- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.561
1 ayda düzene sokuyomuş canım bence işe yarar yani. Sonraki ay da bal tarçın çörek otu ve ovulasyon testi süper olur1 ay tam içsem düzelir mi canm bide 2. ay bal tarcın çörek otu ovulasyon testi kullanmak istiyorim
ayy hadi insallah canm ya peki bu hayır otu ile aslan pencesini aynı andami icicem1 ayda düzene sokuyomuş canım bence işe yarar yani. Sonraki ay da bal tarçın çörek otu ve ovulasyon testi süper olur
Estağfurullah kuzum ya :)) sen doktorunu bırakma yine de :) tabi bildiğim bi şeyler olduğunda ben de yardımcı olmaya çalışıyorum :)Canım doktorumla aynı cümleleri kuruyorsunuz :) bundan sonra ona değil sana gelicem :))
Amiiin amiin canımCanim cok dogru soyledin. Birazcik bekletiyorlar. Insallah yeni yila gobusumuz dolu gireriz aminnnn.
Hayıt otu ben hiç kullanmadım canım ama ikisini aynı anda içeni çok okudum burda. Yani ikisini karıştırıp kaynatıyolarmışayy hadi insallah canm ya peki bu hayır otu ile aslan pencesini aynı andami icicem
anladım canım peki o numuzdeki ay sadece bal tarcın corekotu mu kullanayim ekstra incir havuç ta yapayimmiHayıt otu ben hiç kullanmadım canım ama ikisini aynı anda içeni çok okudum burda. Yani ikisini karıştırıp kaynatıyolarmış
En kisa zamanda ayni degeri gor inss kuzum kiyamamBenim de en büyük hayalim, hatıra kalsın diye en az 5-6 test yapıp saklamak istiyorum :)) geçen sene tam da bugün kan değerim 290 çıkmıştı ve hamile olduğum kesinleşmişti offff
Ovitrelle oldgmda benmde hep ole oluyodu insanalr duzene girer diyo guya tatlim ama benim duzenli adetim duzeni bozuldu tedavi boyunca hep geckmeler yasadimkızlar 2 aydır adetim iğnenin 18. günü geliyor
Prolaktin problemin yoksa incir kullan canım ama çok abartma derim incir biraz tehlike yaratabiliyo vücuttaanladım canım peki o numuzdeki ay sadece bal tarcın corekotu mu kullanayim ekstra incir havuç ta yapayimmi
Amiin canım benim. Aynen kuzum bakıp bakıp mutlu oluyo insan, sanki bebeğini görmüş gibi ona dokunmuş gibi. Ay ne güzel bi histir, inşallah Allah herkese nasip etsinEn kisa zamanda ayni degeri gor inss kuzum kiyamammi sakladim bnde tatlim snde sakla bncede:) evde ovulasyon tsti vrdi gecn hafta yapmstm iknci cizgi 1 i gecmsti. hormon arttkca demek. Yap yap mutlu ol hatira sakla❤ Gormeye hasret kalnca insan doyark goreym diyor:))
Clife macunu hep duyuyorum canım ama ben cesaret edip alamadım. Gerçi bende pek de sorun yok daha çok eşime yoğunlaştık ama ben de kendime takviye olsun diye düşünmedim değil o macunu. Sen hiç kullandın mı canımO söyledikleriniz hep clife macunda var kızlar içindeAnneyimbenanne35 canım pko olup orada çok hamile kalan var
Bende hacamat yaptırdım macun ve ovulasyon testi ile deneyeceğimadeti bekliyorum
krill balik kapsulunu deneyebilirsin cnmClife macunu hep duyuyorum canım ama ben cesaret edip alamadım. Gerçi bende pek de sorun yok daha çok eşime yoğunlaştık ama ben de kendime takviye olsun diye düşünmedim değil o macunu. Sen hiç kullandın mı canım
yok kuzum problem ama bal tarcın yeterli galiba sadece çatlatmak için havuç uygulayimmiProlaktin problemin yoksa incir kullan canım ama çok abartma derim incir biraz tehlike yaratabiliyo vücutta
1 17platon17 hayirlisi olsun canim. Ben regl oldugunu kacirmisim. Hayirlisi olsun. Kafanda plan programi oturtmanda guzel. Umarim hersey istedigin gibi olur
Ben de birebir ayni durumdayim canim 15 aylik evliyim 2 ay korundum ve hiic gebelik olusmadi.
Aslında o da olabilir canım omegaya da ihtiyacımız varkrill balik kapsulunu deneyebilirsin cnm
Bence de yeterli canım çok üst üste olmasın her şey. Havuç uygulayabilirsin çatlaması içinyok kuzum problem ama bal tarcın yeterli galiba sadece çatlatmak için havuç uygulayimmi
Evet ben de artık biz daha fazla sapıtmadan gelse şu bebişler diyorumKizlarrrr ben diyorum hep yakinda o macunu bu otu şu çayı derken sıra evdeki laminantlara gelicek.midem 4 mevsimi yaşiyor resmen çer çöp içmekten
toptan sapitmadan hepimiz hamile kalsak bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?