Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim. 10. Gune kalabilir ama 12 ye sanmiyorm. 5 ten buyuk aynen suan sonuc olumlu duruyor ama erkende bi zaman. Mutlaka ayni yerde yaptir araliklar degisebiliyorms karilstrma olmuyorms oyle. Sen 2 gun sora yaptir 2 katina cikarsa kesin gebesin demektir canimcim ay hadi inss❤

Evet cnm inşallah. Haber veririm mutlakaa

Evet cnm inşallah. Haber veririm mutlakaa

Cnm burda 12.gun 20 lerde deger gorup 2 gun sonra negatif olanda oldu
12.gun negatif gorup 14.gun pozitifi gorende yani bence suan olabilir çünkü bu deger yeni olusmaya baslamis oldugu icin cikmis olabilir 2 gun sonra kan ver mujdeli haberi bizede bildir

Evt haber vericem tabikiii... Rabbim herkesn gonlune gore versin ❤

kızlar günaydın yoldayım hastaneye gidiyorum çok ama çok heycanliyim hemen test alıp yapicam
Varya sabah ilk uyandığımda aklıma ilk gelen şey sendin tatlım :) inşaallah hcg tavan yapar :) dün gece hepimize çok dua ettim Canlar inşaallah güzel günler çok yakında :)

Varya sabah ilk uyandığımda aklıma ilk gelen şey sendin tatlım :) inşaallah hcg tavan yapar :) dün gece hepimize çok dua ettim Canlar inşaallah güzel günler çok yakında :)

Insallah insanlarin birbirinin mutlulugunu cekemedigi cekemedigi dunyada senin gibi başkalarinida dualarina kabul edenlerinde yüzü gulsün canim.bende cok dua ettim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…