- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.161
Çok üzüldüm kuzum yaKızlar az önce regl oldum beklenen adet gününden üç gün önce
Sonradan gördüm canım çok sevindim daha da güzel haberlerini alalım bundan sonra inşallahyaptım canım pozitif görünüyor
inşallah canım daha önce yaşadıklarımı biliyorsun o yüzden biraz daha temkinliyim. hayırlısı olsun.Sonradan gördüm canım çok sevindim daha da güzel haberlerini alalım bundan sonra inşallah
Ah kuzum benim ya seni yerim Allah kabul etsin inşallah senin ve meleğinin dualarını. Yazıcam sana özeldenKizlar bu aksamm kandil.namaz.kilicaz ve dua edicez hamilelerin duasi kabul olurmus derler insallah oyledir hususi olarak hepinize dua etmek istoyorum ozel dua isteyen olursa bana ozelden yazsin isim vererek dua etmek isterim Allah herkese nasip etsin evlat kokusunu
Amiin kuzum. Allah razı olsunetmem mi canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Biliyorum canım biliyorum, tabi ister istemez temkinli olursun şimdi ama içini ferah tut et. Bence bu kez oldu ve sağlıkla gelicek bebişininşallah canım daha önce yaşadıklarımı biliyorsun o yüzden biraz daha temkinliyim. hayırlısı olsun.
Tesekkur ederim canim. Valla benim adetimin 3. Gunu bugun. Asilamam ne yazikki tutmadi. Ocakta izne ayrilip tup bebek tedavime baslayacagim. O arada 1 yada 2 adet donemim var incir kuru denemeyi dusunuyorum.
Insallah meleginde seninledir canim
Süper bir haber bu hem de ne mübarek günde, inşallh süreç güzel devam ederkızlar bugün adet günüm sanırım hamileyim. ben çok uğraştım 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu sefer olmuştur inşallah.
Eki Görüntüle 2207351
Kizlar bu aksamm kandil.namaz.kilicaz ve dua edicez hamilelerin duasi kabul olurmus derler insallah oyledir hususi olarak hepinize dua etmek istoyorum ozel dua isteyen olursa bana ozelden yazsin isim vererek dua etmek isterim Allah herkese nasip etsin evlat kokusunu
Allah kabul etsin bebeğim. Ben okuyamıyorum bugün malum durumlardan dolayı ama hepinize çok dua ediyorum. Dualarında bizi unutma, seviyorum seni
Allah kabul etsin güzel kalpli arkadaşım. İnşallah Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarını kabul etsin1 yasin 1 meryem okudum oglumun ana sinifinda 60 cocuk var onlarada birsdyler aldim. Benim ettigim dualar hepimizin yerine insallah. Peyganberimiz s.a.v dogum gunünde bizede hayirli evlatlar vermenin kapisini aralar insallah
Allah kabul etsin canım, ne kdar güzel düşünmüşsün1 yasin 1 meryem okudum oglumun ana sinifinda 60 cocuk var onlarada birsdyler aldim. Benim ettigim dualar hepimizin yerine insallah. Peyganberimiz s.a.v dogum gunünde bizede hayirli evlatlar vermenin kapisini aralar insallah
ben iğneden tam 15 gün sonra regl oldum canım. geçen ay da iğneden 16 gün sonra olmuştum. ortalama zaten 15-16 gün oluyor. sen inş adet olmazsın.zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış genelde. sen de kaç gündür adet belirtisi yaşıyosunn. ayy hadi inş. test ne zaman yapacaksın? ben yine adetin 4.günü doktoruma gidicem artık neye karar verirse onu yapcam canım.Canım üzüldüm üzülme desem boş Yani yaşıyoruz her zaman aynı duyguları yunurtalamadan kaçıncı gün adet oldun tam benmde bugün ya da yarın adet günüm bütün belirtiler var olucam yani bundan sonra ne yapacaksın
Ben de öyle birsey yok canım ama alt karnımda ağrı var gece bile agrıdıkızlar ağzınızda tat değişikliği varmi ya benm agzim acı mi desem metalik gibimi desem hiç tat yok ya sizdede varmiEsrasvn Morasigi B bibliyofil_k
anladım canm o ağrı dün bendede oldu günün geciyomuBen de öyle birsey yok canım ama alt karnımda ağrı var gece bile agrıdı
Hayırlı sonuçlar yüksek yüksek betalar çıksın inşallah canım :) ne zaman çıkıcakmış sonuçKızlar kan verdim
kuzum senin diğer üç bıdık ksç yaşında maşallah ilkmiş gibi heyecanlısın tamamına erdirsin allah bunu dakızlar ağzınızda tat değişikliği varmi ya benm agzim acı mi desem metalik gibimi desem hiç tat yok ya sizdede varmiEsrasvn Morasigi B bibliyofil_k
sorma valla 3 ününde neler yaşadım nasıl hamile kaldım hangi haftada ne oldu hepsi uçtu gitti odaklandık buraya evet kuzum ılkmis gibi heyecanlıyım ailecek büyük kizim 9 oğlum 7 küçük kizim 4 yaşında teyzesikuzum senin diğer üç bıdık ksç yaşında maşallah ilkmiş gibi heyecanlısın tamamına erdirsin allah bunu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?