Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum 27 yaşındayım lh 19.5 fsh 7.4
Benim fsh ta 10.57 bu ay reglimi bekliyorum tatlım bende Aslan pençesine başlayacağım doktorlar genelde bu ottan kürlerden vs bahsetmiyorlar ilk fshın yüksek dendiğimde dünya başıma yıkılmıştı sanki o kdar ağlamıştım ki öyle aman aman yüksek bir değer de değilmiş ama işte ilk testimdi öylesine rutin kontrol diye gütmiştim böyle bir sonuç beklemiyordum sonra saraçoğlunun sitesine baktım hemen hemen tüm videolarını izledim bunlar tedavi edilmeyecek bir sıkıntı değil diyorum ya rabbim dermansız dert vermesin sen elinden geleni yap kuzummm gerisi Allah'ın takdiri

valla ben artık bulantılarım kışlalarım olmadan inanmayacak hicbiseye

kesinlikle iğneler bizde belirti gösteriyor, ben regl oldum hala kasıklarım ağrıyor hala baş dönmem var. gerçekten bu iğneler çok kötü ben şahsen bu ayda da femara iğne denicem sonra da bırakacağım bir daha iğne görmek istemiyorum

doğru diyon canm benm ama benm dağ normal lh yüksek oda yumurta bozukluğu oluyor dedi

kız yanlış yazdım kusmalarim yazacaktim bulantılarım

Anneyimbenanne35 bu arada arkadaşım sen de pko var mıydı önceden de? yani varsa 3 kez nasıl hamile kalabildin merak ettim. belki de sonradan oldu..
yok kuzum pco yoktu sadece ilk kızına 7 aylık evliydim hamile kalamamıştım öyle tedavi oldum 2. ay hamileydim sonra istedikten sonra oğluma 3.ayda küçük kızıma 4. ayda hamlie kalmıştım ama şimdi 3 yıldır istiyoruz olmuyor

kuzum benm allah razı olsun vardır bundada bi hayat evet çok sagol çok gecms olsun balim insallah nasip.olur en kısa zamanda

Maşallah canım Allah bağışlasın.. darısı bizim başımıza ne güzel 3 tane yavrun var..

yok kuzum iğne etkisi değildi o bariz yalancı çizgilerdi çünkü 10. gün testinde bomboş negatif ti 11. gün çok çok silikti ama yalancı pozitifmis
Hormn kaldi blki de vucudnda nebiliym kuzum o marka bnde hep kullanmstm dogru cikiyordu. Sansina resmen ya

Kizlar bugun hep sokaklardaydik oglama alisveris yaptik beyfendi 4 yasinda ama okula baslayali her sabah kıyafet krizi var.arkadaslarim begenmez diye uzuluyor kiz arkadaslarindan biri üzerindeki kazak yakismamis annene soyle bir daha giydirmesin demiş. Şok oldum.. dun aksam gordugüm ruyayi yazamadim.dun gece ruyamda cok tatli bir bebek gordum kı mi erkekmi bilmiyorum ama topac gibi sapsari bir bebekti.Allah hayirlara yorsun bende sarişinim insallah oyle saglikli bir bebegim olsun.

Hormn kaldi blki de vucudnda nebiliym kuzum o marka bnde hep kullanmstm dogru cikiyordu. Sansina resmen ya
yok yavrum ya hormon kalmış olsaydi 11. gün çok çok silik çıkıp sonradan koyulasmazdi o testler e uyduruk artık hayatta para verip almam kusana kadar hamile olduğuma inanmiycam artik

önceki tedavilerin nasılsı canım? yine aynı yolu izlesen? aynı doktora gitsen? regl sancın için kendini sıcak tut ve sıcak bir şey iç arkadaşım daha kolay atlatırsın
çok sağolun kızlar rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ama sen bugün bi ayrı yardımcı oldun bana allah razı olsun canm benm ilki tedavi ile oldu diğerleri normal.korunmayi bıraktım hemen hamile kaldım canm benm ilkindede 2. ayda tedavinin hamile kkalmstm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…