Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kuzum cok guldurdun beni :) ruyanda hayirlara vesile olsun insallah.
Benim annem bana hamile kaldiginda 32 yasindaymis 93kgmus. Turp gibiyim masallah. Kuzenimin esi ise 108 kg ile hamile kaldi 118 ile dogurdu normal hemde ama kiz genc 21 yasinda :) bak bende 105 kgyum amh disinda ki hormonlar iyi cikti adetler duzenli. Kiloyu direkt bir sebep olarak kafaya takma. Tanidik bi kadin dogumcu doktor var esimin ailesinin yakin bi dostu. O demisti hormonlarini etkilemiyosa pko ya sebep olmuyosa ki pko sadece kilolularda da olmuyor gece kalmanda hic bi engel yoj demisti. Bitki caylari konusunda katiliyorum hazir korunuyorken bu ayi degerlendir kuzum

Bende 3 gun once bizimkine aksu vital diye bi markanin keciboynuzu,propolis,zencefil karisimini aldim. Tadini cok begendi. Sabah aksam yiyor simdi. Hatta ikinci kasigi falan istiyo. Benim igne gunu 16 kasim bat 28-29 kasim. Adet gecikmesi yasamadan anlayamicam hic birsey. Icimde bir his oldu diyorda insallah yanilmam.3 gun gecikme yasamadan test v.s yapmayacagim kendime soz verdim.

Ben kilo alinca lh la fsh im sapiyiyor.regli olamiyorum belkide doktor o yuzden söylemistir. Rabbim ol deyince olur gerisi bahane biz elimizden geleni yapalimda.insallah yüzümüz güler bizimde.

Ay hadi insallah bu ay tutarda emegin bosa gitmez.

Aynen bendede pko varken 6ay doğum kontrol ile farklı bir ilaç vermişti doktor hormonlarım düzene girmişti tüylenmem vardı o geçmişti. Boşuna kürek çektiriyorlar insana sonrada negatif sonuç ve hüsran
yok kuzum başka doktor dedi buda iyi bi doktor altını cizdi lh yüksek olmamalı hamile kalman zor olur drdi dusmesi lazm dedi ben ısrarla femara veren doktora sordum ama bana bi sorun yok demisti
Herbiri ayrı telden çalıyor Allah muhtaç etmesin canim kendiliğinden hamile kalasın insallah

Ay haklı adam ne güldüm sorma valla onlar hep işin güzel tarafındalar, her çileyi biz çekiyoruz

Gerçekten değişik bir hstalık, tam bir tanısı ve nedeni de yokmuş hala :)
Evet kuzum karmaşık bi rahatsızlık. Allahtan çözümü var, herkes pco ile hamile kalıyo canım hiç sorun edilecek bi şey değil, biraz zaman alıyo işte

Ay hadi inşallah kuzum güzel haberini alırız, heyecanla haber bekliyoruz

Ay haklı adam ne güldüm sorma valla onlar hep işin güzel tarafındalar, her çileyi biz çekiyoruz

Gül canim gül en kötü günümüz bu olsun... kanal d de komedi filmi var onu izliyorum ..moral çok onemli artik gunde 2 komedi filmi izlicem

Aynen tatlim bende zayifim ama pko ultrasnda hep kistler oluyo. Hormonlarimda duzgun onu bozmuyo cok allahtan. Kesnlkle kilo kriter degil bncede. Ayy neguzel hisler inss oyle olur mutlu haberi verirsin bize Allah en kisa zmaanda nasip etsin kuzum❤

Gül canim gül en kötü günümüz bu olsun... kanal d de komedi filmi var onu izliyorum ..moral çok onemli artik gunde 2 komedi filmi izlicem
Kesinlikle moral en önemlisi canım. Hepimiz hep gülelim. Valla ben de acayip bi rahatlık oluştu şu ameliyattan sonra, eskisi gibi kafama takmıyorum bi olumluluk var, gör bak çok yakında geliyo bizim bebişler :)

Kesinlikle moral en önemlisi canım. Hepimiz hep gülelim. Valla ben de acayip bi rahatlık oluştu şu ameliyattan sonra, eskisi gibi kafama takmıyorum bi olumluluk var, gör bak çok yakında geliyo bizim bebişler :)

Insallah canim bende eşimin sperm testi ve rahim filminden sonra rahatladim.doktor hormonlarda iyi dedi ama yinede tekrar baktircam.bu arada da kiloda veriyorum maksat keşke dememek
spor yapiyorum 5.5 kilo gitti.7 kg daha vericem.ben elimden geleni yapiyorum en azindan gerisi guzel Allah ima kaldi. Ama benim hissettigim 2019 da olacak gibi kendimi ocak ayina adapte ettim.annemle konustum bugün bebek tedavisini falan hic söylememistim regli duzensiz diye gidiyorum diyordum.meger anlamiş kızım eger tüp bebek falan gerekirse ne gerekiyorsa yapilsin ben arkandayim yardim ederim dedi.söylemesi yetti bir güven geldi.

Merhaba kizlar. Bende de sol tupum alindiktan sonra pko cikti lh 6.5 fsh 4.8 mi ne. Ters orantili demisti yani lh dusuk olmali sanirim. Benim zaten esimin degerleri de normal gebelik icin yetersiz. 1 senedir hic hamile kalamadim. Ilk asilamam da tutmadi. 28 yasindayim olursa ilk cocugum olacak. Ikinci asilamayi oldum 7.gunumdeyim ama umudum yok..

selam güzellikler. Anneyimbenanne35 kuzum çok üzgünüm senden gerçekten olumlu bir sonuç bekliyordum bu defa ama Rabbim hayırlı bir zamanını bekliyor demek ki. bugün benim de canım çok sıkıldı hayatımda ilk kez biri bebeğimin olmaması konusunda beni iğneledi ve tuhaf olan da bu kişinin erkek olması. zoruma gitti açıkçası. dyalog tamamen şu şekilde;
-abi senin üç çocuğun var bu aralar da her muhabbette dördüncü çocuğun konu oluyor. galiba bu bir işaret bebeğin mi olacak nolacak. (gülümseyerek)
-benim derdim çocuk değil yapamayanların sorunu o.
ve başımdan aşağı kaynar sular dökülür.

zor kızlar yaşadığımız gerçekten zor. kendimi bu konulardan ne kadar uzak tutmaya çalışsam da olmuyor. rüyalarıma kadar giriyor. eşim bir bebek sevdiğinde toplum içinde gözlerim doluyor. ama sabır Rabbim bize de o mutluluğu tattıracak inşallah

Insallah canim hepimiz anne olma duygusunu tadariz insallah. Etrafimdaki herkes ya hamile ya dogum yapti. Ben normal olsam bile cevre musade etmiyor. Sakalar sorular kısırlık imaları.

Canim 2. Aşılamada tutma ihtimali daha yüksekmiş.ilkinde ihtimal duşükmüs.insallah bu don olur.kac yumurtan vardi ve igneylemi gelistirdiler

İğnenin 12. Günü yaptım test böyle çıktı. bende 31 yaşındayım daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim 8ay önce tedavinin üçüncü ayı çok istiyorum ama bi belirtim de yok hayırlısı olsun allah kimsenin kucağını boş koymasın

Eklentiler

• C51FF719-8DAB-4753-B794-D3FC066037F0.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…