- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.641
Kizlar hem civanpercemi hem aslan pencesi aldirdim esime. Ikisini aynı anda demleyip icsem karisik olarak icsem olur mu
bence yapma, tek tek kullan. civan perçemi adet söktürücü, aslan pençesi hormon dengeleyici. adetine bir hafta kala civan perçemine başla canım bence
Canım hala adet olmadım ama belim kopacak gibi ağrıyor sanırım bu gün yarın regli olurumNaptın tatlım adet oldun mu
canım ben 3 kez kullandım 2.sinde sadece 1 yumurta oluşmuştu. şimdi tekrar verirse istemiyorum diyeceğim. zaman kaybı
Yap canım çıkar artık varsa baya zaman geçti hemen bizede haber verArkadaşlar az önce erken gebelik testi aldım daha önce bu testten yapan arkadaşlar ilk idrarla mi yapmak gerekiyor testte herhengi bir saatte yapılabilir yazıyor
Masallah.Kacinci gunden itibaren basladin canim bu testlere?pazartesinden bu yana yukarıdan aşağıya idrar testlerim. İnşallah sağlıklı bir şekilde artmıstır beta hcg. 2 kere kaybı olunca insan paranoyak oluyor
Eki Görüntüle 2208006
tam adet günümdü pazartesi. yani 28.gün başladım. Az önce yine beta hcg verdim inşallah 2 kat artış olmuştur.Masallah.Kacinci gunden itibaren basladin canim bu testlere?
Kacinci günündü canım senin bu gün erken gebelik testi hiç yapmadım ilk idrar olması lazım mi bi adet aldım boşa gitmesinBen az önce yaptım test ve negatif bugün adetimde gelir bu ayda olmadı
Fsh ın bildiğim kadarıyla sınırda canım ama yanlış da yönlendirmiyim referans aralığı değişebiliyo hastanelerin. Yani sorun edicek bi değer değil seninki
Olur olur kuzum ben bi ara öyle içtim hatta çoban çantası da eklemiştim içine. Ama seninki de yeterli, tabi yine tadı iğrenç oluyo civan perçeminden dolayıKizlar hem civanpercemi hem aslan pencesi aldirdim esime. Ikisini aynı anda demleyip icsem karisik olarak icsem olur mu
Hayırlısı olsun canım, insan ister istemez üzülüyo ama üzülme hiç. Pes etmezsek gelicek bebişlerBen az önce yaptım test ve negatif bugün adetimde gelir bu ayda olmadı
Aynisini yasadim bende 3 kere kullandim sadece 1 kere duzgün yumurtam oldu hele son ay hic gelismedi. Doktorlarin kafada söyle birsey var galiba nasil 3 aşılama sonrasi tüp bebek diyorlarya ilk tedaviye baslayincada 3 kez klomeni verip eger olmazsa igneye geciyorlar.gerci bir arkadaş vardi igneyle zar zor 1 yumurtasi gelismisti kismet.valla ben artik klomeni istemiyorum dedim kabul etmedim igne istedim .
Allah korusun arkadaşım ya iğneye rağmen yumurta gelişmiyorsa zordur herhalde..
Olmustur bence canim. Testlerin cok net ve cok guzel. Hayirlisiyla saglikli bir gebesindir insallahh cok sevindim :) yaz bize artisinin degerini.tam adet günümdü pazartesi. yani 28.gün başladım. Az önce yine beta hcg verdim inşallah 2 kat artış olmuştur.
tamam canım kalp atışlarım tavan yaptı sonuç girildi yazıyor 5 10 dkya onaylanır :)Olmustur bence canim. Testlerin cok net ve cok guzel. Hayirlisiyla saglikli bir gebesindir insallahh cok sevindim :) yaz bize artisinin degerini.
he su bile hamile kalıtı bi biz kalamadık nerde yanlış yapıyor aceba ya
tamam canım kalp atışlarım tavan yaptı sonuç girildi yazıyor 5 10 dkya onaylanır :)
sen bir de bana sor ben de iş yerindeyim sürekli sayfayı yeniliyorum :)ay ofiste masamdan kalkamadım senin sonucunu meraktann :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?