Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de yeterli canım çok üst üste olmasın her şey. Havuç uygulayabilirsin çatlaması için
çok sagol kuzum allah razı olsun rabbim sanada sağlıklı hayırlı yakın bir zamanda bebiş nasip etsin kiz buarada unuttum bu otlari ne zaman başlıycam bugün 2.günüm

ya kizlar günaydın nasilsinz ben dün çok kötüydüm resmen doğum sancısı çekti. akşama kadar nefesim kesildi kıvrandım ağlanacak derecedeydi düşünün ya sizce neden okdr sancılandım bu sabah uzun bir pıtır gelmişti gece neden olabilirki

Canım seni hamile olarak hatırlıyorum sanki.Yanlış mı hatırlıyorum acaba?

çok sagol kuzum allah razı olsun rabbim sanada sağlıklı hayırlı yakın bir zamanda bebiş nasip etsin kiz buarada unuttum bu otlari ne zaman başlıycam bugün 2.günüm
Amiin canım hepimize nasip etsin inşallah. Valla ben regl döneminde de içiyorum testere dişli aslan pençesini, bence başlayabilirsin bi sakıncası yok canım. Hatta regl ağrılarını azalttığını falan okudum

anladım canm çok sagol ozaman eşim akşam getrsin diyim bende başlığım ozaman ama dün oluuodum ağrıdan doğum sancısı cekiyodum resmen ağladım nerdesin kesildi çok kotu oldum ya sancılandım ama bi doğumda böyle sancilandigimi hatrliyorum

Canım hayıt tohumu fsh'ı düşürüyor.. şu an ona göre yok bence.. testere dişli aslan pençesini kullan önce canım.. hatta pko var ise önce soğan kuru yap 2 hafta 1 hafta ara ver sonra aslan pençesi kullan derim..

içebilirsin canım, varsa bir dengesizlik düzenler, günde 1 kez içebilirsin bence..

Insallah canim insallah yakin zamanda pozitif hamilelik testini görürüz.bende 2.5 yildir negatifi gormekten bıktim.ben yanliz büyüdüm oğlumun kardeşi olsun istiyorum. Senin tedavin ne durumda

ben de tek çocuğum bu nedenle en az 3 tane yavrum olsun istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşallah :) Ekim ayındaki klomen tedavisinde de fayda göremedim. bugün 44.gün. regl olmayı bekliyorum olayım da doktora gidebileyim diye. bilemiyorum bu sefer iğne ile büyütür belki yumurtaları

Ah kıyamam ya iç bir an önce canım faydasını görürsün

Anneyimbenanne35 arkadaşımız görsün canım yazdığını. Ben hayıt tohumu hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama haklısın soğan kürü de iyi gelir arkasından da testere dişli aslan pençesi süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…