Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummmm bizi haberdar et emi 1.30 a kadar da aklına sakın ama sakın kötü şeyler getirme emi :)
sağol meleğim allah razı olsn canm benm getirmemeye çalışıyorum inşalalh azda olsa güzel sonuç oldun razıyım bakalım olmadıysa bu doktora devam edecegim anlattım herşeyi hamile kalırsın kalırsın dedi git kan ver guz3l sonuçla geleceksin insallah dedi ultrasonda bise gozukmedi

Ama çok erken şuan ultrasonda gözükmeyebilir tatlım doktorunda bak ne güzel konuşmuş Allah'ın izniyle olacak inşaallah

bende iğneyi 3 kasımda sabah 11. de vurulmustum insallah olmuştur ne biliyim ya
olmazsa da canını sıkma ben 2 buçuk senedir istiyorum ve 2 kimyasal gebeliğim var bu sefer sevinemedim bile ya yine düşerse diye. Herşeyin zamanı var biz ne yaparsak yapalım boş. Dua et olumlu düşün yeter ki

Gunaydin kizlar
Anneyimbenanne35 bozma moralini kuzum. Az kaldi bak kac gundur bekliyordun. Sadece 2.5 saat sonra icin rahatlayacak. Ultrasonda suan bise gorunmemesi normal. Ayrica silikte olsa birsey cikmasi iyi birsey bence. Artik igne etkisi v.s kalmadigina gore olumlu birseyin isareti gibi insallah. Haydi hahirli haberlerini bekliyoruz canim

Cnm moralini bozma ben gittigimde 5 bucuk haftalikti alttan gözüktü kese üstten gözükmedi kcini ferah tut Allahin izniylr bebevin seninledir

alıştım artık bu sonuca her ay aynı sonuç biliyordum bus ekilde çıkacağını çok umutlanmıştım cokkk ama şuan çok kötüyüm
Cok uzuldm kuzum bizde inanmstk heveslenmstk sennle birlkte. Inan bu cumleleri hepimiz kurdk hep bole olck heray bole cikicak die sartlaniyor beyin cnku. Elbet zamani gelince olacak saha gencsn umutszluga kapilma nolur. Uzuntunu tabiki yasicaksn malesef onun alternatifi yok:s bu arada sende igne etkisi baya devam ediyor dwmek ki ya testlerinde ckmsti cnku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…