- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.321
Selam canim. 10. Gune kalabilir ama 12 ye sanmiyorm. 5 ten buyuk aynen suan sonuc olumlu duruyor ama erkende bi zaman. Mutlaka ayni yerde yaptir araliklar degisebiliyorms karilstrma olmuyorms oyle. Sen 2 gun sora yaptir 2 katina cikarsa kesin gebesin demektir canimcim ay hadi inss❤Kizlar selam. Eve gelirken kan tahlili yaptirdm. Igneden sonra biliyosnz bugun 12.gunum.. Degerm 5ten buyuk cikti. 7.75 cikti. Doktora sordum. Ilacin etkisi olabilir mi dedim. 2 gun sonra ayni yerde tekrar yaptir 15 ten buyukse gebelik vardir dedi. Buna benzer bisey yasayan var mi? Igneden sonra 12.günde ve sonuc 7.75? Kararsiz kaldim
Ah bu test gunu beklemeri gunler saatler gecmiyor canim guzel sonuclar olsn bekledgine degsin inssSabah olmuo suan bana gercekten..
Amiin canım Allah kabul etsin inşallah dualarınıBugun hissettirdi kendini canim:) bu aksam sizin icinde dua ettm hepinz icin kuzum inss guzel haberler alalim yakn zamanda. Allah kmsenin kucagni bos birakmasin
İyi geceler canım, ben buralardayım şimdi geldim baktım ne var ne yok diye :)kızlarrr iyi geceler nerdesiniz canlar
Evet cnm inşallah. Haber veririm mutlakaaSelam canim. 10. Gune kalabilir ama 12 ye sanmiyorm. 5 ten buyuk aynen suan sonuc olumlu duruyor ama erkende bi zaman. Mutlaka ayni yerde yaptir araliklar degisebiliyorms karilstrma olmuyorms oyle. Sen 2 gun sora yaptir 2 katina cikarsa kesin gebesin demektir canimcim ay hadi inss❤
Evet cnm inşallah. Haber veririm mutlakaa
Gunaydin tatlim uyuyordum ben:)) bugun buyuk gun dualarimiz senle inss bizi sevindirirsin kuzum❤kızlarrr iyi geceler nerdesiniz canlar
Evt haber vericem tabikiii... Rabbim herkesn gonlune gore versin ❤Cnm burda 12.gun 20 lerde deger gorup 2 gun sonra negatif olanda oldu
12.gun negatif gorup 14.gun pozitifi gorende yani bence suan olabilir çünkü bu deger yeni olusmaya baslamis oldugu icin cikmis olabilir 2 gun sonra kan ver mujdeli haberi bizede bildir
Canım günaydınn kaçta randevu bekliyoruz seniikızlarrr iyi geceler nerdesiniz canlar
Sagol canim senin de kandilin mubarek olsun. gorduk tek keseymis:) darisi basina❤
Ay varmi acaba ben bunu 2 gunden fazla icemem 1 bardagi 3 saatte bitirebildim
Varya sabah ilk uyandığımda aklıma ilk gelen şey sendin tatlım :) inşaallah hcg tavan yapar :) dün gece hepimize çok dua ettim Canlar inşaallah güzel günler çok yakında :)kızlar günaydın yoldayım hastaneye gidiyorum çok ama çok heycanliyim hemen test alıp yapicam
Varya sabah ilk uyandığımda aklıma ilk gelen şey sendin tatlım :) inşaallah hcg tavan yapar :) dün gece hepimize çok dua ettim Canlar inşaallah güzel günler çok yakında :)
Rabbim tüm duaları hayırlısıyla kabul etsin inşaallah :)Insallah insanlarin birbirinin mutlulugunu cekemedigi cekemedigi dunyada senin gibi başkalarinida dualarina kabul edenlerinde yüzü gulsün canim.bende cok dua ettim hepimize
Canım strese girme en garanti kan tahlili biraz daha sabret hayırlısıyla öğrenmene az kaldıoff kizlar test yaptim ams ilk idrar değildi çok çok silik cıktı yada çıkmadı bilmiyorum tüm hevesim kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?