- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.141
Tesekkur ederim canim. Valla benim adetimin 3. Gunu bugun. Asilamam ne yazikki tutmadi. Ocakta izne ayrilip tup bebek tedavime baslayacagim. O arada 1 yada 2 adet donemim var incir kuru denemeyi dusunuyorum.Günaydın Hanımlar,
Mevlüd Kandiliniz mübarek olsun ve güzel bir hafta olsun inşallah.. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Anneyimbenanne35 son test sonucun nasıl canım? merakla bekliyoruz.. neiraida duygusallık hamileliğin de belirtisidir arkadaşım, hiç umutsuz olma.. öyle bile olsa tedaviye devam.. @Morasigi keseyi gördün mü ya da ne zaman göreceksin? inşallah hayırlısıyla ikizdirler.. A AloeeVeraa tatlım senin de tahlillerin iyi çıkmış şükür.. seni de bebeğin çok bekletmeyecek bence.. @Alene @UmutluKarTanesi 1 17platon17 ve diğer hanımlar.. sizler nasılsınız? hafta sonu fırsatım olmadı takip etmeye.. umarım her şey yolundadır. beni sorarsanız ben hala regl olamadım. Göğüslerimde hassasiyet şişlik var ama gelmedi yine de..
ben adet oldum canim hatta bugun 3. Gunum. Ocakta izne ayrilip hoopp tup bebek. Doktorumla konustuk plani yaptik
ya aslında daha ikinci ama ben gerçekten bu iğneden bu işlemlerden çok sıkıldım oldu mu olmadı mı sürekli düşünmeken kafamı rahatlatamıyorum. biz de düşündük en azından içeriye koysunlar tutunup tutunmadığına bakalım.
bugün iğnenin 16. günü hala regl olmadım testlerim de negatif
kizlar hayirli kandiller herkese. allah hepimizin kucagini bos birakmasin. regl olmayanlarda ins testlerde pozitifleri gorurler
kızlar bugün adet günüm sanırım hamileyim. ben çok uğraştım 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu sefer olmuştur inşallah.
Eki Görüntüle 2207351
inşallah canım inşallah.Ahh canim mubarek gunun yüzu suyu hürmetine olmustur insallah
Ateş ölçme yöntemini kullanan çok oluyo ve doğru sonuç veriyomuş bildiğim kadarıyla canım. İnşallah bebişin gelmiştir. Test ne zaman yapmayı düşünüyosunbu ay ilk kez ateş ölçtüm ve ateşim şu an yüksek gidiyor. Onun dışında alt karnımda ağrı var canm. Benim hamile olduğum ay belirtim olmamıstı. Test sipariş verdim gelseydi test yapacaktım.
kızlar bugün adet günüm sanırım hamileyim. ben çok uğraştım 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu sefer olmuştur inşallah.
Eki Görüntüle 2207351
Ay çok heyecanlı :) bi cesaret yap testi de hepimizin merakı geçsin tatlım :)Ofisteki kızlar illa yap yap :) belki öğle arasında alırım hallederim. Korkmazsam ve caymazsam da yaparsam size de yazarm mutlaka
yaptım canım pozitif görünüyorAteş ölçme yöntemini kullanan çok oluyo ve doğru sonuç veriyomuş bildiğim kadarıyla canım. İnşallah bebişin gelmiştir. Test ne zaman yapmayı düşünüyosun
Canım hiç belli olmaz tekrar yumurtlanabiliyo, o zaman geç döllenme olmuş olma ihtimali de var. Biraz daha bekleyip kan testi yaptır bence ya da bi doktor da görsün ona göre yol çizersinay keşke arkadaşım, Allah duysa ağzından mübarek gün... bugün 42.gün.. ben de umutlandım 4 gün önce test yaptım ama tek çizgi..
Cnm igne felan oldunmu bu ay yoksa kendiligindenmi geldi mucize ne zaman kan verixeksin :)yaptım canım pozitif görünüyor
10 gün iğne kullandım 5 yumurtam gelişmşti ovitrelle vuruldum 3 kasımda. sonra normal ilişki oldu. Sana da hayırlı olsun canım. Allah nasip ederse kalp atısını duyana kadar anneme bile soylemeyeceğim.Cnm igne felan oldunmu bu ay yoksa kendiligindenmi geldi mucize ne zaman kan verixeksin :)
Yaa inanamıyoruumkızlar bugün adet günüm sanırım hamileyim. ben çok uğraştım 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu sefer olmuştur inşallah.
Eki Görüntüle 2207351
etmem mi canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Yaa inanamıyoruumne kadar güzel bi haber canımm, Allahım inşallah çok güzel ilerlesin gebeliğin ve sağlıkla kucağına al yavrunu. İnan ki nasıl sevindim anlatamam canım. Bize de dua et bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Allah kabul etsin bebeğim. Ben okuyamıyorum bugün malum durumlardan dolayı ama hepinize çok dua ediyorum. Dualarında bizi unutma, seviyorum seniKizlar bende yasin okuyacagim hepimizin dualari kabul olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?