- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.181
bunu çok duymuştum bende olmamıştı ama kardeşimdde olmuştukızlar ağzınızda tat değişikliği varmi ya benm agzim acı mi desem metalik gibimi desem hiç tat yok ya sizdede varmi @Esrasvn @Morasigi B bibliyofil_k
Canım benim adet günüm yarın bekliyorum belki bugünde olabilirim inşallah ama hiç sanmıyorum adet olucam yani artık vücudumu tanıyorum ben bu ay ara vericem gitmiycem doktoraben iğneden tam 15 gün sonra regl oldum canım. geçen ay da iğneden 16 gün sonra olmuştum. ortalama zaten 15-16 gün oluyor. sen inş adet olmazsın.zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış genelde. sen de kaç gündür adet belirtisi yaşıyosunn. ayy hadi inş. test ne zaman yapacaksın? ben yine adetin 4.günü doktoruma gidicem artık neye karar verirse onu yapcam canım.
Ama iğneden değil ben yumurtlamadan hesaplıyorum 14. Gün adet oldum geçen ay bu ayda ona göre hesapladım yarın oluyoCanım benim adet günüm yarın bekliyorum belki bugünde olabilirim inşallah ama hiç sanmıyorum adet olucam yani artık vücudumu tanıyorum ben bu ay ara vericem gitmiycem doktora
2 saate cıkacakmış canım hayırlısı inşallah :))Hayırlı sonuçlar yüksek yüksek betalar çıksın inşallah canım :) ne zaman çıkıcakmış sonuç
allah bağışlasın ev heyecanlı bir bekleyişte desenesorma valla 3 ününde neler yaşadım nasıl hamile kaldım hangi haftada ne oldu hepsi uçtu gitti odaklandık buraya evet kuzum ılkmis gibi heyecanlıyım ailecek büyük kizim 9 oğlum 7 küçük kizim 4 yaşında teyzesi
Bekliyoruz sonucunu canım :)2 saate cıkacakmış canım hayırlısı inşallah :))
anladım canım. hayırlısı olsun ne diyelim.Canım benim adet günüm yarın bekliyorum belki bugünde olabilirim inşallah ama hiç sanmıyorum adet olucam yani artık vücudumu tanıyorum ben bu ay ara vericem gitmiycem doktora
inşallah güzel haberler verirm canım :)Bekliyoruz sonucunu canım :)
Hayırlı olsun tatlım rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşşşşinşallah canım inşallah.
amin cnm inşallah. Darısı burada bebek isteyen herkese inşallah. Bakın ben 2.5 senedir uğraşıyorum. Umudunuzu yitirmeyin. İnşallah benimki de sağlıklı olur. Daha önce 2 kimyasal oldu.Hayırlı olsun tatlım rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşşşş
Allah kabul etsin canım benim1 yasin 1 meryem okudum oglumun ana sinifinda 60 cocuk var onlarada birsdyler aldim. Benim ettigim dualar hepimizin yerine insallah. Peyganberimiz s.a.v dogum gunünde bizede hayirli evlatlar vermenin kapisini aralar insallah
Amin canım rabbim hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşşş :)amin cnm inşallah. Darısı burada bebek isteyen herkese inşallah. Bakın ben 2.5 senedir uğraşıyorum. Umudunuzu yitirmeyin. İnşallah benimki de sağlıklı olur. Daha önce 2 kimyasal oldu.
hemde ne heyecan offff hepsi 4 gözle kesin hamileyim dememi bekliyorlar büyük kizim oğlum eşim kayinvalidem maaileallah bağışlasın ev heyecanlı bir bekleyişte desene
ayy canm benm gözün aydın inşalalh yarın bende böyle güzel rakam görürüm belirtilerin neler sayarken merak ettim çok sevindim yabugün adet günüm beta hcg 300 çıktı canlar
inşallah canım yarın ben doktora 2.aşılama için gidecektim. epey şaşkınım. sadece alt karnımda ağrı var başka da belirtim yok canım.ayy canm benm gözün aydın inşalalh yarın bende böyle güzel rakam görürüm belirtilerin neler sayarken merak ettim çok sevindim ya
Süper bir haber bu hem de ne mübarek günde, inşallh süreç güzel devam edertabrik ederim darısı bize
çok sağolun hepiniz de. Darısı isteyen herkese inşallah kızlar.B bibliyofil_k maşallah canım, inşallah beklediğimiz haberdir hayırlısıyla... bunu görmek bile büyük bir mutluluk valla...
bugün adet günüm beta hcg 300 çıktı canlar
çok şükür öyle oldu. dha önce erken dönem kimyasal düşük falan oldu. temkinliyim biraz hayırlısı bakalım :)inşallah sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım.. mübarek gün ne de güzel bir haber aldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?