Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah gebelik vardir canim. Benim de oyle gunluk yasantiyi etkileyecek agrilarim yok. O yuzden hic bilemiyorum olmasi mi gerekir.

Ben olmaması için dua ediyorum biterim ağrıyınca adet olacakmışım gibi geliyor o yüzden istemiyorum ama geçen ay iğnenin 12 13 14 günü yoğunlaşmıştı ağrım . Ve 15. Gun adet oldum

Ben olmaması için dua ediyorum biterim ağrıyınca adet olacakmışım gibi geliyor o yüzden istemiyorum ama geçen ay iğnenin 12 13 14 günü yoğunlaşmıştı ağrım . Ve 15. Gun adet oldum
Evet hic belli olmuyor aslinda agri oladabilir olmayadabilir , gebelik icin agri sart degil. Kaldi ki bahsettigimiz tarihler hem erken hem de ilac yukluyuz hormonlarimiz şaştı.

aynen öyle kuzum boşa kürek sallamisim ama tüylenmem yok benim ve 4 kilo vermişim farkında bile degilim 1 ayda ama akşam eşimle konuştuk kızdı doktora dedi hem parasını alıyor hemde sorun yok diyor dedi bu ayki planım du şekilde hayıtotu aslanpencesi kullanacağım lh i düşürmek için sonraki ay da bal tarcın çörek otu kullanmak istiyorum ovulasyon testiyle pekiştirmek istiyorum nasıl sence kuzum

Evet hic belli olmuyor aslinda agri oladabilir olmayadabilir , gebelik icin agri sart degil. Kaldi ki bahsettigimiz tarihler hem erken hem de ilac yukluyuz hormonlarimiz şaştı.

Cuma günü iğneye gore adet tarihi ama normalde cumartesi denk geliyor geçen ay iğneden dolayı 2 gun erken oldum sabredelim bakalim hakkımızda hayırlısı olsun 15 aylık evliyim 2 ay korundum başka korunmadim ve hiç hamile kalmadim

1 ay tam içsem düzelir mi canm bide 2. ay bal tarcın çörek otu ovulasyon testi kullanmak istiyorim

Ben de birebir ayni durumdayim canim 15 aylik evliyim 2 ay korundum ve hiic gebelik olusmadi.

Kizlar milletin ne hayalleri var benin tek hayalim gebelik testinde pozitif 2.cizgiyi görebilmek.2.5 yildir hep tek cizgi.oglundada gec ogrendigimden test yapmamistim.bir hamile kaliyim.50li test alip hergun gebelik testi yapicam
Offf bende bende tek klomen kullandığımda çift çizgiyi görmüştüm sırf onu görebilmek için bile 3-4 tane test yapmıştım sahtede olsa o kdar güzel bir duyguydu ki offfff yaaa offff allahım nolur bize de nasip et

Ay kıyamam ya işte anne yüreği, destek olmaları bile yetiyo. Hep içini ferah tut canım ben de inanıyorum 2019 da olucak

Canım benim merhaba inşallah Allah gönlüne göre verir ve bu kez gelir bebişin. Hiç pes etme, bebişler sadece biraz bekletiyo bizi

Canım benim ya hiç böyle şeyleri takma lütfen. Sadece kendi kendine üzülürsün kimsenin haberi olmaz

12.gün kritik bi gün canım çoğu kişide 12.güne iğne etkisi kalmaz. Bana bebişin gelmiş gibi geldi

Kizlar milletin ne hayalleri var benin tek hayalim gebelik testinde pozitif 2.cizgiyi görebilmek.2.5 yildir hep tek cizgi.oglundada gec ogrendigimden test yapmamistim.bir hamile kaliyim.50li test alip hergun gebelik testi yapicam
Benim de en büyük hayalim, hatıra kalsın diye en az 5-6 test yapıp saklamak istiyorum :)) geçen sene tam da bugün kan değerim 290 çıkmıştı ve hamile olduğum kesinleşmişti offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…