- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.701
Kız vallaha söyle eğer bir yanlış varsa boşuna uğraşmayalımayy çok şükür çok sevindimmm<3
valla hatayı çözmeye çalışıyorum bulursam sölücem
Asılamadan 12 gün sonra yap dedi tahlil kızlar şişede öyle dediler mi ama adetim 29 da
Tam bilmiyorum canım ama erken gebelik olduğu için ilk idrar olması gerekmiyo diye biliyorum. Zaten senin günün de geçti galiba kuzum, varsa her türlü idrarda rahat çıkarArkadaşlar erken gebelik testi yapsam bu saatte olur mu A AloeeVeraa @MorasigiAnneyimbenanne35 @kavin123
Ahhh keşkee canım dün yeni evlenen bi arkasdasimizin hamile olduğunu öğrendik o kadar kötü hissediyorum ki isyan etmek değil ama ne bilim rabbim herkese nasip etsin ama insanlar durumumuzu bildiği halde ilk arayıp bize diyorlarmış anlamıyorum gerçekten maksat can yakmak mi eksiklik hissettirmek artık bilemiyorum. Insanlardan o kadar soğudum ki ilk hamileliğimde beni bi arkadaşım aramıştı ona diyemedim hamileyim diye konuşma ilerledi ve dedi ki ben hamileyim sonra bende öyle söyledim ondan güzel haber alınca yoksa asla söylemezdim üzülmesin diyeAma baya gecmis bence kanda baktir yoksada regli icin ilac falan verirler kiste donüsmesin. Hem her gebelikte belirti olucak diye birsey yok canim.insallah sendende güzel haber aliriz
Allahımm maşallah ya çok şükür canım :) hep böyle sağlıklı ilerlesin gebeliğin ve sağlıkla kucağına al inşallahşükür 300den 650ye çıktı 2 günde.
Evet canım normal reglim 1 gün geçtiTam bilmiyorum canım ama erken gebelik olduğu için ilk idrar olması gerekmiyo diye biliyorum. Zaten senin günün de geçti galiba kuzum, varsa her türlü idrarda rahat çıkar
Bence varsa kesin çıkar canım ama sen bilirsin istersen bekle tabi sabah yaparsınEvet canım normal reglim 1 gün geçti
Ignenin bu gün 23. Gunu
Aşılamanın 21. Gunu hani bence aşılama da olmadi ana sonrası düzenli ilişki diyorlar ya o süreçte acaba denk geldimi ihtimali bakalım yarın yapacam
Yanlış yönlendirmek hiç istemem ama bence birşey olmaz ılaclarin sperme zarar vereceğini sanmıyorum ama 4 5 gün sonr ası tehlike olabilirKızlar bana bir fikir verseniz. Tam ovulasyon dönemindeyim, ama çok ağır grip oldum. Sinezüt falan fena yani. Doktor bir poşet ilaç verdi. Napcam ben şimdi, içsem bu dönem de sıkıntı olur mu ki?
Bekleyecem canim bakalım dokunsalar ağlayacam o moddayimBence varsa kesin çıkar canım ama sen bilirsin istersen bekle tabi sabah yaparsın
Evet var canim.
çok sağolun canlar tüm dualarım sizinle.
inşallah canım benim inşallah :)Allahımm maşallah ya çok şükür canım :) hep böyle sağlıklı ilerlesin gebeliğin ve sağlıkla kucağına al inşallah
evet adet günüm pazartesiydi. beta hcg 300 cıktı. bugun 650.Canım hayırlı olsun sende çatlatma iğnesi vuruldun sanırım. Tam adet günündeki test yaptin?
Canım haklisin da kan testi vermek hiç istemiyorum inanki o beni daha çok etkiliyor iğne olalı 23 gün oldu aşılamaya 21 gün hala regli olmayınca erken gebelik comfort marka aldım kullanan yok galiba bi yorum gelmedi kimseden
evet adet günüm pazartesiydi. beta hcg 300 cıktı. bugun 650.
Yaaa testi yapmaktan vazgeçtim resmenBen kullandım comfort days olması lazim pozitif sonuç verdi kendi doktoruma attim ve dediki hamilesin hayırlı olsun git bi kan ver kan verdim 0.1 o yüzden güvenmiyorum o markaya
Yaaa testi yapmaktan vazgeçtim resmen
Ahhh keşkee canım dün yeni evlenen bi arkasdasimizin hamile olduğunu öğrendik o kadar kötü hissediyorum ki isyan etmek değil ama ne bilim rabbim herkese nasip etsin ama insanlar durumumuzu bildiği halde ilk arayıp bize diyorlarmış anlamıyorum gerçekten maksat can yakmak mi eksiklik hissettirmek artık bilemiyorum. Insanlardan o kadar soğudum ki ilk hamileliğimde beni bi arkadaşım aramıştı ona diyemedim hamileyim diye konuşma ilerledi ve dedi ki ben hamileyim sonra bende öyle söyledim ondan güzel haber alınca yoksa asla söylemezdim üzülmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?