- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.521
selam güzellikler.Anneyimbenanne35 kuzum çok üzgünüm senden gerçekten olumlu bir sonuç bekliyordum bu defa ama Rabbim hayırlı bir zamanını bekliyor demek ki. bugün benim de canım çok sıkıldı hayatımda ilk kez biri bebeğimin olmaması konusunda beni iğneledi ve tuhaf olan da bu kişinin erkek olması. zoruma gitti açıkçası. dyalog tamamen şu şekilde;
-abi senin üç çocuğun var bu aralar da her muhabbette dördüncü çocuğun konu oluyor. galiba bu bir işaret bebeğin mi olacak nolacak. (gülümseyerek)
-benim derdim çocuk değil yapamayanların sorunu o.
ve başımdan aşağı kaynar sular dökülür.
Ben silik cizgiyi gordum canim. Insallah daha da koyulasir insallah gebesindir.İğnenin 12. Günü yaptım test böyle çıktı. bende 31 yaşındayım daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim 8ay önce tedavinin üçüncü ayı çok istiyorum ama bi belirtim de yok hayırlısı olsun allah kimsenin kucağını boş koymasın
Sadece femara kullandim. Igne kullanmadim hic. Bir sagda bir solda iki taneydi. 21.3 mm ve 18.5 mm. Insallah soyledigin gibi olur ve tutar. Senin durumun nedir?
kesinlikle canım. algıda seçicilik mi nedir hamile olan herkes benim etrafımda toplanmış gibi. görümcem de benzer bir sıkıntı yaşıyor. arada bir konuşmak onunla iyi geliyor. her ne kadar kimsenin yaşamasını istemesem de böyle bir olayı gerçekten bu konuda tek başıma olmadığım hissi biraz olsun rahatlatıyor. Rabbim herkese bebek sevgisi yaşatsın inşallahInsallah canim hepimiz anne olma duygusunu tadariz insallah. Etrafimdaki herkes ya hamile ya dogum yapti. Ben normal olsam bile cevre musade etmiyor. Sakalar sorular kısırlık imaları.
İğnenin 12. Günü yaptım test böyle çıktı. bende 31 yaşındayım daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim 8ay önce tedavinin üçüncü ayı çok istiyorum ama bi belirtim de yok hayırlısı olsun allah kimsenin kucağını boş koymasın
Canim zaten esinin degerleri iyiyse gerek yok asilamaya. Benim esimin spermleri islemden gecince kaliteli hale geldigi icin asilama oluyorum. Yoksa ben de olmam. En iyisini dusunmussun.Benim 3 klomen deneyimim boş cikti.bu ay rahim filmi cekildim.eşimin degerleri cok iyi cikti.dojtor aşılama dedi ama ben iğneyle yumurtalari gelistirip ovitrelle ile catlatilsin istiyorum.aßılama istemiyorum.
Canim zaten esinin degerleri iyiyse gerek yok asilamaya. Benim esimin spermleri islemden gecince kaliteli hale geldigi icin asilama oluyorum. Yoksa ben de olmam. En iyisini dusunmussun.
Canimm foto harika inss hamilesindir:) 12. gune kalmaz bnce. Arkadasn sonucndan sorada cekiniyorm acikcasi. 2 gun sora bida yap daha belrgin olacaktr varsa sorada kan verirsn hayirli habrlere ulasrsn inss canimmİğnenin 12. Günü yaptım test böyle çıktı. bende 31 yaşındayım daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim 8ay önce tedavinin üçüncü ayı çok istiyorum ama bi belirtim de yok hayırlısı olsun allah kimsenin kucağını boş koymasın
Agzin bal yesin canim. Aminn insallah.Az kalmiş 5 6 güne kesinlesir insallahta tutar emeklerin boşa cikmaz
Bence kan testi icin bekle canim. Adet olmazsan yaptirirsin. Sen yine bu 3 gunde idrar testini yenile. Belki cizgi cikar.Merhaba kızlar . Ben ayın 9 'da ovitrelle vuruldum 2 yumurtam vardı ikiside çatladı adetin 23 günü progesteron 9.75 cikdi hamileler 10 ve üstüymüs. Neyse bugün iğnenin 12 günü silik de olsa çizgi cikmadi yani benim hiç çıkmıyor zaten iğneden sonra onuda anlamiyorum hep 12. Gun de yapiyorum idrar testini . Hiç ağrım yok sizce gebe olma ihtimalim varmı kan testi için bekleyim mı 3 gun var zaten adete?
Merhaba kızlar . Ben ayın 9 'da ovitrelle vuruldum 2 yumurtam vardı ikiside çatladı adetin 23 günü progesteron 9.75 cikdi hamileler 10 ve üstüymüs. Neyse bugün iğnenin 12 günü silik de olsa çizgi cikmadi yani benim hiç çıkmıyor zaten iğneden sonra onuda anlamiyorum hep 12. Gun de yapiyorum idrar testini . Hiç ağrım yok sizce gebe olma ihtimalim varmı kan testi için bekleyim mı 3 gun var zaten adete?
Bence kan testi icin bekle canim. Adet olmazsan yaptirirsin. Sen yine bu 3 gunde idrar testini yenile. Belki cizgi cikar.
sen takma boş konuşan insanları duyguları boş kafaları boş kendileri boş asalaklarselam güzellikler.Anneyimbenanne35 kuzum çok üzgünüm senden gerçekten olumlu bir sonuç bekliyordum bu defa ama Rabbim hayırlı bir zamanını bekliyor demek ki. bugün benim de canım çok sıkıldı hayatımda ilk kez biri bebeğimin olmaması konusunda beni iğneledi ve tuhaf olan da bu kişinin erkek olması. zoruma gitti açıkçası. dyalog tamamen şu şekilde;
-abi senin üç çocuğun var bu aralar da her muhabbette dördüncü çocuğun konu oluyor. galiba bu bir işaret bebeğin mi olacak nolacak. (gülümseyerek)
-benim derdim çocuk değil yapamayanların sorunu o.
ve başımdan aşağı kaynar sular dökülür.
12.gün cok erken benimde ignenin etkisi 6. 7. Gunlerde gecer genelde sıvı tuketimine baglı... umutsuzluga düsmek icinde erken en saglikli test icin en azından 14.günde olur
Insallah gebelik vardir canim. Benim de oyle gunluk yasantiyi etkileyecek agrilarim yok. O yuzden hic bilemiyorum olmasi mi gerekir.Geçen ay 4 yumurtam vardı ve iğne vurulduğumda çok ağrım vardı aşırı hemde bu sefer hiç ağrım yokama testte birşey çıkmayınca üzüldüm yine aynısı olacakmis gibi.
Ben de oyle diyorum esime :) hamile olunca her gun test yapicam acisini cikaricam diyorum.Kizlar milletin ne hayalleri var benin tek hayalim gebelik testinde pozitif 2.cizgiyi görebilmek.2.5 yildir hep tek cizgi.oglundada gec ogrendigimden test yapmamistim.bir hamile kaliyim.50li test alip hergun gebelik testi yapicam
Geçen ay 4 yumurtam vardı ve iğne vurulduğumda çok ağrım vardı aşırı hemde bu sefer hiç ağrım yokama testte birşey çıkmayınca üzüldüm yine aynısı olacakmis gibi.
valla kuzum bende anlamadim o testlerden hicbisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?