Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15.gün çıkar artık istersen yap aklında soru işareti kalmasın diyorsan

Kızlar bu bizim sinavimiz anladim.son 3 aydir her gördügüm akraba vs bana çocuk soruyor. Demek hiç olmasa yiyip bitirecekler. Ya benim anlamadigim ne benim annem ne de ben simdiye kadar kimseye cocuk sormadik millet niye bana soruyor. Eger hamile kalirsam esime ve anneme kalp atisini duyduktan sonra söylicem digerlerine söylemicem ben hamileyim demicem karnim büyüyünce kendileri anlasinlar

dünde biz cenazemiz vardı gaziye evine gotti elimler gorumcemle akrabalar hepsi sordu hamilemisin diye düşün artık

Evet sınavımız işte canım napalım. İnsanlar öyle ya bi eksiklik gördüler mi üstüne gitmeyi çok severler. Kime ne ki, illa olmuyo diye düşünüyolar seviniyolar içten içe, henüz düşünmüyoruzdur belki allah allah

Yanlış yönlendirmek hiç istemem ama bence birşey olmaz ılaclarin sperme zarar vereceğini sanmıyorum ama 4 5 gün sonr ası tehlike olabilir
Teşekkür ederim, ben de senin gibi düşündüm de işte insan tedirgin oluyor. Sen naptın test işlerini. Buraya çok giremedim. Var mı durumlar

Yaaa testi yapmaktan vazgeçtim resmen
Canim benim neden ole dusunuyosun senin gunun baya olms sabahi beklemesende olur yani. 5 tllik testler bile adettn once gosteriyo erken testte cikar bnce. 1 yildr yapiyorm bnde olmaynca hep negatf cikti ilk defa iknci cizgiyi gordm ama beklediktn sora cikan sonucu dikate almamak lazim. Tabi hatali uretim veya bozuk cikabiliyorms arada. Idrarda yoksada uzulmemek lazim en net kesn herzaman kan testi once kana sora idrara karisiyo hormon oyuzdn guvenilr bulnmuyo sonucu. Bnde burda insanlardn oyle gordgmden cikan sonucu igne etkisi die dikate almamstm baktm istikrarli:))

valla kuzum ben soran fesatlara düşünmüyoruz diyorum yoksa dedikodu kazanı kaynatmaya çok müsait millet

Sabah yapacam inşallah dua et bana canım

Teşekkür ederim, ben de senin gibi düşündüm de işte insan tedirgin oluyor. Sen naptın test işlerini. Buraya çok giremedim. Var mı durumlar
Henüz regli olmadım testte yapmadım sabah erken gebelik testi yaptım aşılamanin 21. Gunu iğnenin 23. Gunu ama gebelik yok ondan kendini biliyor çünkü ama bakalım

valla kuzum ben soran fesatlara düşünmüyoruz diyorum yoksa dedikodu kazanı kaynatmaya çok müsait millet
Bnde ole yapiyordm kuzum milletn agzi torba degil. Iyi niyetli olsalar neyse kotu niyetliler fesat dedikodu cikariyolar suandada pek kmseyle paylasmadim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…