Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben diyorum burda bi enerji oluştu maşallah diyelim, sırayla hamile oluyo burdakiler çok şükür :)

yok cnm menogon artı ovitrelle kullandım normal ilşki oldu.

Bende doktoruma sorayim menogon ignesini hep gonal f diyor bakalim aralijta bende baslicam.klomenle zar zor 1 tane oluyordu yumurtam belki igneyle 2 3 tane olurda şansim artar

Bende doktoruma sorayim menogon ignesini hep gonal f diyor bakalim aralijta bende baslicam.klomenle zar zor 1 tane oluyordu yumurtam belki igneyle 2 3 tane olurda şansim artar
ben ilk kez iğne kullandım bu sefer bi prof.a gittim adam menogon da ısrarcıydı kullandım 5 yumurtam olustu. ama 10 gün iğne vurundum baya zor oldu canım.

Aralikta sira bize gelsin insallah senin regli bitiyor bu ay takip et belki erkenden gelir
Evet canım regl biter artık yarın, sonra ovulasyon testi kullanırım belki var elimde. Keşke erken gelse bebiş ne güzel olur :) ama o kadar tuhaf ki çok yoğun bi şekilde aralıkta son kez adet olucağımı ocakta öğreniceğimi düşünüyorum canım çok farklı bi his var içimde. Tabi bunu herhalde biraz da eşimin spermleri daha iyi duruma gelir diye bu şekilde yorumluyorum kafamda. Allah hayırlısını versin, inşallah hayal kırıklığı yaşamam da en geç aralıkta adet olıp ocakta öğrenirim mutlu haberi.
Sen mecbur korunucaksın dimi kuzum. En azından yumurtlamayı takip edersin

Aslinda benim yumurtayla ilgili bir sorunum yok esiminnde degerleri cok iyi ancak yumurtla sperm bir turlu dollenemiyor belki yumurtanin kabugu sert belki spermin yumurtayi delip gececek gucu yok zayif bilemiyorum. Bundan baska aklima birsey gelmiyor. Hsg cekildim 3 ay once tupler acik.
Bu arada 1 ay bal tarcin corek otunu denedim bir faydasi olmadi. Biraktim. Belki 1 ayda fayda edecek birsey degildi ama biraktim iste.
Bakalim nasip kismet 1 2 ay daha deneyip tup bebege baslayacagim

ben ilk kez iğne kullandım bu sefer bi prof.a gittim adam menogon da ısrarcıydı kullandım 5 yumurtam olustu. ama 10 gün iğne vurundum baya zor oldu canım.
Bende asilamami menogonla oldun 2 yunurtam oldu ama asilamam tutmadi. Ben 5 gun kullandim bence etkili bir igne. Agri sizi yapmadi. Umutumut82

Olsun canim aci cektin ama meyveside cok tatli.bende doktoruma sorayim menagonu

Eger regli olabilirsem aralik 5 de regli olucam 15 gun var.doktor 8 aralikta igneye baslariz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…