- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.401
ah ah bi bilsen içimden kopanlari acaba diyorum ovulasyon testlerimi alsam
evet canm ama yine aynısı olacak 3 yıldır her ay ayn iOff bozma moralini canımzaten bebiş yoksa adet olmak en güzeli yeni bi döngü başladı artık
Evet o zaman çok iyiymiş her şey canım. Bence de bi ovulasyon testiyle dene o zaman. Ne zaman ilişki olması gerektiğini bilirsinizbakıldı kuzum onada bakıldı 114 milyon sperm var herşey normal demiş üroloji doktoru
Canım umutsuzluk yok zamanı gelmedi demek Allah bilir biz bilemiyoruz biz sebep aramaya devam edicez Allah nasip edicek inşallahben dedim çizgiler böyle cıktı diye onlara bakma sen kan önemli dedi testlerde güven kalalmadi artik
Canım ya çok üzüldüm nasıl olabilir anlamıyorum 3 gün hep koyulaşan testi gördük sende. Şok oldum valla. Ama sakın üzülüp bozma moralini, yola devam illa ki olucak
ben de bunu çok yaptım o ikinci çzgiyi görmek için şekilden şekile giriyordum. bugün bir idrar testi daha yaptım damlatır damlatmaz çıktı. sanırım sonradan cıkanı dikkate almamak lazım kuruyunca belirginleşiyor doğal olarak.bence bizim hatamız noldu biliyo musun hemen çıktığında silik çıktı bekledikçe koyuldu ya o çizgiler, biz onu baz aldık. normalde işte belli bi süreden sonra çıkan / koyulaşan testi ciddiye almayınız diyor ya muhtemelen o sebeple hataya düştükAnneyimbenanne35
okdr düzenli değil canm ya 3gun erken 5 gün geç oluyormarkadaşım regl dönemlerin düzenliyse ovulasyon testini kullan bence de.. ya da ilaç kullanmaz sadece yumurta takibi yaptırırsın büyümesini ve çatlamasını takip için. bu arada da biraz bitkisel desteklere yüklenirsin
aynen öyle balim aynen öyle okdr kötü oldumki ama insalalholur birgun tek başıma yürüyorum kafam çok kotumoralim yerle birbence bizim hatamız noldu biliyo musun hemen çıktığında silik çıktı bekledikçe koyuldu ya o çizgiler, biz onu baz aldık. normalde işte belli bi süreden sonra çıkan / koyulaşan testi ciddiye almayınız diyor ya muhtemelen o sebeple hataya düştükAnneyimbenanne35
yok kuzum ya doktorda hormonlara baktı ve lh fshden yüksek dedi kalman çok zor dedi düşmesi lazm dedi off ne biliyim kafam bidunyaAnneyimbenanne35 canim geçmişe baktım testlerinide gordum kan sonucunada baktım. 1 tane test yalnis olabilir belki ama 3tane test hemde koyulasarak yalnis sonuç vermezki. Benime silik başlayıp koyulasarak devam etmişti. Acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilirmisin ?
ama adetlerim 3 gün geç 5 gün erken falan öyle aralar geliyor ölümünki günü gününe değil yaniEvet o zaman çok iyiymiş her şey canım. Bence de bi ovulasyon testiyle dene o zaman. Ne zaman ilişki olması gerektiğini bilirsiniz
ben de bunu çok yaptım o ikinci çzgiyi görmek için şekilden şekile giriyordum. bugün bir idrar testi daha yaptım damlatır damlatmaz çıktı. sanırım sonradan cıkanı dikkate almamak lazım kuruyunca belirginleşiyor doğal olarak.
aynen öyle balim aynen öyle okdr kötü oldumki ama insalalholur birgun tek başıma yürüyorum kafam çok kotumoralim yerle bir
şuan ne fırtınalar kopuyor içimde bir bilsen dokunsan ağlayacağım o dereceyimkesinlikle ve ben artık şey de yapmıyorum yok ışığa tut yok işte negatif fotoğraf yap vs varsa gözümle görmem lazım efektle gördüğüme de inanmıyorum zaten. benim sorunum ovitrelle vücudumdan çok geç atılıyor o yüzden de pek kullanmak istemiyorum testle öğrenemediğim için. bizi üzen de o galiba doğru çizgi mi yalan mı bilemiyoruz
üzme kendini Allah görüyor bu üzüntülerini sabır herşeyin ilacı biliyorum çok zor ama
canım senin 3 çocugun var 4. yümü istiyosun okadar çok üzülünce bende senelerdir hiç hamile kalamadığını düşünmüştüm bence şükret eğer öyleyse. ben 14 aydır deniyorum hala hiç hamile kalamadıminsalalh kuzum rabbim herkese banada nasip etsin rn yakin zamandaindalslh
okdr düzenli değil canm ya 3gun erken 5 gün geç oluyorm
arkadaşım yaşını bilmniyorum ama 40 yaş ve üzerine doğrudan tüp bebek öneriyorlar. hiç düşündün mü?3 yıl oldu olmuyo her ay aynı heyecan aynı sevinç ama ayni üzüntü geliyor peşinden isyan etmedim haşa hicbir zaman insallah olur birgün ama yıpranıyor insan
bence bizim hatamız noldu biliyo musun hemen çıktığında silik çıktı bekledikçe koyuldu ya o çizgiler, biz onu baz aldık. normalde işte belli bi süreden sonra çıkan / koyulaşan testi ciddiye almayınız diyor ya muhtemelen o sebeple hataya düştükAnneyimbenanne35
yok kuzum ya doktorda hormonlara baktı ve lh fshden yüksek dedi kalman çok zor dedi düşmesi lazm dedi off ne biliyim kafam bidunya
buna şükür artık en azından bekletmedi bi de o stres olurduvee adet te oldum zatne kızlarneiraida A AloeeVeraa @Umutumut82 @betiboop @Esrasvn @Morasigi @UmutluKarTanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?