- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.261
evet canım hayıt tohumu çayını da kullandım öncelerden ve iğrençti. son dönemde hayıt tohumu tozu kullandım kapsül olarak. onda tat almıyorsun. civanperçeminin de olsa keske kapsül hali
takviminde diyorki anneler bu aralar burun tıkanıklığı taşıyabilir ve bugünden beri burnum tıkalı insallah doğru çıkar yaayyy insallah balim inşalalh valla kalbim güm güm çok heyecanlıyım saatler sonra hastaneye gideceğim
uf yaa evet herkste bi hareketlilik var . cok.sinirlenitorum. dun avm ye gittik baktim bebek magazalarina cok icerlendim. cok,eksiklndm. canm.sklidi yaa. alah bizede versn. kurtulalim su dedikodulardanCanim bu ay korunuyorum.rahim filmi cekildimya.eger olabilirsem 5 aralikta regli olucam 8 aralikta igneye basliyacak doktor.biraz once kandil diye annemi aradim karsi komsusu dogum yapmis 5 cocugu korunurken hamile kalmiş.onu kapattim teyzemi aradim o da oglan yanliz kalmasin 1 tane daha yapsana dedi. Sonrada doktor bana stres yapma diyor
uf yaa evet herkste bi hareketlilik var . cok.sinirlenitorum. dun avm ye gittik baktim bebek magazalarina cok icerlendim. cok,eksiklndm. canm.sklidi yaa. alah bizede versn. kurtulalim su dedikodulardan
Sagol canim senin de kandilin mubarek olsun. gorduk tek keseymis:) darisi basina❤Günaydın Hanımlar,
Mevlüd Kandiliniz mübarek olsun ve güzel bir hafta olsun inşallah.. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Anneyimbenanne35 son test sonucun nasıl canım? merakla bekliyoruz.. @neiraida duygusallık hamileliğin de belirtisidir arkadaşım, hiç umutsuz olma.. öyle bile olsa tedaviye devam.. Morasigi keseyi gördün mü ya da ne zaman göreceksin? inşallah hayırlısıyla ikizdirler.. A AloeeVeraa tatlım senin de tahlillerin iyi çıkmış şükür.. seni de bebeğin çok bekletmeyecek bence.. @Alene @UmutluKarTanesi @17platon17 ve diğer hanımlar.. sizler nasılsınız? hafta sonu fırsatım olmadı takip etmeye.. umarım her şey yolundadır. beni sorarsanız ben hala regl olamadım. Göğüslerimde hassasiyet şişlik var ama gelmedi yine de..
Kız çok içmene gerek yok :) ben regl 3 gün gecikince bi kere içtim 2 saat sonra karnım ağrımaya başladı, toplam 2.5 saatte regl oldum canım. Çok zorlama kendini, regle yakın 2-3 gün iç günde bi kere yeterAmannnnnn bu neeee bu civanpercemi gunde kac kere iciliyor
Kız çok içmene gerek yok :) ben regl 3 gün gecikince bi kere içtim 2 saat sonra karnım ağrımaya başladı, toplam 2.5 saatte regl oldum canım. Çok zorlama kendini, regle yakın 2-3 gün iç günde bi kere yeter
Hayirli olsun canim Allah kucagina almani nasip etsin cok sevindim❤ kizlar grup costu bakin bi ayda 2 hamile haberi aldiniz sizleride sirayla bekliyorum artik olacak kisa zamanda bencsbugün adet günüm beta hcg 300 çıktı canlar
canm nasilsin ya bugün sabahtan beri ağzımda bi tat değişikliği var ya böyle acımsı metalimsi gibi sendede varmi kuzjmHayirli olsun canim Allah kucagina almani nasip etsin cok sevindim❤ kizlar grup costu bakin bi ayda 2 hamile haberi aldiniz sizleride sirayla bekliyorum artik olacak kisa zamanda bencs
Sağolasın canım Allah hepimize nasip etsin sağlıklıca hayırlıcaHayirli olsun canim Allah kucagina almani nasip etsin cok sevindim❤ kizlar grup costu bakin bi ayda 2 hamile haberi aldiniz sizleride sirayla bekliyorum artik olacak kisa zamanda bencs
Yok canim olmadi. Onceki aylarda olmstu bnde bu tatlim demk ilac yan etkilernden demstim hatta. Bu belirtiyi yassynlarda olabilir ama. Adet gunu 10 gun gcti bulanti bugun ilk defa oldu iste:) demir hapi flaan iciyosan onlarda bole yaparcanm nasilsin ya bugün sabahtan beri ağzımda bi tat değişikliği var ya böyle acımsı metalimsi gibi sendede varmi kuzjm
Inss canim bnde kalp atisini bkliyorm hayirlisiyla inssSağolasın canım Allah hepimize nasip etsin sağlıklıca hayırlıca
yok kuzum ilaç içmiyorum benm bulantı kusma 6 ü haftada başlıyor var daha yani onlaraYok canim olmadi. Onceki aylarda olmstu bnde bu tatlim demk ilac yan etkilernden demstim hatta. Bu belirtiyi yassynlarda olabilir ama. Adet gunu 10 gun gcti bulanti bugun ilk defa oldu iste:) demir hapi flaan iciyosan onlarda bole yapar
Igne etkilemstir blki kuzum inss belrtidir:) yiyemedgin bisi varmi. Benim ilk belrtim oyduyok kuzum ilaç içmiyorum benm bulantı kusma 6 ü haftada başlıyor var daha yani onlara
yok kuzum daha başlamadı onlar valla kasik batmalar ağrılar arada yokluyor devam ediyormu sendede sanamam iğne etkisi olsunIgne etkilemstir blki kuzum inss belrtidir:) yiyemedgin bisi varmi. Benim ilk belrtim oydu
Yok benim ilk o bssladi kuzum adete 4 gun flaan vardi gmde:) kask agrilari batmalar alt karn agrilari hep belrti de sayiliyo kuzum adetle karstiriliyo oyuzdn. Evet hala devam ediyo benim surkli degl ama ara sira baya buruluyo :)yok kuzum daha başlamadı onlar valla kasik batmalar ağrılar arada yokluyor devam ediyormu sendede sanamam iğne etkisi olsun
Senin bklenen adet tarihin ne canimyok kuzum daha başlamadı onlar valla kasik batmalar ağrılar arada yokluyor devam ediyormu sendede sanamam iğne etkisi olsun
geçen ay 18 inde olmustum eylül 17 'de ol.ustum bu ay da 18 19 gibiSenin bklenen adet tarihin ne canim
bendede var evet bazen keskin oluyor bazen vurup geçiyorYok benim ilk o bssladi kuzum adete 4 gun flaan vardi gmde:) kask agrilari batmalar alt karn agrilari hep belrti de sayiliyo kuzum adetle karstiriliyo oyuzdn. Evet hala devam ediyo benim surkli degl ama ara sira baya buruluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?