- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.461
canım günde iki kez sıcak suya demleyip içiyorsun.. çok basit.. sende de muhtemelen pko var. ben de pko nedeniyle lh fsh'tan yüksek idi yaklaşık 1 ay kullandım ben, saraçoğlu'nun poşet çay şeklinde var onu kullanmıştım, pahalı gelirse güvendiğin br aktardan da alabilirsin. günde iki kez yemeklerden 1 2 saat sonra demle iç canım.. bak göreceksin düzelecek.. benim düşürmüştü lh'yi..
rica ederim canım ne demek.. küçücük bir faydam olduysa çok mutlu olurum. birbirimize yardımcı olmak buradayız zaten tatlım.. Rabbim isteyen herkese versin inşallahçok sağolun kızlar rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ama sen bugün bi ayrı yardımcı oldun bana allah razı olsun canm benm ilki tedavi ile oldu diğerleri normal.korunmayi bıraktım hemen hamile kaldım canm benm ilkindede 2. ayda tedavinin hamile kkalmstm
daha 27 yim ben kuzum
ya kuşum sen neden üzülüyorsun yaşın büyük değil hiç, bak şöyle düşün benim yaşım 26 hiç çocuğum yok Rabbim sana üç tane evlat vermiş dördüncü de gelecek inşallah
26 yaş hic buyük degilki canim ben oglumu 30 yasinda dogurdum.yaş faktorü eskiden önemliydi simdi 40 lı yaşlarda bebegini kucagina alan çok kisi var.ben dün gece cok dua ettim hepimize eminim 2019 yili bizim yilimiz olucak.
Femarayi veren doktormu dedi bunu? Madem kalman zormuş bi aksilik var neden tedavi uygulamadan femarayi dayıyor? Önce hormonları dengelemesi gerekmezmi anlamadimyok kuzum ya doktorda hormonlara baktı ve lh fshden yüksek dedi kalman çok zor dedi düşmesi lazm dedi off ne biliyim kafam bidunya
Femarayi veren doktormu dedi bunu? Madem kalman zormuş bi aksilik var neden tedavi uygulamadan femarayi dayıyor? Önce hormonları dengelemesi gerekmezmi anlamadim
allah kabul etsin canım.. inşallah yeni yılda bebişlerimizi kucağımıza alırız..
Amiinn.. ben 2 buçuk yıldır evliyim ve çocuğu yok hiç. son bir buçuk senedir istiyoruz ama olmadı.Insallah canim benim yine 1 tane var cok sükür.hiç olmayan arkadaslara daha çok dua ediyorum.rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsin insallah
Amiinn.. ben 2 buçuk yıldır evliyim ve çocuğu yok hiç. son bir buçuk senedir istiyoruz ama olmadı.
Naptın tatlım adet oldun muCanım tekrar dan kan tahlili vermedim 10. Gün negatifti 14.Gün idrarr tahlilinde pek düzgün olmayan çizgi cıktı 15. Gün tekarar yaptım hicbir şey çıkmadı. Gebelik oluşmadı bence olsa ağrı sızı falan bir şeyler olurdu illaki diyorum
Bicok kiside cikiyo canim snde bska bisi oldu bnce soradan dustu hormonun o an kan versnde cikardi. Bu testlerde cikiyo herkesn benimde testlerm dogru cukti ucuz testler hep dogruydu. Tupbebek forumlarnda kzlar hep bunu yapti gordum silik cikan belrgn cikan hepsi kanda haberini aldi. Sana cok sasirdm ve uzuldm kuzumyok yavrum ya hormon kalmış olsaydi 11. gün çok çok silik çıkıp sonradan koyulasmazdi o testler e uyduruk artık hayatta para verip almam kusana kadar hamile olduğuma inanmiycam artik
Olsun tatlım zaten ovulasyon testi hep aynı günde regl olmayanlar için. Hep şaşmadan aynı gün olsan zaten tam yumurtlama gününü bilirsin. İşte 3 aşağı 5 yukarı olduğu zaman tam olarak hangi gün yumurtlandığı bilinmiyo. Ovulasyon testiyle yumurtladığın günü öğrenirsin canımama adetlerim 3 gün geç 5 gün erken falan öyle aralar geliyor ölümünki günü gününe değil yani
valla eşim dedi başka doktor bulalım dedi bide son çare su doktora gidelim olmadı ovulasyon testi alırım artik20 lı 32 tl idi galiba 2 tanede gebelik testi hediyeliOlsun tatlım zaten ovulasyon testi hep aynı günde regl olmayanlar için. Hep şaşmadan aynı gün olsan zaten tam yumurtlama gününü bilirsin. İşte 3 aşağı 5 yukarı olduğu zaman tam olarak hangi gün yumurtlandığı bilinmiyo. Ovulasyon testiyle yumurtladığın günü öğrenirsin canım
amin kuzum benm insallah bekletmez daha fazla bebeğim grlirBicok kiside cikiyo canim snde bska bisi oldu bnce soradan dustu hormonun o an kan versnde cikardi. Bu testlerde cikiyo herkesn benimde testlerm dogru cukti ucuz testler hep dogruydu. Tupbebek forumlarnda kzlar hep bunu yapti gordum silik cikan belrgn cikan hepsi kanda haberini aldi. Sana cok sasirdm ve uzuldm kuzumrabbim duysun sesini tes zamanda ins nasip eder
yok kuzum başka doktor dedi buda iyi bi doktor altını cizdi lh yüksek olmamalı hamile kalman zor olur drdi dusmesi lazm dedi ben ısrarla femara veren doktora sordum ama bana bi sorun yok demistiFemarayi veren doktormu dedi bunu? Madem kalman zormuş bi aksilik var neden tedavi uygulamadan femarayi dayıyor? Önce hormonları dengelemesi gerekmezmi anlamadim
Canım ben sana daha önce demiştim hatırlıyosan lh çok yüksek diye, hele ki fsh tan bu kadar yüksek olunca direkt pko diyo doktorlar. Gerçekten testere dişli aslanpençesini iç hormonları düzenliyo, benim sorunum olmamasına rağmen hormonlarım dengeli olsun diye yumurtlama dönemine kadar hep içerim normalde de. Bi de pko için hayıt tohumunu çok öneriyolar onu da araştır kuzumkuzum 27 yaşındayım lh 19.5 fsh 7.4
Allahım ya 4 yaş sendromu :)) yerim onu, valla kıyafetten bile anlıyolar bu yaşta.Kizlar bugun hep sokaklardaydik oglama alisveris yaptik beyfendi 4 yasinda ama okula baslayali her sabah kıyafet krizi var.arkadaslarim begenmez diye uzuluyor kiz arkadaslarindan biri üzerindeki kazak yakismamis annene soyle bir daha giydirmesin demiş. Şok oldum.. dun aksam gordugüm ruyayi yazamadim.dun gece ruyamda cok tatli bir bebek gordum kı mi erkekmi bilmiyorum ama topac gibi sapsari bir bebekti.Allah hayirlara yorsun bende sarişinim insallah oyle saglikli bir bebegim olsun.
evet bebeğim demiştin biliyorum ne biliyim doktor para aldin diye hiçbirşeyin yok dedi anlamadim ben bunlardan hicbisey yaCanım ben sana daha önce demiştim hatırlıyosan lh çok yüksek diye, hele ki fsh tan bu kadar yüksek olunca direkt pko diyo doktorlar. Gerçekten testere dişli aslanpençesini iç hormonları düzenliyo, benim sorunum olmamasına rağmen hormonlarım dengeli olsun diye yumurtlama dönemine kadar hep içerim normalde de. Bi de pko için hayıt tohumunu çok öneriyolar onu da araştır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?