Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç bunu düşünmemiştik canım, çok haklısın.. kuruduktan sonra çıkan çizgiler gerçeği yansıtmayabilir evet...

bence burada artık söz verelim regl gününden önce test yaparsak bile ilk yirmi dk içinde çıkan sonuca inanalım yani hepimiz çok üzüldük çünkü Anneyimbenanne35 yi düşünemiyorum bile

bence burada artık söz verelim regl gününden önce test yaparsak bile ilk yirmi dk içinde çıkan sonuca inanalım yani hepimiz çok üzüldük çünkü Anneyimbenanne35 yi düşünemiyorum bile
valla ben artık bulantılarım kışlalarım olmadan inanmayacak hicbiseye

gercektenmi canm ayy allah razı olsun nasıl kullancam tarif edermisin sana zahmet evet li fshden yuksek

gercektenmi canm ayy allah razı olsun nasıl kullancam tarif edermisin sana zahmet evet li fshden yuksek
canım günde iki kez sıcak suya demleyip içiyorsun.. çok basit.. sende de muhtemelen pko var. ben de pko nedeniyle lh fsh'tan yüksek idi yaklaşık 1 ay kullandım ben, saraçoğlu'nun poşet çay şeklinde var onu kullanmıştım, pahalı gelirse güvendiğin br aktardan da alabilirsin. günde iki kez yemeklerden 1 2 saat sonra demle iç canım.. bak göreceksin düzelecek.. benim düşürmüştü lh'yi..

şükür ediyorum ama istemekte ve olmayınca üzülmekten gecmem

Tatlım benimde fsh yaşıma göre yüksek sabah akşam aç karnına demleyip içiyorsun eğer gebelik oluşursa hemen bırakmak gerekiyor ama mucizevi bir bitki hormonları düzenlemede sakın üzme kendini Mevla dermansız dert vermesin

insallah kuzum nr zaman başlanaca. k kaçgun icilecek

az önce mesaj yazdı eşim zaten dokunsalar agliycam şuan çok kötü oldum ve ağlıyorum öyle duygusal şeyler yazmiski üzülme dedi halbuki kendisi benden daha çok üzüldü biliyorum çok istiyor inşalalh nasip olur dün oğlum açtı minik ellerini rabbim bana 1 kardeş nasip et dedi gelde aglama

kuzum 27 yaşındayım lh 19.5 fsh 7.4

erkekler de bizim kadar istiyor üzülüyor ama belli etmiyorlar canım, çünkü bir taraf güçlü durmak toparlamak zorunda. biz haliyle daha duygusal ve hassasız. üzül ağla tabi, içine atmaktan iyidir. toparlanınca mücadaleye devam.. çocuklar melektir, kabul olur duaları inşallah..

insallah kuzum alalh razı olsn canm benim inşalalh birgün yeniden yüzüm güler inşalalh seninde isteyen herkesinde olur insallah

yok canım bence yapma önce lh düşsün sonra bal tarçın çörek otu yapar bunu biraz da kuru incirle desteklersin.. ben öyle yapıyorum şimdi..
ozaman bua ay bunu kullanayim ader bittiği günlü basliyayim canm araliktada baltarcin çörekotu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…