- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.241
tadı çok kötü değil mi?Amannnnnn bu neeee bu civanpercemi gunde kac kere iciliyor
10 gün iğne kullandım 5 yumurtam gelişmşti ovitrelle vuruldum 3 kasımda. sonra normal ilişki oldu. Sana da hayırlı olsun canım. Allah nasip ederse kalp atısını duyana kadar anneme bile soylemeyeceğim.
Ah kuzum benim ya seni yerim Allah kabul etsin inşallah senin ve meleğinin dualarını. Yazıcam sana özelden
Insallah canim evladininda kalbi senin kadar güzel olur insallah
kuzum hiç sende ağızda tat değişikliği varmi acımsı veya metalik tat gibiAmin kuzum insallah inan kendim cektigim icin o kadar yardimci olasim varki elden dua gelir ondan büyük birsey yok zaten
Ayyy cnm benim amin Allah razi olsun rabbim.hepinize evlatlari ile mujdelisin insallah o senin kalbinin güzelliği
kuzum hiç sende ağızda tat değişikliği varmi acımsı veya metalik tat gibi
9 50 de kuzumYok kuzum.bende olmadi ama oyle sey duymustum belki sende bu belirtiyu gosteriyor olabilir hayirla sonuclansin insallah kacta vericeksin yarin kan tahlilini
9 50 de kuzum
ayyy insallah balim inşalalh valla kalbim güm güm çok heyecanlıyım saatler sonra hastaneye gideceğimHadi bakalim.hayirli sonuçlarla gel insallahc
cnm jns. iyi haberlerini bekliyorum. ins hcg artmistir bu surectedeayyy insallah balim inşalalh valla kalbim güm güm çok heyecanlıyım saatler sonra hastaneye gideceğim
tadı çok kötü değil mi?
nabersin cnm nasil calismalarHayit otuna cok benziyor tadi o da igrencti
cnm bz yone seninle birlikte araligi.beklicz. :) icimde bi his ayni anda hamis olcz gibiAteş ölçme yöntemini kullanan çok oluyo ve doğru sonuç veriyomuş bildiğim kadarıyla canım. İnşallah bebişin gelmiştir. Test ne zaman yapmayı düşünüyosun
evet canım hayıt tohumu çayını da kullandım öncelerden ve iğrençti. son dönemde hayıt tohumu tozu kullandım kapsül olarak. onda tat almıyorsun. civanperçeminin de olsa keske kapsül haliHayit otuna cok benziyor tadi o da igrencti
ayyy insalah kuzum ya valla dua ediyorum her namazda rabbim inşalalh hevesim yarim kalmaz insallah gorduklerim çıkan bu çizgiler doğrudur diye inşalalh bu güzel mübarek günde rabbim hepinize nasip etsin inşalalh benmkide dogrulansin insallahcnm jns. iyi haberlerini bekliyorum. ins hcg artmistir bu surectede
nabersin cnm nasil calismalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?