Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahhh kuzumben onuda yaptım sms hepsi yalan ya dahada hamile olduğumu öğrenene kdra asla test yapmicam
Canım haklisin da kan testi vermek hiç istemiyorum inanki o beni daha çok etkiliyor iğne olalı 23 gün oldu aşılamaya 21 gün hala regli olmayınca erken gebelik comfort marka aldım kullanan yok galiba bi yorum gelmedi kimseden

Canim benim ne ovulasyon ne de gebelik testlerinden yüzüm gulnedi hatta en pahalisi prodictor erken gebelik testi aldim ilk dakikada bariz kipkirmizi pozitif cikti gittim kan verdim negatif. Dojtor testlere güvenme dedi

Canim benim ne ovulasyon ne de gebelik testlerinden yüzüm gulnedi hatta en pahalisi prodictor erken gebelik testi aldim ilk dakikada bariz kipkirmizi pozitif cikti gittim kan verdim negatif. Dojtor testlere güvenme dedi
Predictor da yanlis gosteriyor demek he? Inanamiyorum ya bu testlere hiiic guven kalmadi valla desene.

Predictor da yanlis gosteriyor demek he? Inanamiyorum ya bu testlere hiiic guven kalmadi valla desene.

Aynen canim o kadar sevinmistimki sonra ertesi gun hastanede 0.100 degeri gorunce dagildim gunlerce kendime gelemedim

Anladım canım hayırlısı olsun artık eşim de gidelim kan verelim diyor ama benim belirtim de yok sadece hep uykum var ni bi göğüs ne kasik ağrısı hiçbir belirti yok ondan kendim yapayım dedim

days condor demi canm oysa eget bende bozuk cıktı çizgi garip yerde belirdi 20 tl bide tam kazık erken testler ya ama şimdi surdan bakarsan eğer idrarda yalancı bekleyen 2m çizgi çıkınca umutlaniyo insan iyice hevesleniyo kan da negatif çıkınca çok kotu oluyor ama kan verirsen varsada vardır yoksada yoktur ben öyle yapicam artik

Haklısın canım sabah yaparım artık sonuca göre de doktora giderim ateşim var inan ki ateş düşürücü bike almıyorum köyde test yapılacak yer yok diye erken gebelik testi aldım aslında kan vermeye cesaretim yok

Anladım canım hayırlısı olsun artık eşim de gidelim kan verelim diyor ama benim belirtim de yok sadece hep uykum var ni bi göğüs ne kasik ağrısı hiçbir belirti yok ondan kendim yapayım dedim

Ama baya gecmis bence kanda baktir yoksada regli icin ilac falan verirler kiste donüsmesin. Hem her gebelikte belirti olucak diye birsey yok canim.insallah sendende güzel haber aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…