- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.421
hiç bunu düşünmemiştik canım, çok haklısın.. kuruduktan sonra çıkan çizgiler gerçeği yansıtmayabilir evet...
valla ben artık bulantılarım kışlalarım olmadan inanmayacak hicbiseyebence burada artık söz verelim regl gününden önce test yaparsak bile ilk yirmi dk içinde çıkan sonuca inanalım yani hepimiz çok üzüldük çünküAnneyimbenanne35 yi düşünemiyorum bile
gercektenmi canm ayy allah razı olsun nasıl kullancam tarif edermisin sana zahmet evet li fshden yuksekArkadaşım sakinleşince reglinin 3.günü kan ver hormon tahlili durumları nasıl bir baktır. şayet lh fsh'tan yüksek ise kolayı var.. testere dişli aslan pençesi düşürüyor bunu 1 ayda.. hiç kafana takma.. sonra kafan rahat ovulasyon testi ile devam.
daha 27 yim ben kuzumarkadaşım yaşını bilmniyorum ama 40 yaş ve üzerine doğrudan tüp bebek öneriyorlar. hiç düşündün mü?
bu ay almaz eşim cani sıkıldı negatif dediğimde önümüzdeki ay a kandırırim insallahcanım çok da kötü değil ama.. adetin 12.gününden itibaren ovulasyon testini yapmaya başlarsın..
canım günde iki kez sıcak suya demleyip içiyorsun.. çok basit.. sende de muhtemelen pko var. ben de pko nedeniyle lh fsh'tan yüksek idi yaklaşık 1 ay kullandım ben, saraçoğlu'nun poşet çay şeklinde var onu kullanmıştım, pahalı gelirse güvendiğin br aktardan da alabilirsin. günde iki kez yemeklerden 1 2 saat sonra demle iç canım.. bak göreceksin düzelecek.. benim düşürmüştü lh'yi..gercektenmi canm ayy allah razı olsun nasıl kullancam tarif edermisin sana zahmet evet li fshden yuksek
şükür ediyorum ama istemekte ve olmayınca üzülmekten gecmemcanım senin 3 çocugun var 4. yümü istiyosun okadar çok üzülünce bende senelerdir hiç hamile kalamadığını düşünmüştüm bence şükret eğer öyleyse. ben 14 aydır deniyorum hala hiç hamile kalamadım
daha 27 yim ben kuzum
Tatlım benimde fsh yaşıma göre yüksek sabah akşam aç karnına demleyip içiyorsun eğer gebelik oluşursa hemen bırakmak gerekiyor ama mucizevi bir bitki hormonları düzenlemede sakın üzme kendini Mevla dermansız dert vermesingercektenmi canm ayy allah razı olsun nasıl kullancam tarif edermisin sana zahmet evet li fshden yuksek
canım daha var yumurtlama zamanına.. o zamana o da sakinleşir unutur merak etme..ilacın etkileri devam ederken değerlendir...bu ay almaz eşim cani sıkıldı negatif dediğimde önümüzdeki ay a kandırırim insallah
insallah kuzum nr zaman başlanaca. k kaçgun icilecekcanım günde iki kez sıcak suya demleyip içiyorsun.. çok basit.. sende de muhtemelen pko var. ben de pko nedeniyle lh fsh'tan yüksek idi yaklaşık 1 ay kullandım ben, saraçoğlu'nun poşet çay şeklinde var onu kullanmıştım, pahalı gelirse güvendiğin br aktardan da alabilirsin. günde iki kez yemeklerden 1 2 saat sonra demle iç canım.. bak göreceksin düzelecek.. benim düşürmüştü lh'yi..
insallah kuzum nr zaman başlanaca. k kaçgun icilecek
tamam canm allah razı olsun insallah ise yararcanım reglin bitince başla bence.. ben reglden sonra başlamıştım, o dönem zaten yüksek hormonlar. 1 ay kullan günde 2 kez
kuzum 27 yaşındayım lh 19.5 fsh 7.4Tatlım benimde fsh yaşıma göre yüksek sabah akşam aç karnına demleyip içiyorsun eğer gebelik oluşursa hemen bırakmak gerekiyor ama mucizevi bir bitki hormonları düzenlemede sakın üzme kendini Mevla dermansız dert vermesin
insallah kuzum alalh razı olsn canm benim inşalalh birgün yeniden yüzüm güler inşalalh seninde isteyen herkesinde olur insallaherkekler de bizim kadar istiyor üzülüyor ama belli etmiyorlar canım, çünkü bir taraf güçlü durmak toparlamak zorunda. biz haliyle daha duygusal ve hassasız. üzül ağla tabi, içine atmaktan iyidir. toparlanınca mücadaleye devam.. çocuklar melektir, kabul olur duaları inşallah..
ozaman bua ay bunu kullanayim ader bittiği günlü basliyayim canm araliktada baltarcin çörekotu yaparımyok canım bence yapma önce lh düşsün sonra bal tarçın çörek otu yapar bunu biraz da kuru incirle desteklersin.. ben öyle yapıyorum şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?