- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.381
yok kuzum iğne etkisi değildi o bariz yalancı çizgilerdi çünkü 10. gün testinde bomboş negatif ti 11. gün çok çok silikti ama yalancı pozitifmisCok uzuldm kuzumbizde inanmstk heveslenmstk sennle birlkte. Inan bu cumleleri hepimiz kurdk hep bole olck heray bole cikicak die sartlaniyor beyin cnku. Elbet zamani gelince olacak saha gencsn umutszluga kapilma nolur. Uzuntunu tabiki yasicaksn malesef onun alternatifi yok:s bu arada sende igne etkisi baya devam ediyor dwmek ki ya testlerinde ckmsti cnku
3 yıl oldu olmuyo her ay aynı heyecan aynı sevinç ama ayni üzüntü geliyor peşinden isyan etmedim haşa hicbir zaman insallah olur birgün ama yıpranıyor insanBende 2 bucuk yildir uğrasiyorum elbet bizimde yüzümuz gülecek
acaba ovulasyon testimi denesem bu ay bilemedim ya nerde yanlış yapıyorum
Nasıl ya ben şok oldum şuan ama çift çizgi son ana kadar vardı silik de olsa nasıl böyle çıktı testlere de mi inanmayacağız artıkmalesdef internetten sonuca baktim şimdi ve çıkan sonuccc buEki Görüntüle 2207650
Bende 10. Gün negatifi gördükten sonra pozitife döndü ve aynı marka testlerdendi o yüzden kesin gözüyle bakıyordumyok kuzum iğne etkisi değildi o bariz yalancı çizgilerdi çünkü 10. gün testinde bomboş negatif ti 11. gün çok çok silikti ama yalancı pozitifmis
evettir ve adetimde basladi biliyodum böyle olacağını bir umut belki dedim ama yanilmadim ben hala soktayim o çizgilereNasıl ya ben şok oldum şuan ama çift çizgi son ana kadar vardı silik de olsa nasıl böyle çıktı testlere de mi inanmayacağız artık
acaba ovulasyon testimi denesem bu ay bilemedim ya nerde yanlış yapıyorum[/QUOTE allah ikiz verir inşallah Hiç üzülme . sorun neydi sizde ?
vee adet te oldum zatne kızlarneiraida A AloeeVeraa Umutumut82 @betiboop Esrasvn Morasigi U UmutluKarTanesi
alıştım artık bu sonuca her ay aynı sonuç biliyordum bus ekilde çıkacağını çok umutlanmıştım cokkk ama şuan çok kötüyüm
insalalh kuzum rabbim herkese banada nasip etsin rn yakin zamandaindalslhÇok üzüldüm arkadaşım inan yemekten erken döndüm sonucu paylaşmışsındır diye. Denemeye devam canim elbette üzüleceksin biz bile çok umutlanmıştık.. 3 tane yavruna daha sıkı sarıl arkadaşım 4. De gelecek emin ol...
ben dedim çizgiler böyle cıktı diye onlara bakma sen kan önemli dedi testlerde güven kalalmadi artikcanım benim kimyasal falan olmuş olmasın ne dedi doktor çizgilere?
Canım ya çok üzüldüm nasıl olabilir anlamıyorum 3 gün hep koyulaşan testi gördük sende. Şok oldum valla. Ama sakın üzülüp bozma moralini, yola devam illa ki olucakmalesdef internetten sonuca baktim şimdi ve çıkan sonuccc buEki Görüntüle 2207650
ben dedim çizgiler böyle cıktı diye onlara bakma sen kan önemli dedi testlerde güven kalalmadi artik
ah ah bi bilsen içimden kopanlari acaba diyorum ovulasyon testlerimi alsamCanım ya çok üzüldüm nasıl olabilir anlamıyorum 3 gün hep koyulaşan testi gördük sende. Şok oldum valla. Ama sakın üzülüp bozma moralini, yola devam illa ki olucak
Ovulasyon testiyle hamile kalan çok oluyo canım deneyebilirsin. Eşinin değerlerine de bakılmış mıydı yakın zamanda? Çocuklarınız var ama değişiklik gösterebiliyo değerler canım, yani onda bi sorun varsa ona göre çözüm ararsınız kuzumacaba ovulasyon testimi denesem bu ay bilemedim ya nerde yanlış yapıyorum
bakıldı kuzum onada bakıldı 114 milyon sperm var herşey normal demiş üroloji doktoruOvulasyon testiyle hamile kalan çok oluyo canım deneyebilirsin. Eşinin değerlerine de bakılmış mıydı yakın zamanda? Çocuklarınız var ama değişiklik gösterebiliyo değerler canım, yani onda bi sorun varsa ona göre çözüm ararsınız kuzum
Off bozma moralini canımvee adet te oldum zatne kızlarneiraida A AloeeVeraa Umutumut82 @betiboop Esrasvn Morasigi U UmutluKarTanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?