Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum benim ya seni yerim Allah kabul etsin inşallah senin ve meleğinin dualarını. Yazıcam sana özelden

inşallah canım daha önce yaşadıklarımı biliyorsun o yüzden biraz daha temkinliyim. hayırlısı olsun.
Biliyorum canım biliyorum, tabi ister istemez temkinli olursun şimdi ama içini ferah tut et. Bence bu kez oldu ve sağlıkla gelicek bebişin

Tesekkur ederim canim. Valla benim adetimin 3. Gunu bugun. Asilamam ne yazikki tutmadi. Ocakta izne ayrilip tup bebek tedavime baslayacagim. O arada 1 yada 2 adet donemim var incir kuru denemeyi dusunuyorum.
Insallah meleginde seninledir canim

inşallah arkadaşım.. incir kürü yumurta geliştirmede etkili canım, bir de çörek otu tarçın ve baldan oluşan bir karışım var. oda etkili.. yumurtan gelişmiyorsa deneyebilirsin. PKO var ise çörek otu yağını kapsül şeklinde gıda takviyesi olarak alabilirsin.

Insallah canim evladininda kalbi senin kadar güzel olur insallah

Allah kabul etsin bebeğim. Ben okuyamıyorum bugün malum durumlardan dolayı ama hepinize çok dua ediyorum. Dualarında bizi unutma, seviyorum seni

1 yasin 1 meryem okudum oglumun ana sinifinda 60 cocuk var onlarada birsdyler aldim. Benim ettigim dualar hepimizin yerine insallah. Peyganberimiz s.a.v dogum gunünde bizede hayirli evlatlar vermenin kapisini aralar insallah

1 yasin 1 meryem okudum oglumun ana sinifinda 60 cocuk var onlarada birsdyler aldim. Benim ettigim dualar hepimizin yerine insallah. Peyganberimiz s.a.v dogum gunünde bizede hayirli evlatlar vermenin kapisini aralar insallah
Allah kabul etsin güzel kalpli arkadaşım. İnşallah Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarını kabul etsin

ben iğneden tam 15 gün sonra regl oldum canım. geçen ay da iğneden 16 gün sonra olmuştum. ortalama zaten 15-16 gün oluyor. sen inş adet olmazsın.zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış genelde. sen de kaç gündür adet belirtisi yaşıyosunn. ayy hadi inş. test ne zaman yapacaksın? ben yine adetin 4.günü doktoruma gidicem artık neye karar verirse onu yapcam canım.

kuzum senin diğer üç bıdık ksç yaşında maşallah ilkmiş gibi heyecanlısın tamamına erdirsin allah bunu da
sorma valla 3 ününde neler yaşadım nasıl hamile kaldım hangi haftada ne oldu hepsi uçtu gitti odaklandık buraya evet kuzum ılkmis gibi heyecanlıyım ailecek büyük kizim 9 oğlum 7 küçük kizim 4 yaşında teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…