Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen öyle canım. silik çıkınca dikkate almamak lazım. ben de birçok ay bunu yaşadım.

Canımcım sen bebiş olmadığına eminsen bence civan perçemi kullan ya da doktora gidip söktürücü kullan. Zaman kaybetmemiş olursun canım bir an önce gelsin

kesinlikle sonradan koyulaşan testleri dikkate almamalıyız canım

Canim eger 1 ay klomeni denedin ve olmadiysa doktora israr et.doktorum beni dinlemefi 3 ay bosuna kullandim

benim de öyle. kaç aydır 15.gün bile sonradan silik çizgi çıkıyor. artık testi yapar yapmaz çıkarsa çıkacak yoksa atıcam çöpe testi walla

Dualarım seninle canım. İnşallah yükselmiştir, ben inanıyorum bu kez bebeğin seninle
İnşallah canım dualarınıza ihtiyacım var

Canim benim hadi insallah 3 tane ayetel kürsi okuyorum hemen

Allah razı olsun canım. Benim de dualarım sizinle hep. Allah bebek isteyen herkese sağlıklı hayırlevlat nasip etsin içinde de sizlere.

Canımcım sen bebiş olmadığına eminsen bence civan perçemi kullan ya da doktora gidip söktürücü kullan. Zaman kaybetmemiş olursun canım bir an önce gelsin

canım adet olacak gibiyim göğüslerimdeki hassasiyet artıyor giderek hatta ağrıya dönüştü diyebilirim. 1 haftaya adet olacak gibiyim o nedenle doğal sürece müdahale etmeyeyim diyorum. dün akşam da test yaptım canım negatif... hamilelikten yana bir umudum yok. ara sıra kasıklarıma küçük ağrılar geliyor iğne batması gibi.. başka da bir şey yok

evet canım görsün ben bunu saraçoğlu'nun videosunda izlemiştim ve ayrıca ben saraçoğlu'nun sitesinden alışveriş yapıyorum orada danışmanlara sorabiliyorsunuz. Hayıt tohumu fsh'ı düşürmek için demişlerdi ve bana uygun görmemişlerdi. videoda ise pkolu bir bayan aradı. ona önce soğan kürü sonra aslanpençesi sonra da incir kürünü tavsiye etti. bu süreçte estradiol da çok önemli.. onun iyi seviyede oması gerekiyormuş hamilelik için.. kadının söylediği değer 90'dı. maşallah çok iyi dedi Saraçoğlu. bunları yap Allah'ın izniyle gebe kalırsın dedi.

pazartesinden bu yana yukarıdan aşağıya idrar testlerim. İnşallah sağlıklı bir şekilde artmıstır beta hcg. 2 kere kaybı olunca insan paranoyak oluyor
Eki Görüntüle 2208006
Beta hcg bence gayet güzel yükselmiş bu testlerden bile belli canım. Gğzel sonuçlarla gel inşallah

Anladım canım tabi doğal sürece müdahale etmemek en iyisi. Bekle bakalım biraz daha geliyo herhalde yavaş yavaş

pazartesinden bu yana yukarıdan aşağıya idrar testlerim. İnşallah sağlıklı bir şekilde artmıstır beta hcg. 2 kere kaybı olunca insan paranoyak oluyor
Eki Görüntüle 2208006

ay süper maşallah... gittikçe koyulaşmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım. sizin tedavi süreci nasıl ilerledi? sanki yazmıştınız ama hatırlayamadım.

Evet canım estradiol da yumurtlamada çok önemli, kaliteli yumurtlama ve çatlatma yapıyo vücutta. Bal tarçın çörek otu estradiolü yükselten bi kür, o yüzden yumurtaları güzel geliştiriyo kaliteli olgunlaştırıyo. Benim de araştırmalarıma göre 40-80 arasındaki değerde kaliteli yumurtalar oluyomuş

doğrudur canım, inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

ay süper maşallah... gittikçe koyulaşmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım. sizin tedavi süreci nasıl ilerledi? sanki yazmıştınız ama hatırlayamadım.
inşallah Allah razı olsun. Ben adetin 2.günü menogon iğne vurulmaya başladım. 5 gün kullandım. doktor bir 5 gün daha kullan yavaş büyümüş dedi. toplamda 10 gün kullandım.Adetin 12.günü gittiğimde 5 yumurtamın geliştiğini söyledi. o gün yani 3 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum sonra normal ilişki oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…