- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.661
kız ben söylemesi ayıp doktora yanlış mı yapıyoruz diye sordum hahahah o kadar yaptık olmadı ki dedim herhalde yanlış biliyoruz
Valla canim bir tane oglum olnasa bende ayni seyden süpheleniyorum
valla bende o da yok hahahahah ben hakikaten yanlış yapıyor olabilirim
valla canim annemin karsi komsusu 5.cocugu dogurdu son 2 cocugu istemeden oldu.evi 1+1 50m2 falan kaynanasida var. 5 cocuk karikoca birde kaynanasi var.nasil basariyorlar pesss
neeeee hahahahahahhahaha ay kız ofiste kahkaha attım. benim evimde iki kedi var onları odalarına kapatıyorum falan nolur nolmaz millet umursamadıkça oluyor
canım zaten istemeyenin oluyor cocuğuvalla canim annemin karsi komsusu 5.cocugu dogurdu son 2 cocugu istemeden oldu.evi 1+1 50m2 falan kaynanasida var. 5 cocuk karikoca birde kaynanasi var.nasil basariyorlar pesss
Olur ben de adet günümde yaptım pazartesi ve öğleden sonra yaptımArkadaşlar erken gebelik testi yapsam bu saatte olur mu A AloeeVeraaMorasigi Anneyimbenanne35 K kavin123
Valla inanki öyle. Cocuklarida sarisin maviş cok tatlilar. O cocuklar birbirine oyle baglilar oyle güzel okuyorlarki. annemle konustum cocuklar apartmanin merdiveninde ders calisiyormuş.aferim valla çok takdir ediyorum
Cevabın için çok tşk ederim sizede hayırlı olsun mSallah diyelim rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahOlur ben de adet günümde yaptım pazartesi ve öğleden sonra yaptım
maşallah ya gerçekten biz kafamıza taktıkça olmuyor, istemesek belki yarın hemen olacak
inşallah ben de kan verdim onu bekliyorum bir buçuk saat oldu.Cevabın için çok tşk ederim sizede hayırlı olsun mSallah diyelim rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Aynen benim doktorumda aynisini soyluyor ben sadece ilaç verebilirim ilaçlarda biryere kadar senin ayak parmaklarindan sac uclarina kadar stres fiskıriyor dedi.
ah canım ya, valla ben de öyleyim bilioy musun ama kafamı ad uzaklaştıramıyorum yani suçum da yok. bak yaşım 26 şu olaylar olduğundan beri saçlarım bildiğin beyazldı
inşallah ben de kan verdim onu bekliyorum bir buçuk saat oldu.
ben deHadi catlicam simdi
ben delaboratuarı aradım onaylıyoruz şimdi dediler 5 dkya göreceksn dediler inşallah öyle olur.
ben de aynı hoca onaylayacakmış ya saçmalığa bak pazartesi 1 saatte çıkmıştı. inadıma sanki.Cücük çıkardım valla sayfayi yenilemekten
olur yaa erken gebelik testiyse bence varsa kesin çıkar.Arkadaşlar erken gebelik testi yapsam bu saatte olur mu A AloeeVeraaMorasigi Anneyimbenanne35 K kavin123
şükür 300den 650ye çıktı 2 günde.Cücük çıkardım valla sayfayi yenilemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?