Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzüldüm üzülme desem boş Yani yaşıyoruz her zaman aynı duyguları yunurtalamadan kaçıncı gün adet oldun tam benmde bugün ya da yarın adet günüm bütün belirtiler var olucam yani bundan sonra ne yapacaksın

canım valla bilemiyorum hayırlısıyla reglse regl bebekse bebek bir öğrenirsem içim rahat edecek. sen de mi ovitrelle vuruldun?

Merhaba canim,seninde kandilin mubarek olsun. Ben 16 kasimda ovitrelle vuruldum. Bat 28 kasim. Oyle beklemedeyiz. Diş agrisiyla basim belada. Cok kotu bir halde agri yapiyor.Kanal tedavisi yapilmasi gerekiyormus. 26 kasima ancak randevu alabildim. O yuzden keyifsizim bu aralar aslinda. Sen nasilsin? Nedir son durumun?

Ay bu ne güzel bi haber. 5 yumurta çok iyi canım. Bu mübarek günde Allahın izniyle inşallah bebişin gelsin. Belirtin var mı canım
bu ay ilk kez ateş ölçtüm ve ateşim şu an yüksek gidiyor. Onun dışında alt karnımda ağrı var canm. Benim hamile olduğum ay belirtim olmamıstı. Test sipariş verdim gelseydi test yapacaktım.

çok geçmiş olsun canım.. ben de regl bekliyorum 4.kez tedaviye başlamak için. 3 kez klomen kullanmıştım.. sonuç sıfır.. ama dikkatli olman gerek senin arkadaşım.. ya hamileysen ve diş doktoru uyuşturmak için iğne vurursa.. mutlaka bu durumu söyle doktora bence..

canım valla bilemiyorum hayırlısıyla reglse regl bebekse bebek bir öğrenirsem içim rahat edecek. sen de mi ovitrelle vuruldun?

ben Eylül ayında vurulmuştum ama sonuç alamadım. Ekim'de klomen kullandım yumurtam olmadı.. hala regl olmayı bekliyorum tedaviye tekrar başlamak için.. Hayırlısı canım.. inşallah bebiştir..

Ofisteki kızlar illa yap yap :) belki öğle arasında alırım hallederim. Korkmazsam ve caymazsam da yaparsam size de yazarm mutlaka

Canım benim ya inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim.
Senin gecikmenin kaçıncı günü oldu canım? Bebiş olmadığına kesin emin misin canım ya belirtilerin var gibi

ay keşke arkadaşım, Allah duysa ağzından mübarek gün... bugün 42.gün.. ben de umutlandım 4 gün önce test yaptım ama tek çizgi..

ben Eylül ayında vurulmuştum ama sonuç alamadım. Ekim'de klomen kullandım yumurtam olmadı.. hala regl olmayı bekliyorum tedaviye tekrar başlamak için.. Hayırlısı canım.. inşallah bebiştir..

klomen ile hamile kalan çok az sanki. benim yumurtamı büyütmüştü ama verimisz büyüdü. femarada bu ay güzel büyümüştü ama olmadı sanıyorum ki.

tüp bebek düşünüyor musun peki? biz eşimle ciddi ciddi herşeyi bırakıp tüp bebek deneyelim diyoruz biraz para biriktirip

Kacinci igneki tup bebek dusunuyosunuz cnm?

Senin regl bayagi gecikti. Hic doktora gorundun mu peki? Hani hic olmazsa bebis yoksa sokturucu birseyler verirdi. Insan kirmizilari gormedikce belki bebis vardir diye dusunuyor hep.
Bu arada benim bat 28 kasim dis doktoru 26 kasimdi. Cok ucu ucuna bi zamandi. Kadin dogumcu doktorum sorun olmaz anestezi demisti reglden once ama bide kanal tedavisi sonrasi antibiyotik kullanmak gerekebiliyor.Esim aradi az evvel. Benin agrilarima dayanamamis,eski bir mukellefi vardi dis doktoru konusmus yarina ayarlamis adamin ozel kliniginde. Cok sukur yarin halledicez. Insallah antibiyotigin bir etkisi olmaz

Kacinci igneki tup bebek dusunuyosunuz cnm?

ya aslında daha ikinci ama ben gerçekten bu iğneden bu işlemlerden çok sıkıldım oldu mu olmadı mı sürekli düşünmeken kafamı rahatlatamıyorum. biz de düşündük en azından içeriye koysunlar tutunup tutunmadığına bakalım.

bugün iğnenin 16. günü hala regl olmadım testlerim de negatif

tüp bebek en son çare tabi.. aslında ilk aklımda famera var.. ben de onu kullanmak ya da yumurta geliştiren iğneleri denemek istiyorum. tüp bebek aklımdaki en son çare aslında.. aşılama dener miyim bilmiyorum.. normalden pek bir farı yokmuş..

inşallah canım, hamile bile olsan şu an çok minik olduğundan etkilemez belki de.. benim bir tanıdığım diş yaptırıyordu o ara 3 aylık hamileymiş diş yaptırdıktan somra fark etti hem de.. çok şükür bebekte hiçbir problem yoktu, şimdi büyüdü kocaman kız oldu :) ben de pko olduğundan gecikmeye ben alışkınım. göğüslerimde hassasiyet var olacak diye bekliyorum ama olmaz ise 3 5 güne bir tahlil daha yapar tarlusal kullanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…