Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S.a lütfen cevap ben 21 günde bir hasta oluyorum normalde adetim geçikmez bir gün geçikti test yaptımnkanda 0.1 negatif bir haftadır olmadım sizce gebelik olabilirmi
A.s canim. Bazen sonradan bu deger yukseliyor istersen evde bir gebelik testi yap. Adetn duzenli ise bi hafta gecikme ciddi bi geckme inss bebis vardir:) Zaman zaman gecikmelere veya erken gelmesine olabilir normal diyorlar doktorlar 24-35 gunler arasi normal karsiliyorlar.

Olabilir değilmi benim hiç geçikmez kist falanda yok

S.a lütfen cevap ben 21 günde bir hasta oluyorum normalde adetim geçikmez bir gün geçikti test yaptımnkanda 0.1 negatif bir haftadır olmadım sizce gebelik olabilirmi
Belki geç döllenme falan vardır canım biraz daha bekleyip tekrar test yaptır. Ya da direkt doktora git kist falan olduğu zaman da gecikiyo malesef

Henüz regli olmadım testte yapmadım sabah erken gebelik testi yaptım aşılamanin 21. Gunu iğnenin 23. Gunu ama gebelik yok ondan kendini biliyor çünkü ama bakalım
Canım baya olmuş, alla alla bişey olmasaydı reglin gelirdi ama. Şaşırdım bak şimdi. Eminsin yani olmadığından. Sabah bi süpriz çıkar belki :)

Canım baya olmuş, alla alla bişey olmasaydı reglin gelirdi ama. Şaşırdım bak şimdi. Eminsin yani olmadığından. Sabah bi süpriz çıkar belki :)
Canım hiç belirti yok ki insan kendini biliyor kasik göğüs ağrısı hiç yok sadece biraz halsizlik ve uyku hali onlarda gebelik belirtisi değil zaten. Doktoru aradım 10. Gunu kan tahlili yapmıştım negatifti doktor reglin gecikebilir tutunmaya yardımcı ilaç kullandınız ya demişti ondan umudum yok yani ama umut kesilmez tabi allahtan sabah inşallah güzel haberler vermek çok isterim

Çevremde kullanıp işe yarayan oldu ben bu ay düzenli kullandım sonuç haftaya inşallah

Normalde adetten bi hafta önce göğüs ağrım olurdu o bile yok bu ay bi kasık ağrısı oda iğneden rabbim bilir herşeyin hayırlısı

Çevremde kullanıp işe yarayan oldu ben bu ay düzenli kullandım sonuç haftaya inşallah
Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım. Benim hormonlarda bi sorun yok aslında, desteklemek için alıp kullansam mı diye düşünüyorum bakalım

Bu arada bişey öğrendim bayanlar soğan kürü mor soğan iyice yıka kullan ama hiç biryerini atma dedi bana aktar bi bayan
Ben normal yemeklik soğandan diye biliyorum canım soğan kürünü, hiç bi yerini atmadan. O da başka bi kür demek ki

Uyku halide bi belrti aslinda canim senin rakam kacti. 0 mi cikti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…