Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen ay 18 inde olmustum eylül 17 'de ol.ustum bu ay da 18 19 gibi
Tam bugun yani adet gunun ozaman kuzum desene varsa tam 4 haftalik bugun:) adet gunun gelms artk bebktn dolayida olabilir bunlar Normalde ayirt edick bi belrtm olmadi benim acikcasi iste kasik agrilari belrgn olabilir. Reglle ayni gcti daha bile baskn oldu hatta snden umutluyum:) kacta gidiyon yarn kuzum

evet kuzum hemen hemen 4 haftalık insallah vardır ya okdr çok negatif gordumki korkuyorum elimde değil dua ediyorum gözlerim doluyor caresizim insallah vardır diyorum rabbim inşalalh hevesim yarim kalmaz diyorum yarın 9 40 da gidicem canm ama ilk isim hemen test alıp tuvalette yapmak olacak

Canım bişey sormak istiyorım Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mıntıkada yumurtlamadan 14 gün somra mı adet olunuyo

yok cnm benim doktor carsamba gelecek.hayaller araliga kaldi ya , kendisi yumurtalara bakickmis

Olsun canim regli olunca baslardin zaten araliga 10gun kaldi.belkide bu ay kendiliginden gelir bebek hic belli olmaz umutsuz olma

Olsun canim regli olunca baslardin zaten araliga 10gun kaldi.belkide bu ay kendiliginden gelir bebek hic belli olmaz umutsuz olma
bolmiorm cnm. esimle bgn isten ciktik. ben hic doktora gidicm bu ay demedim. bana dioki bu,ay eksiklik vr sende, doktora gidelim demiosun, bana mi kizdn, ben sperm testi vericem, ne zaman gidelim :)dedi. ben sook

bolmiorm cnm. esimle bgn isten ciktik. ben hic doktora gidicm bu ay demedim. bana dioki bu,ay eksiklik vr sende, doktora gidelim demiosun, bana mi kizdn, ben sperm testi vericem, ne zaman gidelim :)dedi. ben sook

Zaten bu erkek milleti eninde sonunda dedigimize geliyorlarda sinir harbi yasattiktan sonra.

Eger regli olabilirsem aralik 5 de regli olucam 15 gun var.doktor 8 aralikta igneye baslariz dedi.
İnşallah bu kez gelicek bebişin ben bu aralar senden ve kendimden umutluyum nedense. Kendime karşı hiç böyle umut hissetmezdim acayip bi umut var inşallah doğru hissediyorumdur hakkımızda beneğim

İnşallah bu kez gelicek bebişin ben bu aralar senden ve kendimden umutluyum nedense. Kendime karşı hiç böyle umut hissetmezdim acayip bi umut var inşallah doğru hissediyorumdur hakkımızda beneğim

Insallah canim 2019 un ilk aylarinda güzel haberler veririz birbirimize.

Adete 2 gun kala ogrendgmde 3 hafta 5 gnluktu adet gunu baktm 4 hafta yaziyodu inss senin minnosunda oyledir inss kuzum dualarimiz o yonde olacagini duaun inan bize hemen haber ver. Tabiki yapp yaz bizee❤

Amin kuzum insallah inan kendim cektigim icin o kadar yardimci olasim varki elden dua gelir ondan büyük birsey yok zaten

Ayyy cnm benim amin Allah razi olsun rabbim.hepinize evlatlari ile mujdelisin insallah o senin kalbinin güzelliği
Kesinlikle öyle canım, dua her kapıyı açar Allahın izniyle

A AloeeVeraa kuzum valla sen oyle hissediyosan eger olur bence. Cok ama cok sevincem senin haberini aldigimda :)
Ya yerim seni :) ben de sizlerin böyle haberlerini aldığımda çok mutlu oluyorum canım. İnşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberi paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…