Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence yapma, tek tek kullan. civan perçemi adet söktürücü, aslan pençesi hormon dengeleyici. adetine bir hafta kala civan perçemine başla canım bence

Oyle yapiyim canim bu ay bos gecicek bari bitkilerle hormonlari düzeltiyim dedim.

canım ben 3 kez kullandım 2.sinde sadece 1 yumurta oluşmuştu. şimdi tekrar verirse istemiyorum diyeceğim. zaman kaybı

Aynisini yasadim bende 3 kere kullandim sadece 1 kere duzgün yumurtam oldu hele son ay hic gelismedi. Doktorlarin kafada söyle birsey var galiba nasil 3 aşılama sonrasi tüp bebek diyorlarya ilk tedaviye baslayincada 3 kez klomeni verip eger olmazsa igneye geciyorlar.gerci bir arkadaş vardi igneyle zar zor 1 yumurtasi gelismisti kismet.valla ben artik klomeni istemiyorum dedim kabul etmedim igne istedim .

Arkadaşlar az önce erken gebelik testi aldım daha önce bu testten yapan arkadaşlar ilk idrarla mi yapmak gerekiyor testte herhengi bir saatte yapılabilir yazıyor

Kizlar hem civanpercemi hem aslan pencesi aldirdim esime. Ikisini aynı anda demleyip icsem karisik olarak icsem olur mu
Olur olur kuzum ben bi ara öyle içtim hatta çoban çantası da eklemiştim içine. Ama seninki de yeterli, tabi yine tadı iğrenç oluyo civan perçeminden dolayı

Allah korusun arkadaşım ya iğneye rağmen yumurta gelişmiyorsa zordur herhalde..

he su bile hamile kalıtı bi biz kalamadık nerde yanlış yapıyor aceba ya

kız ben söylemesi ayıp doktora yanlış mı yapıyoruz diye sordum hahahah o kadar yaptık olmadı ki dedim herhalde yanlış biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…