Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bu sefer sonuca ulaşmışsın canım, umarım sağlıkla kucağına alırsın. Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah..

benim de öyle. kaç aydır 15.gün bile sonradan silik çizgi çıkıyor. artık testi yapar yapmaz çıkarsa çıkacak yoksa atıcam çöpe testi walla

kesinlikle öyle yani ben dün bitane elimde fazla var diye su damlattım negatifti, üç saat falan geçti yalan olmasın bi baktım pozitif?? su bile hamile deyip güldük hatta eşimle hahah :).

testlere güven olmaz adet gecikmesini beklemek zorundayız bence ya da kan vercez

aaa su bile pozitif. ayy kesinlikle sonradan çıkan testleri dikkate almayalım o zaman

Kizlar hem civanpercemi hem aslan pencesi aldirdim esime. Ikisini aynı anda demleyip icsem karisik olarak icsem olur mu

Öncelikle hayırlı olsun. Hep güzel haberler alırsın onunla ilgili inş. Bişey sorcam mumkunse,ilişki iğne vurulugun gün mü oldu iğneden sonraki gün mü?

şu bile hamile he kiz ne güldüm allah iyiliğini versin kuzum ya:))))))))))))

aaa su bile pozitif. ayy kesinlikle sonradan çıkan testleri dikkate almayalım o zaman

valla ben ki dayanamayıp alırdım daha da almam, adam gibi test yok çünkü buradaki düzgün testler çok pahalı. ben geçen ay dijital test aldım mesela, damlalıklı test pozitif derken o negatif demişti 11. günde ama amerikadan geldi mesela ve beş tanesi 100 lira falandı

şu bile hamile he kiz ne güldüm allah iyiliğini versin kuzum ya:))))))))))))

valla kız biz de halimize yanalım

he su bile hamile kalıtı bi biz kalamadık nerde yanlış yapıyor aceba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…