Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum benim ya seni yerim Allah kabul etsin inşallah senin ve meleğinin dualarını. Yazıcam sana özelden

Amin kuzum insallah inan kendim cektigim icin o kadar yardimci olasim varki elden dua gelir ondan büyük birsey yok zaten

Insallah canim evladininda kalbi senin kadar güzel olur insallah

Ayyy cnm benim amin Allah razi olsun rabbim.hepinize evlatlari ile mujdelisin insallah o senin kalbinin güzelliği

Amin kuzum insallah inan kendim cektigim icin o kadar yardimci olasim varki elden dua gelir ondan büyük birsey yok zaten

Ayyy cnm benim amin Allah razi olsun rabbim.hepinize evlatlari ile mujdelisin insallah o senin kalbinin güzelliği
kuzum hiç sende ağızda tat değişikliği varmi acımsı veya metalik tat gibi

cnm jns. iyi haberlerini bekliyorum. ins hcg artmistir bu surectede
ayyy insalah kuzum ya valla dua ediyorum her namazda rabbim inşalalh hevesim yarim kalmaz insallah gorduklerim çıkan bu çizgiler doğrudur diye inşalalh bu güzel mübarek günde rabbim hepinize nasip etsin inşalalh benmkide dogrulansin insallah

nabersin cnm nasil calismalar

Canim bu ay korunuyorum.rahim filmi cekildimya.eger olabilirsem 5 aralikta regli olucam 8 aralikta igneye basliyacak doktor.biraz once kandil diye annemi aradim karsi komsusu dogum yapmis 5 cocugu korunurken hamile kalmiş.onu kapattim teyzemi aradim o da oglan yanliz kalmasin 1 tane daha yapsana dedi. Sonrada doktor bana stres yapma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…