- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.581
çok sagol kuzum allah razı olsun rabbim sanada sağlıklı hayırlı yakın bir zamanda bebiş nasip etsin kiz buarada unuttum bu otlari ne zaman başlıycam bugün 2.günümBence de yeterli canım çok üst üste olmasın her şey. Havuç uygulayabilirsin çatlaması için
belli canım erkek adını da akın koyacağız inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah sanaamin canm sağol kuzum bebisin cinsiyeti bellimi
Evet var canim.Pko varmı canım?
yarın onu ben adıyla hayirla sağlıkla büyüsün paşa masalalh insallah nasip olur banada kuzum yabelli canım erkek adını da akın koyacağız inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah sana
Canım seni hamile olarak hatırlıyorum sanki.Yanlış mı hatırlıyorum acaba?aynen öyle kuzum boşa kürek sallamisim ama tüylenmem yok benim ve 4 kilo vermişim farkında bile degilim 1 ayda ama akşam eşimle konuştuk kızdı doktora dedi hem parasını alıyor hemde sorun yok diyor dedi bu ayki planım du şekilde hayıtotu aslanpencesi kullanacağım lh i düşürmek için sonraki ay da bal tarcın çörek otu kullanmak istiyorum ovulasyon testiyle pekiştirmek istiyorum nasıl sence kuzum
yok kuzum pozitif testler yüzünden bende kesin hamileydim diyordm ama dün kan verdim kan dan sonra adet oldum hemen zatenCanım seni hamile olarak hatırlıyorum sanki.Yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Amiin canım hepimize nasip etsin inşallah. Valla ben regl döneminde de içiyorum testere dişli aslan pençesini, bence başlayabilirsin bi sakıncası yok canım. Hatta regl ağrılarını azalttığını falan okudumçok sagol kuzum allah razı olsun rabbim sanada sağlıklı hayırlı yakın bir zamanda bebiş nasip etsin kiz buarada unuttum bu otlari ne zaman başlıycam bugün 2.günüm
anladım canm çok sagol ozaman eşim akşam getrsin diyim bende başlığım ozaman ama dün oluuodum ağrıdan doğum sancısı cekiyodum resmen ağladım nerdesin kesildi çok kotu oldum ya sancılandım ama bi doğumda böyle sancilandigimi hatrliyorumAmiin canım hepimize nasip etsin inşallah. Valla ben regl döneminde de içiyorum testere dişli aslan pençesini, bence başlayabilirsin bi sakıncası yok canım. Hatta regl ağrılarını azalttığını falan okudum
Canım ben sana daha önce demiştim hatırlıyosan lh çok yüksek diye, hele ki fsh tan bu kadar yüksek olunca direkt pko diyo doktorlar. Gerçekten testere dişli aslanpençesini iç hormonları düzenliyo, benim sorunum olmamasına rağmen hormonlarım dengeli olsun diye yumurtlama dönemine kadar hep içerim normalde de. Bi de pko için hayıt tohumunu çok öneriyolar onu da araştır kuzum
içebilirsin canım, varsa bir dengesizlik düzenler, günde 1 kez içebilirsin bence..Insallah canim. Ya bendemi testere disli aslan pencesi alsam. Bir ara lh benimde yuksekti.sonrada duzeldi dedi ama yeniden yükselmis olabilir.gecen hormon testlerinde lh la fsh a baktirmamiş.sadece troid le prolaktine bakilmiş.bu reglim gelince tam kapsamli hormon testlerimi tekrarlaticam.
Insallah canim insallah yakin zamanda pozitif hamilelik testini görürüz.bende 2.5 yildir negatifi gormekten bıktim.ben yanliz büyüdüm oğlumun kardeşi olsun istiyorum. Senin tedavin ne durumda
inşallah arkadaşım, inşallah beklediğin haberi alırsın..günaydın kızlar bugün yine beta hcgme bakılacak. Dua edin bana
İnşallah canım Allah razı olsuninşallah arkadaşım, inşallah beklediğin haberi alırsın..
canıımm naaptın,adet oldun mu?Canım benim adet günüm yarın bekliyorum belki bugünde olabilirim inşallah ama hiç sanmıyorum adet olucam yani artık vücudumu tanıyorum ben bu ay ara vericem gitmiycem doktora
Ah kıyamam ya iç bir an önce canım faydasını görürsünanladım canm çok sagol ozaman eşim akşam getrsin diyim bende başlığım ozaman ama dün oluuodum ağrıdan doğum sancısı cekiyodum resmen ağladım nerdesin kesildi çok kotu oldum ya sancılandım ama bi doğumda böyle sancilandigimi hatrliyorum
Canım hayıt tohumu fsh'ı düşürüyor.. şu an ona göre yok bence.. testere dişli aslan pençesini kullan önce canım.. hatta pko var ise önce soğan kuru yap 2 hafta 1 hafta ara ver sonra aslan pençesi kullan derim..
Dualarım seninle canım. İnşallah yükselmiştir, ben inanıyorum bu kez bebeğin seninlegünaydın kızlar bugün yine beta hcgme bakılacak. Dua edin bana
günaydın kızlar bugün yine beta hcgme bakılacak. Dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?