Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım hayıt tohumu çayını da kullandım öncelerden ve iğrençti. son dönemde hayıt tohumu tozu kullandım kapsül olarak. onda tat almıyorsun. civanperçeminin de olsa keske kapsül hali

Ay varmi acaba ben bunu 2 gunden fazla icemem 1 bardagi 3 saatte bitirebildim

uf yaa evet herkste bi hareketlilik var . cok.sinirlenitorum. dun avm ye gittik baktim bebek magazalarina cok icerlendim. cok,eksiklndm. canm.sklidi yaa. alah bizede versn. kurtulalim su dedikodulardan

uf yaa evet herkste bi hareketlilik var . cok.sinirlenitorum. dun avm ye gittik baktim bebek magazalarina cok icerlendim. cok,eksiklndm. canm.sklidi yaa. alah bizede versn. kurtulalim su dedikodulardan

Insallah canim.senin doktor geldimi

Sagol canim senin de kandilin mubarek olsun. gorduk tek keseymis:) darisi basina❤

Iyi aksamlar kizlar kandiliniz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun inss. Eve gidince bnde bisiler okucam bol dua edicem sizede kendime de. Dualarda birbirimizi analim❤ affedn okuyamadm. Guzel haberler var ve kacrdysam yazin:) Bugun mide bulantim oldu gecmedi hala da basima vurdu artik. Kendinize cok iyi bakin

Amannnnnn bu neeee bu civanpercemi gunde kac kere iciliyor
Kız çok içmene gerek yok :) ben regl 3 gün gecikince bi kere içtim 2 saat sonra karnım ağrımaya başladı, toplam 2.5 saatte regl oldum canım. Çok zorlama kendini, regle yakın 2-3 gün iç günde bi kere yeter

Yok icmem zaten ayin 5 i regli günüm.2 3 4 unde icerim.

Hayirli olsun canim Allah kucagina almani nasip etsin cok sevindim❤ kizlar grup costu bakin bi ayda 2 hamile haberi aldiniz sizleride sirayla bekliyorum artik olacak kisa zamanda bencs
canm nasilsin ya bugün sabahtan beri ağzımda bi tat değişikliği var ya böyle acımsı metalimsi gibi sendede varmi kuzjm

canm nasilsin ya bugün sabahtan beri ağzımda bi tat değişikliği var ya böyle acımsı metalimsi gibi sendede varmi kuzjm
Yok canim olmadi. Onceki aylarda olmstu bnde bu tatlim demk ilac yan etkilernden demstim hatta. Bu belirtiyi yassynlarda olabilir ama. Adet gunu 10 gun gcti bulanti bugun ilk defa oldu iste:) demir hapi flaan iciyosan onlarda bole yapar

Yok canim olmadi. Onceki aylarda olmstu bnde bu tatlim demk ilac yan etkilernden demstim hatta. Bu belirtiyi yassynlarda olabilir ama. Adet gunu 10 gun gcti bulanti bugun ilk defa oldu iste:) demir hapi flaan iciyosan onlarda bole yapar
yok kuzum ilaç içmiyorum benm bulantı kusma 6 ü haftada başlıyor var daha yani onlara

yok kuzum daha başlamadı onlar valla kasik batmalar ağrılar arada yokluyor devam ediyormu sendede sanamam iğne etkisi olsun
Yok benim ilk o bssladi kuzum adete 4 gun flaan vardi gmde:) kask agrilari batmalar alt karn agrilari hep belrti de sayiliyo kuzum adetle karstiriliyo oyuzdn. Evet hala devam ediyo benim surkli degl ama ara sira baya buruluyo :)

Yok benim ilk o bssladi kuzum adete 4 gun flaan vardi gmde:) kask agrilari batmalar alt karn agrilari hep belrti de sayiliyo kuzum adetle karstiriliyo oyuzdn. Evet hala devam ediyo benim surkli degl ama ara sira baya buruluyo :)
bendede var evet bazen keskin oluyor bazen vurup geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…