- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.681
Yaaaaa onu bende ciddi ciddikız ben söylemesi ayıp doktora yanlış mı yapıyoruz diye sordum hahahah o kadar yaptık olmadı ki dedim herhalde yanlış biliyoruz
şükür 300den 650ye çıktı 2 günde.
Ayyyyy kuzımmmmm maşallah çok sevindim çok topikteki hamilelerin sayısı arttı darısı başımıza inşşşş bize de bol bol dua edinşükür 300den 650ye çıktı 2 günde.
Yaaaaa onu bende ciddi ciddi
Düşündüm ya acaba gerçekten yanlış mı oluyor var bir yerde bir yanlışlık ama :)
ahhh kuzumben onuda yaptım sms hepsi yalan ya dahada hamile olduğumu öğrenene kdra asla test yapmicamArkadaşlar erken gebelik testi yapsam bu saatte olur mu @AloeeVeraa @MorasigiAnneyimbenanne35 @kavin123
Canım haklisin da kan testi vermek hiç istemiyorum inanki o beni daha çok etkiliyor iğne olalı 23 gün oldu aşılamaya 21 gün hala regli olmayınca erken gebelik comfort marka aldım kullanan yok galiba bi yorum gelmedi kimsedenahhh kuzumben onuda yaptım sms hepsi yalan ya dahada hamile olduğumu öğrenene kdra asla test yapmicam
Cok guzel yaa :) cok sevindim canim. Saglikla gelsin kuzucugun. Tebrik ederim tekrardan.şükür 300den 650ye çıktı 2 günde.
Canım haklisin da kan testi vermek hiç istemiyorum inanki o beni daha çok etkiliyor iğne olalı 23 gün oldu aşılamaya 21 gün hala regli olmayınca erken gebelik comfort marka aldım kullanan yok galiba bi yorum gelmedi kimseden
Predictor da yanlis gosteriyor demek he? Inanamiyorum ya bu testlere hiiic guven kalmadi valla desene.Canim benim ne ovulasyon ne de gebelik testlerinden yüzüm gulnedi hatta en pahalisi prodictor erken gebelik testi aldim ilk dakikada bariz kipkirmizi pozitif cikti gittim kan verdim negatif. Dojtor testlere güvenme dedi
Predictor da yanlis gosteriyor demek he? Inanamiyorum ya bu testlere hiiic guven kalmadi valla desene.
Anladım canım hayırlısı olsun artık eşim de gidelim kan verelim diyor ama benim belirtim de yok sadece hep uykum var ni bi göğüs ne kasik ağrısı hiçbir belirti yok ondan kendim yapayım dedimCanim benim ne ovulasyon ne de gebelik testlerinden yüzüm gulnedi hatta en pahalisi prodictor erken gebelik testi aldim ilk dakikada bariz kipkirmizi pozitif cikti gittim kan verdim negatif. Dojtor testlere güvenme dedi
Sonuç belli oldumuSabah olmuo suan bana gercekten..
0 yerine kaç olunca belli oluyor acaba benimde iki günüm kaldıAynen canim o kadar sevinmistimki sonra ertesi gun hastanede 0.100 degeri gorunce dagildim gunlerce kendime gelemedim
days condor demi canm oysa eget bende bozuk cıktı çizgi garip yerde belirdi 20 tl bide tam kazık erken testler ya ama şimdi surdan bakarsan eğer idrarda yalancı bekleyen 2m çizgi çıkınca umutlaniyo insan iyice hevesleniyo kan da negatif çıkınca çok kotu oluyor ama kan verirsen varsada vardır yoksada yoktur ben öyle yapicam artikCanım haklisin da kan testi vermek hiç istemiyorum inanki o beni daha çok etkiliyor iğne olalı 23 gün oldu aşılamaya 21 gün hala regli olmayınca erken gebelik comfort marka aldım kullanan yok galiba bi yorum gelmedi kimseden
Haklısın canım sabah yaparım artık sonuca göre de doktora giderim ateşim var inan ki ateş düşürücü bike almıyorum köyde test yapılacak yer yok diye erken gebelik testi aldım aslında kan vermeye cesaretim yokdays condor demi canm oysa eget bende bozuk cıktı çizgi garip yerde belirdi 20 tl bide tam kazık erken testler ya ama şimdi surdan bakarsan eğer idrarda yalancı bekleyen 2m çizgi çıkınca umutlaniyo insan iyice hevesleniyo kan da negatif çıkınca çok kotu oluyor ama kan verirsen varsada vardır yoksada yoktur ben öyle yapicam artik
Anladım canım hayırlısı olsun artık eşim de gidelim kan verelim diyor ama benim belirtim de yok sadece hep uykum var ni bi göğüs ne kasik ağrısı hiçbir belirti yok ondan kendim yapayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?