Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim adet günüm yarın bekliyorum belki bugünde olabilirim inşallah ama hiç sanmıyorum adet olucam yani artık vücudumu tanıyorum ben bu ay ara vericem gitmiycem doktora

Hayırlı olsun tatlım rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşşşş
amin cnm inşallah. Darısı burada bebek isteyen herkese inşallah. Bakın ben 2.5 senedir uğraşıyorum. Umudunuzu yitirmeyin. İnşallah benimki de sağlıklı olur. Daha önce 2 kimyasal oldu.

amin cnm inşallah. Darısı burada bebek isteyen herkese inşallah. Bakın ben 2.5 senedir uğraşıyorum. Umudunuzu yitirmeyin. İnşallah benimki de sağlıklı olur. Daha önce 2 kimyasal oldu.
Amin canım rabbim hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşşş :)

ayy canm benm gözün aydın inşalalh yarın bende böyle güzel rakam görürüm belirtilerin neler sayarken merak ettim çok sevindim ya
inşallah canım yarın ben doktora 2.aşılama için gidecektim. epey şaşkınım. sadece alt karnımda ağrı var başka da belirtim yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…