- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.481
Dene canım denemekten zarar gelmez. Ama başka bi doktor da bulabilirsin, öncelikle bi hormonların dengelensin doğum kontrol hapı kullandırabilirler canım 1-2 ayvalla eşim dedi başka doktor bulalım dedi bide son çare su doktora gidelim olmadı ovulasyon testi alırım artik20 lı 32 tl idi galiba 2 tanede gebelik testi hediyeli
26 yaş hic buyük degilki canim ben oglumu 30 yasinda dogurdum.yaş faktorü eskiden önemliydi simdi 40 lı yaşlarda bebegini kucagina alan çok kisi var.ben dün gece cok dua ettim hepimize eminim 2019 yili bizim yilimiz olucak.
Allahım ya 4 yaş sendromu :)) yerim onu, valla kıyafetten bile anlıyolar bu yaşta.
Rüyanı da Allah hayra çıkarsın canım, bi tane sarı şeker gelsin inşallah :)
Dene canım denemekten zarar gelmez. Ama başka bi doktor da bulabilirsin, öncelikle bi hormonların dengelensin doğum kontrol hapı kullandırabilirler canım 1-2 ay
Kiloyla çok alakalı değil canım, sadece kilo olmazsa daha rahat geçer hamilelik ve genelde hormonlar daha dengeli oluyo o zamandün instagramda gördüm kadın 120 kiloda ve doğal yolla hamile kalmış şaka gibi yeminle
oyları icip.oyle gideyim diyorum 1 2 ay sonraDene canım denemekten zarar gelmez. Ama başka bi doktor da bulabilirsin, öncelikle bi hormonların dengelensin doğum kontrol hapı kullandırabilirler canım 1-2 ay
Bence hepsine baktır kuzum, pko da varsı sende o yüzden asıl lh ve fsh a bakılmalı aslında. Ayrıca testere dişli aslan pençesini tavsiye ederim direkt lh düşüren bi şey değil ama hormonları dengeliyo. Özellikle fsh ve prolaktin üzerinde çok etkili. Benim sadece arada prolaktinim sınırı geçiyo onun için içiyodum hormonları düzenlediğini de duydum belki o da etki ediyodur. Hem içilmesi de kolay gayet güzel tadı aynı yeşil çayInsallah canim. Ya bendemi testere disli aslan pencesi alsam. Bir ara lh benimde yuksekti.sonrada duzeldi dedi ama yeniden yükselmis olabilir.gecen hormon testlerinde lh la fsh a baktirmamiş.sadece troid le prolaktine bakilmiş.bu reglim gelince tam kapsamli hormon testlerimi tekrarlaticam.
Evet canım kist için doğum kontrol hapı veriyolar hemen. Pko demek de zaten ufak bi sürü kist demek olduğu için bi süre doğum kontrol hapı kullanmak şartBende 2 ay dogum kontrol hapi kullanmistim duzelmis demisti doktor
dün instagramda gördüm kadın 120 kiloda ve doğal yolla hamile kalmış şaka gibi yeminle
Bence hepsine baktır kuzum, pko da varsı sende o yüzden asıl lh ve fsh a bakılmalı aslında. Ayrıca testere dişli aslan pençesini tavsiye ederim direkt lh düşüren bi şey değil ama hormonları dengeliyo. Özellikle fsh ve prolaktin üzerinde çok etkili. Benim sadece arada prolaktinim sınırı geçiyo onun için içiyodum hormonları düzenlediğini de duydum belki o da etki ediyodur. Hem içilmesi de kolay gayet güzel tadı aynı yeşil çay
Çayları içiceksen ara vermeden en az 1 ay iç bence canım. Ama tabi o 1 ay korunsan iyi olur bitki çayı sonuçta. Hazır 1 ay korunurken doktora da git bence ve doğum kontrol hapı verirse onu da kullan düzene girer hepsioyları icip.oyle gideyim diyorum 1 2 ay sonra
Kiloyla çok alakalı değil canım, sadece kilo olmazsa daha rahat geçer hamilelik ve genelde hormonlar daha dengeli oluyo o zaman
Civanperçemi zaten tadı iğrenç ama regl konusunda mükemmel bi şey. Düzene sokuyomuş, gecikince hemen söküyo ve regl ağrılarına iyi geliyomuş. Gerçekten civanperçemi kullandığım zaman regl dönemim hep nerdeyse sıfır ağrıyla geçti maşallah. Testere dişli aslan pençesi desen zaten hormonlar konusunda mucizevi. Faydası olur zararı olmaz canım. Hazır bu ay korunuyoken iç gitsin :)1 eksik 2 fazla farketmez canim midem copluk gibi oldu zaten. Saracoglunun videosunu izledim regli duzeni icin civanpercemi cayini 1 ay boyunca gunde bir bardak icin diyor.bende bu ay korundugumdan regli olana kadar sabah civanpercemi aksam aslan pencesi icicem.
Aynen canım çok doğru söylemiş doktorun. Kilo aslında doğrudan hamile kalmaya etki etmiyo ama dolaylı olarak zamanla hormonları bozup pko yapabiliyoBende gecen gittigimde biraz serzeniste bulundum millet 100 120 ile hamile kaliyor diye doktor bu bir kısir döngü dedi.kilo horminlari bozar .hormonlar bozulunca pko olursun.pko olunca insilün direncin artar ve daha çok kilo alirsin ve kaliteli yumurtan olmaz dedi.
Benim sağ tarafım da vardı pco görüntüsü, doktor problem olmaz dedi ve ilaç başlamıştık geçen. Sol tarafım da gelişmişti. Değer yüksekliğim yoktu ama. Tembellikten büyüyüp çatlamıyor ve kalıyor dedi.Evet canım kist için doğum kontrol hapı veriyolar hemen. Pko demek de zaten ufak bi sürü kist demek olduğu için bi süre doğum kontrol hapı kullanmak şart
Civanperçemi zaten tadı iğrenç ama regl konusunda mükemmel bi şey. Düzene sokuyomuş, gecikince hemen söküyo ve regl ağrılarına iyi geliyomuş. Gerçekten civanperçemi kullandığım zaman regl dönemim hep nerdeyse sıfır ağrıyla geçti maşallah. Testere dişli aslan pençesi desen zaten hormonlar konusunda mucizevi. Faydası olur zararı olmaz canım. Hazır bu ay korunuyoken iç gitsin :)
Pco zaten bi kaç türlü oluyo canım. Bazılarında sadece hormonsal olarak pco oluyo lh fsh tan yüksek oluyo. Bazılarında sadece ultrasonda pco görünümlü kistler oluyo. Bazılarında hem hormonlarda hem ultrasonda çıkıyo değişik bi konu :)Benim sağ tarafım da vardı pco görüntüsü, doktor problem olmaz dedi ve ilaç başlamıştık geçen. Sol tarafım da gelişmişti. Değer yüksekliğim yoktu ama. Tembellikten büyüyüp çatlamıyor ve kalıyor dedi.
Kalirlar anacim millet kalir. Annemin kuzeni 43 yasnda 3. Cocuguna dogal yolla hamile kalip cocuk dogurdu ben 28 e gireli 3. Ayimda tupbebek yaptirdim:) kadn benden daha genc sanki:) ilk duydgmda ona cok sevndm tabi ama kendime uzulmustum 1 yildir ugrasiyorm su yasmda hic cocugum yok die. Bosvermk lazm milleti bazn gercektn ne duymak ne gormek istiyo insandün instagramda gördüm kadın 120 kiloda ve doğal yolla hamile kalmış şaka gibi yeminle
Guldurdun beni kuzum ah bu erkekler hep isin rahat tarafnda acilar bizde:))Esimi aradim biraz önce testere dislu aslan pencesi al dedim.gecen günde civan percemi aldirmistim.bana dediki hayrola kedi kulagi tavsan tirnagida aliyimmi bıyü yapmayami karar verdin dedi.adam ferah ben cefasini o sefasini suruyor.ben civanpercemi aslan pencesi o da muz incir pekmez.
Gerçekten değişik bir hstalık, tam bir tanısı ve nedeni de yokmuş hala :)Pco zaten bi kaç türlü oluyo canım. Bazılarında sadece hormonsal olarak pco oluyo lh fsh tan yüksek oluyo. Bazılarında sadece ultrasonda pco görünümlü kistler oluyo. Bazılarında hem hormonlarda hem ultrasonda çıkıyo değişik bi konu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?