Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 ay tam içsem düzelir mi canm bide 2. ay bal tarcın çörek otu ovulasyon testi kullanmak istiyorim
1 ayda düzene sokuyomuş canım bence işe yarar yani. Sonraki ay da bal tarçın çörek otu ve ovulasyon testi süper olur

Canım doktorumla aynı cümleleri kuruyorsunuz :) bundan sonra ona değil sana gelicem :))
Estağfurullah kuzum ya :)) sen doktorunu bırakma yine de :) tabi bildiğim bi şeyler olduğunda ben de yardımcı olmaya çalışıyorum :)

Hayıt otu ben hiç kullanmadım canım ama ikisini aynı anda içeni çok okudum burda. Yani ikisini karıştırıp kaynatıyolarmış
anladım canım peki o numuzdeki ay sadece bal tarcın corekotu mu kullanayim ekstra incir havuç ta yapayimmi

Benim de en büyük hayalim, hatıra kalsın diye en az 5-6 test yapıp saklamak istiyorum :)) geçen sene tam da bugün kan değerim 290 çıkmıştı ve hamile olduğum kesinleşmişti offff
En kisa zamanda ayni degeri gor inss kuzum kiyamam mi sakladim bnde tatlim snde sakla bncede:) evde ovulasyon tsti vrdi gecn hafta yapmstm iknci cizgi 1 i gecmsti. hormon arttkca demek. Yap yap mutlu ol hatira sakla❤ Gormeye hasret kalnca insan doyark goreym diyor:))

Amiin canım benim. Aynen kuzum bakıp bakıp mutlu oluyo insan, sanki bebeğini görmüş gibi ona dokunmuş gibi. Ay ne güzel bi histir, inşallah Allah herkese nasip etsin

O söyledikleriniz hep clife macunda var kızlar içinde Anneyimbenanne35 canım pko olup orada çok hamile kalan var
Bende hacamat yaptırdım macun ve ovulasyon testi ile deneyeceğim adeti bekliyorum
Clife macunu hep duyuyorum canım ama ben cesaret edip alamadım. Gerçi bende pek de sorun yok daha çok eşime yoğunlaştık ama ben de kendime takviye olsun diye düşünmedim değil o macunu. Sen hiç kullandın mı canım

Kizlarrrr ben diyorum hep yakinda o macunu bu otu şu çayı derken sıra evdeki laminantlara gelicek.midem 4 mevsimi yaşiyor resmen çer çöp içmekten
toptan sapitmadan hepimiz hamile kalsak bari.
Evet ben de artık biz daha fazla sapıtmadan gelse şu bebişler diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…