Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maymun suratli gerizekalı insan musfettesi Allah islah etsin takma kafana

Ben silik cizgiyi gordum canim. Insallah daha da koyulasir insallah gebesindir.

Sadece femara kullandim. Igne kullanmadim hic. Bir sagda bir solda iki taneydi. 21.3 mm ve 18.5 mm. Insallah soyledigin gibi olur ve tutar. Senin durumun nedir?

Benim 3 klomen deneyimim boş cikti.bu ay rahim filmi cekildim.eşimin degerleri cok iyi cikti.dojtor aşılama dedi ama ben iğneyle yumurtalari gelistirip ovitrelle ile catlatilsin istiyorum.aßılama istemiyorum.

Insallah canim hepimiz anne olma duygusunu tadariz insallah. Etrafimdaki herkes ya hamile ya dogum yapti. Ben normal olsam bile cevre musade etmiyor. Sakalar sorular kısırlık imaları.
kesinlikle canım. algıda seçicilik mi nedir hamile olan herkes benim etrafımda toplanmış gibi. görümcem de benzer bir sıkıntı yaşıyor. arada bir konuşmak onunla iyi geliyor. her ne kadar kimsenin yaşamasını istemesem de böyle bir olayı gerçekten bu konuda tek başıma olmadığım hissi biraz olsun rahatlatıyor. Rabbim herkese bebek sevgisi yaşatsın inşallah

Canim 12.gune ilacin etkisi kalnamistir insallah hamilesin gibime geliyor.sabah tekrarla bence

Benim 3 klomen deneyimim boş cikti.bu ay rahim filmi cekildim.eşimin degerleri cok iyi cikti.dojtor aşılama dedi ama ben iğneyle yumurtalari gelistirip ovitrelle ile catlatilsin istiyorum.aßılama istemiyorum.
Canim zaten esinin degerleri iyiyse gerek yok asilamaya. Benim esimin spermleri islemden gecince kaliteli hale geldigi icin asilama oluyorum. Yoksa ben de olmam. En iyisini dusunmussun.

Canim zaten esinin degerleri iyiyse gerek yok asilamaya. Benim esimin spermleri islemden gecince kaliteli hale geldigi icin asilama oluyorum. Yoksa ben de olmam. En iyisini dusunmussun.

Az kalmiş 5 6 güne kesinlesir insallahta tutar emeklerin boşa cikmaz

Canimm foto harika inss hamilesindir:) 12. gune kalmaz bnce. Arkadasn sonucndan sorada cekiniyorm acikcasi. 2 gun sora bida yap daha belrgin olacaktr varsa sorada kan verirsn hayirli habrlere ulasrsn inss canimm

Merhaba kızlar . Ben ayın 9 'da ovitrelle vuruldum 2 yumurtam vardı ikiside çatladı adetin 23 günü progesteron 9.75 cikdi hamileler 10 ve üstüymüs. Neyse bugün iğnenin 12 günü silik de olsa çizgi cikmadi yani benim hiç çıkmıyor zaten iğneden sonra onuda anlamiyorum hep 12. Gun de yapiyorum idrar testini . Hiç ağrım yok sizce gebe olma ihtimalim varmı kan testi için bekleyim mı 3 gun var zaten adete?

Bence kan testi icin bekle canim. Adet olmazsan yaptirirsin. Sen yine bu 3 gunde idrar testini yenile. Belki cizgi cikar.

12.gün cok erken benimde ignenin etkisi 6. 7. Gunlerde gecer genelde sıvı tuketimine baglı... umutsuzluga düsmek icinde erken en saglikli test icin en azından 14.günde olur

Bence kan testi icin bekle canim. Adet olmazsan yaptirirsin. Sen yine bu 3 gunde idrar testini yenile. Belki cizgi cikar.

Geçen ay 4 yumurtam vardı ve iğne vurulduğumda çok ağrım vardı aşırı hemde bu sefer hiç ağrım yok ama testte birşey çıkmayınca üzüldüm yine aynısı olacakmis gibi.

Kizlar milletin ne hayalleri var benin tek hayalim gebelik testinde pozitif 2.cizgiyi görebilmek.2.5 yildir hep tek cizgi.oglundada gec ogrendigimden test yapmamistim.bir hamile kaliyim.50li test alip hergun gebelik testi yapicam

sen takma boş konuşan insanları duyguları boş kafaları boş kendileri boş asalaklar

Geçen ay 4 yumurtam vardı ve iğne vurulduğumda çok ağrım vardı aşırı hemde bu sefer hiç ağrım yok ama testte birşey çıkmayınca üzüldüm yine aynısı olacakmis gibi.
Insallah gebelik vardir canim. Benim de oyle gunluk yasantiyi etkileyecek agrilarim yok. O yuzden hic bilemiyorum olmasi mi gerekir.

Kizlar milletin ne hayalleri var benin tek hayalim gebelik testinde pozitif 2.cizgiyi görebilmek.2.5 yildir hep tek cizgi.oglundada gec ogrendigimden test yapmamistim.bir hamile kaliyim.50li test alip hergun gebelik testi yapicam
Ben de oyle diyorum esime :) hamile olunca her gun test yapicam acisini cikaricam diyorum.

Benimde ilk ignede agrim olmustu ikincisinden sonra agrim olmadi gerci ikiside tutmadi.agriya takilma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…