- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.621
Amiin canım benim tüm isteyenlerin başına inşallahinşallah canım darısı senin başına inşallah.
Amiin kuzum, inşallah alıcaz bi gün az kaldıdoğrudur canım, inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Olmadım canım iğneden sonra 17. Gün yumurtalımdan 15. Olıyo dün adet günümdü ama ilacın etkisi bugünde olabilirim heraldecanıımm naaptın,adet oldun mu?
inşallah Allah razı olsun. Ben adetin 2.günü menogon iğne vurulmaya başladım. 5 gün kullandım. doktor bir 5 gün daha kullan yavaş büyümüş dedi. toplamda 10 gün kullandım.Adetin 12.günü gittiğimde 5 yumurtamın geliştiğini söyledi. o gün yani 3 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum sonra normal ilişki oldu.
inşallah canım neler çektiğimi ben biliyorum sabretmek lazım Allah doğru zamanı biliyor.bu sefer sonuca ulaşmışsın canım, umarım sağlıkla kucağına alırsın. Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah..
amin sağol canmcanımm şimdi okudum. çok umutlanmıştık.kesin var diye düşünmüştük. ama hayırlısı olsun. hayırlı zamanda gelecek ins bebegin.
benim de öyle. kaç aydır 15.gün bile sonradan silik çizgi çıkıyor. artık testi yapar yapmaz çıkarsa çıkacak yoksa atıcam çöpe testi walla
peki benm fsh yuksekmiki 7.68 fsh lh 19.2 S SemSem01Anneyimbenanne35 arkadaşımız görsün canım yazdığını. Ben hayıt tohumu hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama haklısın soğan kürü de iyi gelir arkasından da testere dişli aslan pençesi süper olur
inşalalh kuzum çok sagol bitanemAh kıyamam ya iç bir an önce canım faydasını görürsün
aaa su bile pozitif. ayy kesinlikle sonradan çıkan testleri dikkate almayalım o zamankesinlikle öyle yani ben dün bitane elimde fazla var diye su damlattım negatifti, üç saat falan geçti yalan olmasın bi baktım pozitif?? su bile hamile deyip güldük hatta eşimle hahah :).
testlere güven olmaz adet gecikmesini beklemek zorundayız bence ya da kan vercez
hiç test yapmadın mı canımOlmadım canım iğneden sonra 17. Gün yumurtalımdan 15. Olıyo dün adet günümdü ama ilacın etkisi bugünde olabilirim heralde
Öncelikle hayırlı olsun. Hep güzel haberler alırsın onunla ilgili inş. Bişey sorcam mumkunse,ilişki iğne vurulugun gün mü oldu iğneden sonraki gün mü?inşallah Allah razı olsun. Ben adetin 2.günü menogon iğne vurulmaya başladım. 5 gün kullandım. doktor bir 5 gün daha kullan yavaş büyümüş dedi. toplamda 10 gün kullandım.Adetin 12.günü gittiğimde 5 yumurtamın geliştiğini söyledi. o gün yani 3 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum sonra normal ilişki oldu.
şu bile hamile he kiz ne güldüm allah iyiliğini versin kuzum ya:))))))))))))kesinlikle öyle yani ben dün bitane elimde fazla var diye su damlattım negatifti, üç saat falan geçti yalan olmasın bi baktım pozitif?? su bile hamile deyip güldük hatta eşimle hahah :).
testlere güven olmaz adet gecikmesini beklemek zorundayız bence ya da kan vercez
iğneyi 3 kasımda vuruldum. 3 -4- 6-7 kasım günlerinde ilşki oldu. doktor öyle önerdi.Öncelikle hayırlı olsun. Hep güzel haberler alırsın onunla ilgili inş. Bişey sorcam mumkunse,ilişki iğne vurulugun gün mü oldu iğneden sonraki gün mü?
anladım teşekkürleriğneyi 3 kasımda vuruldum. 3 -4- 6-7 kasım günlerinde ilşki oldu. doktor öyle önerdi.
Yapmadım canım cesaretim Yok karnımda ağrımıyo hiç bişey Yok iğne geciktirmiş olabilirhiç test yapmadın mı canım
aaa su bile pozitif. ayy kesinlikle sonradan çıkan testleri dikkate almayalım o zaman
şu bile hamile he kiz ne güldüm allah iyiliğini versin kuzum ya:))))))))))))
he su bile hamile kalıtı bi biz kalamadık nerde yanlış yapıyor aceba yavalla ben ki dayanamayıp alırdım daha da almam, adam gibi test yok çünkü buradaki düzgün testler çok pahalı. ben geçen ay dijital test aldım mesela, damlalıklı test pozitif derken o negatif demişti 11. günde ama amerikadan geldi mesela ve beş tanesi 100 lira falandı
valla kız biz de halimize yanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?