- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.441
ozaman bua ay bunu kullanayim ader bittiği günlü basliyayim canm araliktada baltarcin çörekotu yaparım
Benim fsh ta 10.57 bu ay reglimi bekliyorum tatlım bende Aslan pençesine başlayacağım doktorlar genelde bu ottan kürlerden vs bahsetmiyorlar ilk fshın yüksek dendiğimde dünya başıma yıkılmıştı sanki o kdar ağlamıştım ki öyle aman aman yüksek bir değer de değilmiş ama işte ilk testimdi öylesine rutin kontrol diye gütmiştim böyle bir sonuç beklemiyordum sonra saraçoğlunun sitesine baktım hemen hemen tüm videolarını izledim bunlar tedavi edilmeyecek bir sıkıntı değil diyorum ya rabbim dermansız dert vermesin sen elinden geleni yap kuzummm gerisi Allah'ın takdirikuzum 27 yaşındayım lh 19.5 fsh 7.4
valla ben artık bulantılarım kışlalarım olmadan inanmayacak hicbiseye
doğru diyon canm benm ama benm dağ normal lh yüksek oda yumurta bozukluğu oluyor dediBenim fsh ta 10.57 bu ay reglimi bekliyorum tatlım bende Aslan pençesine başlayacağım doktorlar genelde bu ottan kürlerden vs bahsetmiyorlar ilk fshın yüksek dendiğimde dünya başıma yıkılmıştı sanki o kdar ağlamıştım ki öyle aman aman yüksek bir değer de değilmiş ama işte ilk testimdi öylesine rutin kontrol diye gütmiştim böyle bir sonuç beklemiyordum sonra saraçoğlunun sitesine baktım hemen hemen tüm videolarını izledim bunlar tedavi edilmeyecek bir sıkıntı değil diyorum ya rabbim dermansız dert vermesin sen elinden geleni yap kuzummm gerisi Allah'ın takdiri
uzulme cnm. rabbim bahsetmis 3 evlat cok sukur. ins digeride olck allahin izni ile. rabbim bizlerede versndoğru diyon canm benm ama benm dağ normal lh yüksek oda yumurta bozukluğu oluyor dedi
kız yanlış yazdım kusmalarim yazacaktim bulantılarımkesinlikle iğneler bizde belirti gösteriyor, ben regl oldum hala kasıklarım ağrıyor hala baş dönmem var. gerçekten bu iğneler çok kötü ben şahsen bu ayda da femara iğne denicem sonra da bırakacağım bir daha iğne görmek istemiyorum
yok kuzum pco yoktu sadece ilk kızına 7 aylık evliydim hamile kalamamıştım öyle tedavi oldum 2. ay hamileydim sonra istedikten sonra oğluma 3.ayda küçük kızıma 4. ayda hamlie kalmıştım ama şimdi 3 yıldır istiyoruz olmuyorAnneyimbenanne35 bu arada arkadaşım sen de pko var mıydı önceden de? yani varsa 3 kez nasıl hamile kalabildin merak ettim. belki de sonradan oldu..
kuzum benm allah razı olsun vardır bundada bi hayat evet çok sagol çok gecms olsun balim insallah nasip.olur en kısa zamandaAnneyimbenanne35 canim cok uzuldum. Cokta sasirdim bende. Inan disciden ciktim hemen telefona sarildim kendi agrimi sizimi es gecip. Vardir bir hayir diyelim kuzum. Uzulme desem cok bos olacak diyemiyorum o yuzden. Inan ki ne diyecegimi sasirdim. Cok uzuldum senin icin
yok kuzum pco yoktu sadece ilk kızına 7 aylık evliydim hamile kalamamıştım öyle tedavi oldum 2. ay hamileydim sonra istedikten sonra oğluma 3.ayda küçük kızıma 4. ayda hamlie kalmıştım ama şimdi 3 yıldır istiyoruz olmuyor
çok şükür sağol canm benm rabbim sizede nasip etsin inşalalh canm benmMaşallah canım Allah bağışlasın.. darısı bizim başımıza ne güzel 3 tane yavrun var..
önceki tedavilerin nasılsı canım? yine aynı yolu izlesen? aynı doktora gitsen? regl sancın için kendini sıcak tut ve sıcak bir şey iç arkadaşım daha kolay atlatırsınçok şükür sağol canm benm rabbim sizede nasip etsin inşalalh canm benm
Hormn kaldi blki de vucudnda nebiliym kuzum o marka bnde hep kullanmstm dogru cikiyordu. Sansina resmen yayok kuzum iğne etkisi değildi o bariz yalancı çizgilerdi çünkü 10. gün testinde bomboş negatif ti 11. gün çok çok silikti ama yalancı pozitifmis
yok yavrum ya hormon kalmış olsaydi 11. gün çok çok silik çıkıp sonradan koyulasmazdi o testler e uyduruk artık hayatta para verip almam kusana kadar hamile olduğuma inanmiycam artikHormn kaldi blki de vucudnda nebiliym kuzum o marka bnde hep kullanmstm dogru cikiyordu. Sansina resmen ya
çok sağolun kızlar rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ama sen bugün bi ayrı yardımcı oldun bana allah razı olsun canm benm ilki tedavi ile oldu diğerleri normal.korunmayi bıraktım hemen hamile kaldım canm benm ilkindede 2. ayda tedavinin hamile kkalmstmönceki tedavilerin nasılsı canım? yine aynı yolu izlesen? aynı doktora gitsen? regl sancın için kendini sıcak tut ve sıcak bir şey iç arkadaşım daha kolay atlatırsın
amin canm sağol kuzum bebisin cinsiyeti bellimine diyeceğimi bilemedim hayırlısı inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?