Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asılamadan 12 gün sonra yap dedi tahlil kızlar şişede öyle dediler mi ama adetim 29 da

Evet canim en erken catlama ignesinden 14 15 gün sonra asılamadan 12 13 gün sonra yap diyorlar.ama senin regli bayagi ileri tarihte negatif ciksada umitsizlenme cunku regline baya var

Ama baya gecmis bence kanda baktir yoksada regli icin ilac falan verirler kiste donüsmesin. Hem her gebelikte belirti olucak diye birsey yok canim.insallah sendende güzel haber aliriz
Ahhh keşkee canım dün yeni evlenen bi arkasdasimizin hamile olduğunu öğrendik o kadar kötü hissediyorum ki isyan etmek değil ama ne bilim rabbim herkese nasip etsin ama insanlar durumumuzu bildiği halde ilk arayıp bize diyorlarmış anlamıyorum gerçekten maksat can yakmak mi eksiklik hissettirmek artık bilemiyorum. Insanlardan o kadar soğudum ki ilk hamileliğimde beni bi arkadaşım aramıştı ona diyemedim hamileyim diye konuşma ilerledi ve dedi ki ben hamileyim sonra bende öyle söyledim ondan güzel haber alınca yoksa asla söylemezdim üzülmesin diye

Kızlar bana bir fikir verseniz. Tam ovulasyon dönemindeyim, ama çok ağır grip oldum. Sinezüt falan fena yani. Doktor bir poşet ilaç verdi. Napcam ben şimdi, içsem bu dönem de sıkıntı olur mu ki?

Tam bilmiyorum canım ama erken gebelik olduğu için ilk idrar olması gerekmiyo diye biliyorum. Zaten senin günün de geçti galiba kuzum, varsa her türlü idrarda rahat çıkar
Evet canım normal reglim 1 gün geçti
Ignenin bu gün 23. Gunu
Aşılamanın 21. Gunu hani bence aşılama da olmadi ana sonrası düzenli ilişki diyorlar ya o süreçte acaba denk geldimi ihtimali bakalım yarın yapacam

Bence varsa kesin çıkar canım ama sen bilirsin istersen bekle tabi sabah yaparsın

Kızlar bana bir fikir verseniz. Tam ovulasyon dönemindeyim, ama çok ağır grip oldum. Sinezüt falan fena yani. Doktor bir poşet ilaç verdi. Napcam ben şimdi, içsem bu dönem de sıkıntı olur mu ki?
Yanlış yönlendirmek hiç istemem ama bence birşey olmaz ılaclarin sperme zarar vereceğini sanmıyorum ama 4 5 gün sonr ası tehlike olabilir

Ben kullandım comfort days olması lazim pozitif sonuç verdi kendi doktoruma attim ve dediki hamilesin hayırlı olsun git bi kan ver kan verdim 0.1 o yüzden güvenmiyorum o markaya

evet adet günüm pazartesiydi. beta hcg 300 cıktı. bugun 650.

Benim geçen ay 4 yumurtam oldu ve fok ağrım vardı iğnenin 12. Gunu dahada yoğunlaştı kan verdim cikmadi . Bu ayda klomen + çatlatma iğnesi inofolic combi ve glifor kullandım 2 yumurtam oldu çatladı ultrasonda catladiginda emin olduk . Bugün 13 gun hiç ağrım yok . Iğnenin 15. Gunu adet olduk geçen ay . Şimdide cumaya denk geliyor sence yapsam çıkarmı?

Malesef bazilari insan müsfettesi insan degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…