Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum iğne etkisi değildi o bariz yalancı çizgilerdi çünkü 10. gün testinde bomboş negatif ti 11. gün çok çok silikti ama yalancı pozitifmis

acaba ovulasyon testimi denesem bu ay bilemedim ya nerde yanlış yapıyorum

Bence en azindan 1 ay ilaclara ara verip ovulasyonla dene çünkü yumurta gelistirici ilaclara bagisiklik oluyormus.doktor bana 2. Kullanimdan sonra ara ver dedi ben sabirsizim vermek istemedim 3.ayda yumurtalarim hic gelişmedi.simdi bu ayla beraber 3 aydir kullanmiyorum ilac

yok kuzum iğne etkisi değildi o bariz yalancı çizgilerdi çünkü 10. gün testinde bomboş negatif ti 11. gün çok çok silikti ama yalancı pozitifmis
Bende 10. Gün negatifi gördükten sonra pozitife döndü ve aynı marka testlerdendi o yüzden kesin gözüyle bakıyordum tatlım hiç üzülme hiç de yılma sakın bende bu ay batı bekliyorum ovülasyon testleri ile deneyeceğim tatlım sen de öyle yap artık ilaçlara bir süre ara ver ve kendini üzme tatlım lütfennnn

Nasıl ya ben şok oldum şuan ama çift çizgi son ana kadar vardı silik de olsa nasıl böyle çıktı testlere de mi inanmayacağız artık
evettir ve adetimde basladi biliyodum böyle olacağını bir umut belki dedim ama yanilmadim ben hala soktayim o çizgilere

alıştım artık bu sonuca her ay aynı sonuç biliyordum bus ekilde çıkacağını çok umutlanmıştım cokkk ama şuan çok kötüyüm

Çok üzüldüm arkadaşım inan yemekten erken döndüm sonucu paylaşmışsındır diye. Denemeye devam canim elbette üzüleceksin biz bile çok umutlanmıştık.. 3 tane yavruna daha sıkı sarıl arkadaşım 4. De gelecek emin ol...

insalalh kuzum rabbim herkese banada nasip etsin rn yakin zamandaindalslh

ben dedim çizgiler böyle cıktı diye onlara bakma sen kan önemli dedi testlerde güven kalalmadi artik

cidden.. hiç onlara para verip almayalım mademm.. yani çizgiler gittikçe koyulaştı o da mı sahteymiş yahu.. valla ben anlamadım hanımlar.. ya da silik çizgilere itibar etmeyeceğiz. ben test yaptığımda genelde iki tane aynı anda yaparım ki birbirinin sağlamasını yapsın. ben de çatlatma iğnesinden 13.gün iki tane test yaptım birinde silik çizgi vardı, diğerinde ise hiçbir belirti yoktu. bu nedenle hic dikkate almamıştım. zaten 15.gün de regl olmuştum. yani bence o kullandığımız gebelik testleri erken gebelikte hic etkin değil.. onlara bel bağlamamak gerekiyormuş demekki

Canım ya çok üzüldüm nasıl olabilir anlamıyorum 3 gün hep koyulaşan testi gördük sende. Şok oldum valla. Ama sakın üzülüp bozma moralini, yola devam illa ki olucak
ah ah bi bilsen içimden kopanlari acaba diyorum ovulasyon testlerimi alsam

acaba ovulasyon testimi denesem bu ay bilemedim ya nerde yanlış yapıyorum
Ovulasyon testiyle hamile kalan çok oluyo canım deneyebilirsin. Eşinin değerlerine de bakılmış mıydı yakın zamanda? Çocuklarınız var ama değişiklik gösterebiliyo değerler canım, yani onda bi sorun varsa ona göre çözüm ararsınız kuzum

bakıldı kuzum onada bakıldı 114 milyon sperm var herşey normal demiş üroloji doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…