- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.361
Kuzummmm bizi haberdar et emi 1.30 a kadar da aklına sakın ama sakın kötü şeyler getirme emi :)allah razı olsun kuzum çok sagol kan verdim çıktım 1 30 da gidicem tekrar
18 ekim kuzum ama ben femara catlatma iğnesi vuruldum yumurtlama 3 kasımda idi adetin 17.günü yumurtladim bugün iğnenin 18. gününe zaman belli olacak en son adet tarihin ne zaman canım?
sağol meleğim allah razı olsn canm benm getirmemeye çalışıyorum inşalalh azda olsa güzel sonuç oldun razıyım bakalım olmadıysa bu doktora devam edecegim anlattım herşeyi hamile kalırsın kalırsın dedi git kan ver guz3l sonuçla geleceksin insallah dedi ultrasonda bise gozukmediKuzummmm bizi haberdar et emi 1.30 a kadar da aklına sakın ama sakın kötü şeyler getirme emi :)
anladım canım belli olması lazım inşallah güzel bir değer görürsün. Ben de 3 kasımda çatlatma iğnesi vurulmuştum.18 ekim kuzum ama ben femara catlatma iğnesi vuruldum yumurtlama 3 kasımda idi adetin 17.günü yumurtladim bugün iğnenin 18. günü
bende iğneyi 3 kasımda sabah 11. de vurulmustum insallah olmuştur ne biliyim yaanladım canım belli olması lazım inşallah güzel bir değer görürsün. Ben de 3 kasımda çatlatma iğnesi vurulmuştum.
Ama çok erken şuan ultrasonda gözükmeyebilir tatlım doktorunda bak ne güzel konuşmuş Allah'ın izniyle olacak inşaallahsağol meleğim allah razı olsn canm benm getirmemeye çalışıyorum inşalalh azda olsa güzel sonuç oldun razıyım bakalım olmadıysa bu doktora devam edecegim anlattım herşeyi hamile kalırsın kalırsın dedi git kan ver guz3l sonuçla geleceksin insallah dedi ultrasonda bise gozukmedi
Evet canimamin canım inşallah... tek kese demek bir tane bebiş mi var demek?
olmazsa da canını sıkma ben 2 buçuk senedir istiyorum ve 2 kimyasal gebeliğim var bu sefer sevinemedim bile ya yine düşerse diye. Herşeyin zamanı var biz ne yaparsak yapalım boş. Dua et olumlu düşün yeter kibende iğneyi 3 kasımda sabah 11. de vurulmustum insallah olmuştur ne biliyim ya
Evet canim
Kuzumm hayirli sonuclarla gel inss moral bozma smdiden hemenbende iğneyi 3 kasımda sabah 11. de vurulmustum insallah olmuştur ne biliyim ya
Aynen genelde bunun icin 2 koyuyorms doktor:) iyiki dedm bnde canim amin cok sukur darisi basiniza❤Allah hayırlı evlat nasip etsin canım... Maşallah.. iyiki iki embriyo koyulmuş o zaman :)
sağol meleğim allah razı olsn canm benm getirmemeye çalışıyorum inşalalh azda olsa güzel sonuç oldun razıyım bakalım olmadıysa bu doktora devam edecegim anlattım herşeyi hamile kalırsın kalırsın dedi git kan ver guz3l sonuçla geleceksin insallah dedi ultrasonda bise gozukmedi
malesdef internetten sonuca baktim şimdi ve çıkan sonuccc buEki Görüntüle 2207650
uzak galiba okdr dua ettim tabiki çok şükür bunada inşalalh olur birgün ama şuan herseyimle yerle birim ya okdr çok inanmistimkiİnanmiyorum yabizde cok inanmistik kuzum uzulme insallah bir daha ki aya mucizene kavusursun cok uzak degil senin icin mutlu gunler
alıştım artık bu sonuca her ay aynı sonuç biliyordum bus ekilde çıkacağını çok umutlanmıştım cokkk ama şuan çok kötüyüm
Cok uzuldm kuzumalıştım artık bu sonuca her ay aynı sonuç biliyordum bus ekilde çıkacağını çok umutlanmıştım cokkk ama şuan çok kötüyüm
çok şaşkınım şuan, ve de üzgünmalesdef internetten sonuca baktim şimdi ve çıkan sonuccc buEki Görüntüle 2207650
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?