- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.341
off kizlar test yaptim ams ilk idrar değildi çok çok silik cıktı yada çıkmadı bilmiyorum tüm hevesim kacti
Zaten kan verdin canım sabret biraz hemen bozma moralini, en önemlisi kan sonucuoff kizlar test yaptim ams ilk idrar değildi çok çok silik cıktı yada çıkmadı bilmiyorum tüm hevesim kacti
Kuzummmm moral bozmak YÖK sen doktora gitmeyecek miydin orda her şey belli olacak moral bozmakkk yokkkkk :)off kizlar test yaptim ams ilk idrar değildi çok çok silik cıktı yada çıkmadı bilmiyorum tüm hevesim kacti
off kizlar test yaptim ams ilk idrar değildi çok çok silik cıktı yada çıkmadı bilmiyorum tüm hevesim kacti
bil.iyorum kuzum ya canm çok sıkildi insallah kanda azda olsa bi değer çıkar inşalalh yacanım dur hemen umursuzluğa kapılma.. kan versen ya en garantisi...
inşalalh canm ya çok kötü oldum şuan ama insallah güzel haberle donerimcanım deme öyle sabret sakince bekle, doktor baksın elbet bir aciklamasi vs vardir
insallah güzel seylernolurKuzummmm moral bozmak YÖK sen doktora gitmeyecek miydin orda her şey belli olacak moral bozmakkk yokkkkk :)
bil.iyorum kuzum ya canm çok sıkildi insallah kanda azda olsa bi değer çıkar inşalalh ya
Ben hala var olduğunu düşünüyorum canım sakın umutsuzluğa kapılmayine 0. 100 çıkarsa çok kotu olurum ya okdr umutlandım inşalalh hevesim yarim kalmaz A AloeeVeraa
bil.iyorum kuzum ya canm çok sıkildi insallah kanda azda olsa bi değer çıkar inşalalh yacanım dur hemen umursuzluğa kapılma.. kan versen ya en garantisi...
inşallah güzel haberler alırsın canını sıkma canım.bil.iyorum kuzum ya canm çok sıkildi insallah kanda azda olsa bi değer çıkar inşalalh ya
haycanla bekliyorum bende inşallah vardır yoksada üzülme veren de alanda allah bizlere en güzel şekilde anne olmayı nasip etsin inşallahbil.iyorum kuzum ya canm çok sıkildi insallah kanda azda olsa bi değer çıkar inşalalh ya
İnşaallah kuzummm inşaallah burdan hepimiz pozitif enerjimizi ve dualarımızı gönderiyoruz sana rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin hiç üzme kendini strese de girme canım benim daha hiç bir şey belli değilinsallah güzel seylernolur
allah razı olsun kuzum çok sagol kan verdim çıktım 1 30 da gidicem tekrarİnşaallah kuzummm inşaallah burdan hepimiz pozitif enerjimizi ve dualarımızı gönderiyoruz sana rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin hiç üzme kendini strese de girme canım benim daha hiç bir şey belli değil
inşalalh kuzuminşallah güzel haberler alırsın canını sıkma canım.
inşalalh öyledir inşllah vrdrBen hala var olduğunu düşünüyorum canım sakın umutsuzluğa kapılma
ne zaman belli olacak en son adet tarihin ne zaman canım?inşalalh öyledir inşllah vrdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?