- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.201
canım temkinli olmakta fayda var elbet.. bu sefer korktuğun gibi olmaz inşallah.. sizin aşılama mıydı?çok şükür öyle oldu. dha önce erken dönem kimyasal düşük falan oldu. temkinliyim biraz hayırlısı bakalım :)
Ayyyy kuzum ben değeri görmeden hayırlı olsun demiştim zaten :) çok çok sevindim adına mübarek günde çok güzel haber aldın darısı başımıza inşaallah :) canımmm sen daha önce test yapmış mıydın yoksa bu ilk testin miydibugün adet günüm beta hcg 300 çıktı canlar
yok canım iğne kullandım menogon bir de çatlatma iğnesi.canım temkinli olmakta fayda var elbet.. bu sefer korktuğun gibi olmaz inşallah.. sizin aşılama mıydı?
bugun ilk kez yaptım canım idrar testinde görünce koştum kan verdim hemen :))Ayyyy kuzum ben değeri görmeden hayırlı olsun demiştim zaten :) çok çok sevindim adına mübarek günde çok güzel haber aldın darısı başımıza inşaallah :) canımmm sen daha önce test yapmış mıydın yoksa bu ilk testin miydi
İyi sabretmişsin. Canım yaaaa :)bugun ilk kez yaptım canım idrar testinde görünce koştum kan verdim hemen :))
Ay süper canım maşallah yabugün adet günüm beta hcg 300 çıktı canlar
Hayırlı olsunn hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahbugun ilk kez yaptım canım idrar testinde görünce koştum kan verdim hemen :))
Herhangi bi belirti var mıydı sende? benim de ovitrelle iğneden sonra 12.günüm ama test yapmaya korkuyorm :)Hayırlı olsunn hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah
edecem canım çarşamba bir daha vereceğim.Ay süper canım maşallah yasağlıkla gelsin bebişin, artışı takip et yine de canım
yok canım iğne kullandım menogon bir de çatlatma iğnesi.
yerleşme kanaması oldu mu arkadaşım?alt karnımda ve kasıklarda ağrı var gece bile hissettim başka da belirti yok.
bende de ağrı var adet sancısı gibi ama sürekli bi sızı şeklinde.. adet de olacak olabilirm tabi :)alt karnımda ve kasıklarda ağrı var gece bile hissettim başka da belirti yok.
yok olmadı canım ama akıntım var beyazyerleşme kanaması oldu mu arkadaşım?
cumartesi günü eşimle AVM den içeri girişte güvenlik kontrolünden geçicektik. O güvenlik kapısından geçti ben de istemsiz bi şekilde soldan yürüdüm geçtim. sonra farkettim dedektörden geçmediğimi :) sonra döndüm geçtim tekrar. ilk defa böle bişe yaşadm. eşim de şakasına sanırm bişey var gayri ihtiyari soldan geçtin dedektörden geçmedin fln dedi :) bakalm bi iki güne test yapcambir de hamile olunca hissediyorsunuz bence. benim içimde bir his vardı sanki.
hmm.. bazen oluyor ama çoğunlukla bu kanama fark edilmiyormuş.. Hayırlısı canım.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.. mübarek gün bize de dua edinyok olmadı canım ama akıntım var beyaz
dualarım hepinizle canlar. Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.hmm.. bazen oluyor ama çoğunlukla bu kanama fark edilmiyormuş.. Hayırlısı canım.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.. mübarek gün bize de dua edin
bugün adet günüm beta hcg 300 çıktı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?