- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.221
Amin canım inşallah olumlu düşüneyim olumlu olsun :)Canim benim gozun aydin insallah saglikla kucagina almak nasip olsun.
inşallah canım yarın ben doktora 2.aşılama için gidecektim. epey şaşkınım. sadece alt karnımda ağrı var başka da belirtim yok canım.
yok cnm menogon artı ovitrelle kullandım normal ilşki oldu.Asilaman tuttu dimi canim
Ben diyorum burda bi enerji oluştu maşallah diyelim, sırayla hamile oluyo burdakiler çok şükür :)çok şükür işe yaramış iğneler.. çok sevindim çok mutlu oldum.. o zaman 4. anne adayımız sensin canım. 5. inşallahAnneyimbenanne35 olacak bu topic gerçekten uğurluu hee... darısı bizlerin başına hayırlısıyla...
Amin canım inşallah olumlu düşüneyim olumlu olsun :)
ben de bir tek eşime söyledim ona da dayanamazdım anneme söylemicem ama kalp atısını duyana kadar Allah nasip ederse insallaj.Benimde daha once kimyasal oldu eger hamile kalabilirsem bende kalbi atana kadar eşime bile soylemicem
yok cnm menogon artı ovitrelle kullandım normal ilşki oldu.
Ben diyorum burda bi enerji oluştu maşallah diyelim, sırayla hamile oluyo burdakiler çok şükür :)
ben ilk kez iğne kullandım bu sefer bi prof.a gittim adam menogon da ısrarcıydı kullandım 5 yumurtam olustu. ama 10 gün iğne vurundum baya zor oldu canım.Bende doktoruma sorayim menogon ignesini hep gonal f diyor bakalim aralijta bende baslicam.klomenle zar zor 1 tane oluyordu yumurtam belki igneyle 2 3 tane olurda şansim artar
Evet canım regl biter artık yarın, sonra ovulasyon testi kullanırım belki var elimde. Keşke erken gelse bebiş ne güzel olur :) ama o kadar tuhaf ki çok yoğun bi şekilde aralıkta son kez adet olucağımı ocakta öğreniceğimi düşünüyorum canım çok farklı bi his var içimde. Tabi bunu herhalde biraz da eşimin spermleri daha iyi duruma gelir diye bu şekilde yorumluyorum kafamda. Allah hayırlısını versin, inşallah hayal kırıklığı yaşamam da en geç aralıkta adet olıp ocakta öğrenirim mutlu haberi.Aralikta sira bize gelsin insallah senin regli bitiyor bu ay takip et belki erkenden gelir
Aslinda benim yumurtayla ilgili bir sorunum yok esiminnde degerleri cok iyi ancak yumurtla sperm bir turlu dollenemiyor belki yumurtanin kabugu sert belki spermin yumurtayi delip gececek gucu yok zayif bilemiyorum. Bundan baska aklima birsey gelmiyor. Hsg cekildim 3 ay once tupler acik.inşallah arkadaşım.. incir kürü yumurta geliştirmede etkili canım, bir de çörek otu tarçın ve baldan oluşan bir karışım var. oda etkili.. yumurtan gelişmiyorsa deneyebilirsin. PKO var ise çörek otu yağını kapsül şeklinde gıda takviyesi olarak alabilirsin.
Bende asilamami menogonla oldun 2 yunurtam oldu ama asilamam tutmadi. Ben 5 gun kullandim bence etkili bir igne. Agri sizi yapmadi.ben ilk kez iğne kullandım bu sefer bi prof.a gittim adam menogon da ısrarcıydı kullandım 5 yumurtam olustu. ama 10 gün iğne vurundum baya zor oldu canım.
ben 10 gün kullandım canım 5 yumurtam olustu.Bende asilamami menogonla oldun 2 yunurtam oldu ama asilamam tutmadi. Ben 5 gun kullandim bence etkili bir igne. Agri sizi yapmadi.Umutumut82
Tabi normal 10 igne epey etki eder. Gebeligini tebrik ederim canim benimben 10 gün kullandım canım 5 yumurtam olustu.
sağol canım inşallah darısı hepinize.Tabi normal 10 igne epey etki eder. Gebeligini tebrik ederim canim benim
ben ilk kez iğne kullandım bu sefer bi prof.a gittim adam menogon da ısrarcıydı kullandım 5 yumurtam olustu. ama 10 gün iğne vurundum baya zor oldu canım.
Ben diyorum burda bi enerji oluştu maşallah diyelim, sırayla hamile oluyo burdakiler çok şükür :)
Bende asilamami menogonla oldun 2 yunurtam oldu ama asilamam tutmadi. Ben 5 gun kullandim bence etkili bir igne. Agri sizi yapmadi.Umutumut82
Evet canım regl biter artık yarın, sonra ovulasyon testi kullanırım belki var elimde. Keşke erken gelse bebiş ne güzel olur :) ama o kadar tuhaf ki çok yoğun bi şekilde aralıkta son kez adet olucağımı ocakta öğreniceğimi düşünüyorum canım çok farklı bi his var içimde. Tabi bunu herhalde biraz da eşimin spermleri daha iyi duruma gelir diye bu şekilde yorumluyorum kafamda. Allah hayırlısını versin, inşallah hayal kırıklığı yaşamam da en geç aralıkta adet olıp ocakta öğrenirim mutlu haberi.
Sen mecbur korunucaksın dimi kuzum. En azından yumurtlamayı takip edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?