduğunuz için içmende şimdi bi sakınca olmaz canım ama normalde korunmuyoken içme, civanperçemi rahimi gevşetiyo ve kolay regl olunmasını sağlıyo. Yani daha sonra içerken bebiş olmadığından emin ol ve adet gecikince iç kuzucum. Bu arada hayatında içtiğin en iğrenç şey olucak büyük ihtimalle :) bal falan koy içine.
Akıntı hsg den dolayı olabilir bence canım, iyice açmıştır yolları, akıntı iyidir ama temizliyo içerisini

Amiin canım benim Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı yavrular versin. Nasılsın canım, buralarda yoksun uzun zamandır
evet canım ne zamandır biraz kafamdan atmaya çalışıyordum bebek meselesini. Bu ay yumurta geliştirici menogon iğne kullandım. 5 yumurtam oluştu bugün adet günüm beklemedeyim canım.

evet canım ne zamandır biraz kafamdan atmaya çalışıyordum bebek meselesini. Bu ay yumurta geliştirici menogon iğne kullandım. 5 yumurtam oluştu bugün adet günüm beklemedeyim canım.
Ay bu ne güzel bi haber. 5 yumurta çok iyi canım. Bu mübarek günde Allahın izniyle inşallah bebişin gelsin. Belirtin var mı canım

Sen hayit tohumunu hic icmedin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…