- 27 Ekim 2017
- 289
- 106
- 33
- 28
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.541
Insallah gebelik vardir canim. Benim de oyle gunluk yasantiyi etkileyecek agrilarim yok. O yuzden hic bilemiyorum olmasi mi gerekir.
Benimde ilk ignede agrim olmustu ikincisinden sonra agrim olmadi gerci ikiside tutmadi.agriya takilma bence
Evet hic belli olmuyor aslinda agri oladabilir olmayadabilir , gebelik icin agri sart degil. Kaldi ki bahsettigimiz tarihler hem erken hem de ilac yukluyuz hormonlarimiz şaştı.Ben olmaması için dua ediyorum biterim ağrıyınca adet olacakmışım gibi geliyor o yüzden istemiyorum ama geçen ay iğnenin 12 13 14 günü yoğunlaşmıştı ağrım . Ve 15. Gun adet oldum
aynen öyle kuzum boşa kürek sallamisim ama tüylenmem yok benim ve 4 kilo vermişim farkında bile degilim 1 ayda ama akşam eşimle konuştuk kızdı doktora dedi hem parasını alıyor hemde sorun yok diyor dedi bu ayki planım du şekilde hayıtotu aslanpencesi kullanacağım lh i düşürmek için sonraki ay da bal tarcın çörek otu kullanmak istiyorum ovulasyon testiyle pekiştirmek istiyorum nasıl sence kuzumAynen bendede pko varken 6ay doğum kontrol ile farklı bir ilaç vermişti doktor hormonlarım düzene girmişti tüylenmem vardı o geçmişti. Boşuna kürek çektiriyorlar insana sonrada negatif sonuç ve hüsran
Herbiri ayrı telden çalıyor Allah muhtaç etmesin canim kendiliğinden hamile kalasın insallah
he ya biz ot içelim onlar meyve ceviz kuruyemis oh ne güzel vallaAy haklı adam ne güldümsorma valla onlar hep işin güzel tarafındalar, her çileyi biz çekiyoruz
Evet hic belli olmuyor aslinda agri oladabilir olmayadabilir , gebelik icin agri sart degil. Kaldi ki bahsettigimiz tarihler hem erken hem de ilac yukluyuz hormonlarimiz şaştı.
1 ay tam içsem düzelir mi canm bide 2. ay bal tarcın çörek otu ovulasyon testi kullanmak istiyorimÇayları içiceksen ara vermeden en az 1 ay iç bence canım. Ama tabi o 1 ay korunsan iyi olur bitki çayı sonuçta. Hazır 1 ay korunurken doktora da git bence ve doğum kontrol hapı verirse onu da kullan düzene girer hepsi
Ben de birebir ayni durumdayim canim 15 aylik evliyim 2 ay korundum ve hiic gebelik olusmadi.Cuma günü iğneye gore adet tarihi ama normalde cumartesi denk geliyor geçen ay iğneden dolayı 2 gun erken oldum sabredelim bakalim hakkımızda hayırlısı olsun 15 aylık evliyim 2 ay korundum başka korunmadim ve hiç hamile kalmadim
İnşallah allah duysun bi buçuk senedir bekliyorum benimde umudum kalmadı ama allah büyüktürCanimm foto harika inss hamilesindir:) 12. gune kalmaz bnce. Arkadasn sonucndan sorada cekiniyorm acikcasi. 2 gun sora bida yap daha belrgin olacaktr varsa sorada kan verirsn hayirli habrlere ulasrsn inss canimm
Korkuyorum yapmayaCanim 12.gune ilacin etkisi kalnamistir insallah hamilesin gibime geliyor.sabah tekrarla bence
İnşallah iğnenin etkisi değildirBen silik cizgiyi gordum canim. Insallah daha da koyulasir insallah gebesindir.
Offf bende bende tek klomen kullandığımda çift çizgiyi görmüştüm sırf onu görebilmek için bile 3-4 tane test yapmıştım sahtede olsa o kdar güzel bir duyguydu ki offfff yaaa offff allahım nolur bize de nasip etKizlar milletin ne hayalleri var benin tek hayalim gebelik testinde pozitif 2.cizgiyi görebilmek.2.5 yildir hep tek cizgi.oglundada gec ogrendigimden test yapmamistim.bir hamile kaliyim.50li test alip hergun gebelik testi yapicam
Canım doktorumla aynı cümleleri kuruyorsunuz :) bundan sonra ona değil sana gelicem :))Evet kuzum karmaşık bi rahatsızlık. Allahtan çözümü var, herkes pco ile hamile kalıyo canım hiç sorun edilecek bi şey değil, biraz zaman alıyo işte
Ay kıyamam ya işte anne yüreği, destek olmaları bile yetiyo. Hep içini ferah tut canım ben de inanıyorum 2019 da olucakInsallah canim bende eşimin sperm testi ve rahim filminden sonra rahatladim.doktor hormonlarda iyi dedi ama yinede tekrar baktircam.bu arada da kiloda veriyorum maksat keşke dememek
spor yapiyorum 5.5 kilo gitti.7 kg daha vericem.ben elimden geleni yapiyorum en azindan gerisi guzel Allah ima kaldi. Ama benim hissettigim 2019 da olacak gibi kendimi ocak ayina adapte ettim.annemle konustum bugün bebek tedavisini falan hic söylememistim regli duzensiz diye gidiyorum diyordum.meger anlamiş kızım eger tüp bebek falan gerekirse ne gerekiyorsa yapilsin ben arkandayim yardim ederim dedi.söylemesi yetti bir güven geldi.
Canım benim merhaba inşallah Allah gönlüne göre verir ve bu kez gelir bebişin. Hiç pes etme, bebişler sadece biraz bekletiyo biziMerhaba kizlar. Bende de sol tupum alindiktan sonra pko cikti lh 6.5 fsh 4.8 mi ne. Ters orantili demisti yani lh dusuk olmali sanirim. Benim zaten esimin degerleri de normal gebelik icin yetersiz. 1 senedir hic hamile kalamadim. Ilk asilamam da tutmadi. 28 yasindayim olursa ilk cocugum olacak. Ikinci asilamayi oldum 7.gunumdeyim ama umudum yok..
Canım benim ya hiç böyle şeyleri takma lütfen. Sadece kendi kendine üzülürsün kimsenin haberi olmazselam güzellikler.Anneyimbenanne35 kuzum çok üzgünüm senden gerçekten olumlu bir sonuç bekliyordum bu defa ama Rabbim hayırlı bir zamanını bekliyor demek ki. bugün benim de canım çok sıkıldı hayatımda ilk kez biri bebeğimin olmaması konusunda beni iğneledi ve tuhaf olan da bu kişinin erkek olması. zoruma gitti açıkçası. dyalog tamamen şu şekilde;
-abi senin üç çocuğun var bu aralar da her muhabbette dördüncü çocuğun konu oluyor. galiba bu bir işaret bebeğin mi olacak nolacak. (gülümseyerek)
-benim derdim çocuk değil yapamayanların sorunu o.
ve başımdan aşağı kaynar sular dökülür.
12.gün kritik bi gün canım çoğu kişide 12.güne iğne etkisi kalmaz. Bana bebişin gelmiş gibi geldiİğnenin 12. Günü yaptım test böyle çıktı. bende 31 yaşındayım daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim 8ay önce tedavinin üçüncü ayı çok istiyorum ama bi belirtim de yok hayırlısı olsun allah kimsenin kucağını boş koymasın
Canim cok dogru soyledin. Birazcik bekletiyorlar. Insallah yeni yila gobusumuz dolu gireriz aminnnn.Canım benim merhaba inşallah Allah gönlüne göre verir ve bu kez gelir bebişin. Hiç pes etme, bebişler sadece biraz bekletiyo bizi
Benim de en büyük hayalim, hatıra kalsın diye en az 5-6 test yapıp saklamak istiyorum :)) geçen sene tam da bugün kan değerim 290 çıkmıştı ve hamile olduğum kesinleşmişti offffKizlar milletin ne hayalleri var benin tek hayalim gebelik testinde pozitif 2.cizgiyi görebilmek.2.5 yildir hep tek cizgi.oglundada gec ogrendigimden test yapmamistim.bir hamile kaliyim.50li test alip hergun gebelik testi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?