- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.121
Yok onu hiç içmedim şekerim :) o zaman sen alışıksın sana koymaz civanperçemi :)Sen hayit tohumunu hic icmedin galiba
ayyy inşalalh tatlım yaValla ben heyecanla senden haber bekliyorum canım. İnşallah yarın bize mutlu haberle gelirsin kuzum
Canım üzüldüm üzülme desem boş Yani yaşıyoruz her zaman aynı duyguları yunurtalamadan kaçıncı gün adet oldun tam benmde bugün ya da yarın adet günüm bütün belirtiler var olucam yani bundan sonra ne yapacaksınselam canım. cumartesi günü regl oldum. Ya benim 15.güne kadar silik ikinci çizgi çıkıyor görüyorum bunu hep ama hala umutlanıyorum işte maalesef. ve yine üzülüyorumsen naaptın canım senden güzel haberler alalım inş
Günaydın Hanımlar,
Mevlüd Kandiliniz mübarek olsun ve güzel bir hafta olsun inşallah.. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Anneyimbenanne35 son test sonucun nasıl canım? merakla bekliyoruz.. neiraida duygusallık hamileliğin de belirtisidir arkadaşım, hiç umutsuz olma.. öyle bile olsa tedaviye devam.. @Morasigi keseyi gördün mü ya da ne zaman göreceksin? inşallah hayırlısıyla ikizdirler.. A AloeeVeraa tatlım senin de tahlillerin iyi çıkmış şükür.. seni de bebeğin çok bekletmeyecek bence.. @Alene U UmutluKarTanesi @17platon17 ve diğer hanımlar.. sizler nasılsınız? hafta sonu fırsatım olmadı takip etmeye.. umarım her şey yolundadır. beni sorarsanız ben hala regl olamadım. Göğüslerimde hassasiyet şişlik var ama gelmedi yine de..
Merhaba canim,seninde kandilin mubarek olsun. Ben 16 kasimda ovitrelle vuruldum. Bat 28 kasim. Oyle beklemedeyiz. Diş agrisiyla basim belada. Cok kotu bir halde agri yapiyor.Kanal tedavisi yapilmasi gerekiyormus. 26 kasima ancak randevu alabildim. O yuzden keyifsizim bu aralar aslinda. Sen nasilsin? Nedir son durumun?Günaydın Hanımlar,
Mevlüd Kandiliniz mübarek olsun ve güzel bir hafta olsun inşallah.. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Anneyimbenanne35 son test sonucun nasıl canım? merakla bekliyoruz.. neiraida duygusallık hamileliğin de belirtisidir arkadaşım, hiç umutsuz olma.. öyle bile olsa tedaviye devam.. @Morasigi keseyi gördün mü ya da ne zaman göreceksin? inşallah hayırlısıyla ikizdirler.. A AloeeVeraa tatlım senin de tahlillerin iyi çıkmış şükür.. seni de bebeğin çok bekletmeyecek bence.. @Alene U UmutluKarTanesi @17platon17 ve diğer hanımlar.. sizler nasılsınız? hafta sonu fırsatım olmadı takip etmeye.. umarım her şey yolundadır. beni sorarsanız ben hala regl olamadım. Göğüslerimde hassasiyet şişlik var ama gelmedi yine de..
bu ay ilk kez ateş ölçtüm ve ateşim şu an yüksek gidiyor. Onun dışında alt karnımda ağrı var canm. Benim hamile olduğum ay belirtim olmamıstı. Test sipariş verdim gelseydi test yapacaktım.Ay bu ne güzel bi haber. 5 yumurta çok iyi canım. Bu mübarek günde Allahın izniyle inşallah bebişin gelsin. Belirtin var mı canım
çok geçmiş olsun canım.. ben de regl bekliyorum 4.kez tedaviye başlamak için. 3 kez klomen kullanmıştım.. sonuç sıfır.. ama dikkatli olman gerek senin arkadaşım.. ya hamileysen ve diş doktoru uyuşturmak için iğne vurursa.. mutlaka bu durumu söyle doktora bence..Merhaba canim,seninde kandilin mubarek olsun. Ben 16 kasimda ovitrelle vuruldum. Bat 28 kasim. Oyle beklemedeyiz. Diş agrisiyla basim belada. Cok kotu bir halde agri yapiyor.Kanal tedavisi yapilmasi gerekiyormus. 26 kasima ancak randevu alabildim. O yuzden keyifsizim bu aralar aslinda. Sen nasilsin? Nedir son durumun?
canım valla bilemiyorum hayırlısıyla reglse regl bebekse bebek bir öğrenirsem içim rahat edecek. sen de mi ovitrelle vuruldun?
Ofisteki kızlar illa yap yap :) belki öğle arasında alırım hallederim. Korkmazsam ve caymazsam da yaparsam size de yazarm mutlakaGünaydın canım. Çatlatma iğnesiyle de olsa kist falan olmadığı sürece kendi adet döngünde çok sapma olmuyo canım. Yani beklediğin adet günün civarında adet olursun. Tabi olma da bebiş olsun. Test yaparsan bizi de haberdar et :)
Canım benim ya inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim.
Senin gecikmenin kaçıncı günü oldu canım? Bebiş olmadığına kesin emin misin canım ya belirtilerin var gibi
ben Eylül ayında vurulmuştum ama sonuç alamadım. Ekim'de klomen kullandım yumurtam olmadı.. hala regl olmayı bekliyorum tedaviye tekrar başlamak için.. Hayırlısı canım.. inşallah bebiştir..
klomen ile hamile kalan çok az sanki. benim yumurtamı büyütmüştü ama verimisz büyüdü. femarada bu ay güzel büyümüştü ama olmadı sanıyorum ki.
tüp bebek düşünüyor musun peki? biz eşimle ciddi ciddi herşeyi bırakıp tüp bebek deneyelim diyoruz biraz para biriktirip
Allah rahmet eylesin kuzummm rabbim sabır versin inşgeçen hafta içinde amcamın eşi meme kanserindedn vefat etti dünde gorumcemin kayınvalidesi yog7n bakımdaydı o vefat etti ölüm haberleri alınca çok.kotu oluyorum allah rahmet eylesin
Senin regl bayagi gecikti. Hic doktora gorundun mu peki? Hani hic olmazsa bebis yoksa sokturucu birseyler verirdi. Insan kirmizilari gormedikce belki bebis vardir diye dusunuyor hep.çok geçmiş olsun canım.. ben de regl bekliyorum 4.kez tedaviye başlamak için. 3 kez klomen kullanmıştım.. sonuç sıfır.. ama dikkatli olman gerek senin arkadaşım.. ya hamileysen ve diş doktoru uyuşturmak için iğne vurursa.. mutlaka bu durumu söyle doktora bence..
Kacinci igneki tup bebek dusunuyosunuz cnm?
klomen ile hamile kalan çok az sanki. benim yumurtamı büyütmüştü ama verimisz büyüdü. femarada bu ay güzel büyümüştü ama olmadı sanıyorum ki.
tüp bebek düşünüyor musun peki? biz eşimle ciddi ciddi herşeyi bırakıp tüp bebek deneyelim diyoruz biraz para biriktirip
Senin regl bayagi gecikti. Hic doktora gorundun mu peki? Hani hic olmazsa bebis yoksa sokturucu birseyler verirdi. Insan kirmizilari gormedikce belki bebis vardir diye dusunuyor hep.
Bu arada benim bat 28 kasim dis doktoru 26 kasimdi. Cok ucu ucuna bi zamandi. Kadin dogumcu doktorum sorun olmaz anestezi demisti reglden once ama bide kanal tedavisi sonrasi antibiyotik kullanmak gerekebiliyor.Esim aradi az evvel. Benin agrilarima dayanamamis,eski bir mukellefi vardi dis doktoru konusmus yarina ayarlamis adamin ozel kliniginde. Cok sukur yarin halledicez. Insallah antibiyotigin bir etkisi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?