- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.761
10. Gün testi yanılma olmuştur inşallah diyelim. Herkes de belirti olmuyor ki kaldı ki biz kendimiz dinliyoruz acaba belirti bulur muyum diye. Halsizlk ve uyku da bir belirti ayrıca. Ben ovitrelleden sonra 15 gün kafamı kaldıramadım bulduğum yerde uyudum :)Canım hiç belirti yok ki insan kendini biliyor kasik göğüs ağrısı hiç yok sadece biraz halsizlik ve uyku hali onlarda gebelik belirtisi değil zaten. Doktoru aradım 10. Gunu kan tahlili yapmıştım negatifti doktor reglin gecikebilir tutunmaya yardımcı ilaç kullandınız ya demişti ondan umudum yok yani ama umut kesilmez tabi allahtan sabah inşallah güzel haberler vermek çok isterim
Benim ilk gebeliğimde ağrılarım olmuştu bunda hiç bir ağrı sizi olmadığı için bakalım erkenden yapacam paylaşırım sizlerle dua edin lütfen bana :)10. Gün testi yanılma olmuştur inşallah diyelim. Herkes de belirti olmuyor ki kaldı ki biz kendimiz dinliyoruz acaba belirti bulur muyum diye. Halsizlk ve uyku da bir belirti ayrıca. Ben ovitrelleden sonra 15 gün kafamı kaldıramadım bulduğum yerde uyudum :)
Ben şu anda öyleyim sürekli uzanmak istiyorum10. Gün testi yanılma olmuştur inşallah diyelim. Herkes de belirti olmuyor ki kaldı ki biz kendimiz dinliyoruz acaba belirti bulur muyum diye. Halsizlk ve uyku da bir belirti ayrıca. Ben ovitrelleden sonra 15 gün kafamı kaldıramadım bulduğum yerde uyudum :)
Canım aşılamanin 10. Gunu test yapmıştım 0.12 çıkmıştı bu gün aşılamadan sonraki 21. Gün artık hala regli olmadımUyku halide bi belrti aslinda canim senin rakam kacti. 0 mi cikti ki
Bende aynı evde misafir var inan ki zor oturuyorum yanlarında halsizlik uyku bi kalkamadılar:))))Ben şu anda öyleyim sürekli uzanmak istiyorum
5 'in üstünde değerler kabul ediliyor hatta bazı kurumlar betanin 20 den büyük olmasını istiyorO yerine kaç olması gerekiyo
Anladım5 'in üstünde değerler kabul ediliyor hatta bazı kurumlar betanin 20 den büyük olmasını istiyor
Aynen bide bende baş dönmesi iştahsızlık varBende aynı evde misafir var inan ki zor oturuyorum yanlarında halsizlik uyku bi kalkamadılar:))))
Bunlar en büyük belirtiler inşallah psikolojik değil-dir. Bende uykusuzluk dışında hiçbir şey yokBide bende baş dönmesi iştahsızlık var
Anladm kuzum. 10. Gun erkende diyolar benimde 2 kusur cikmsti asilama oldgmda tekrarlattilar dusmstu deger. Ayni seklde yukseledebiliyormus. Baya olms canim ya nebilym inss hamilesnidir. Gec dollenme oldu blki umutlanmak istiyorm dualarmz senleeCanım aşılamanin 10. Gunu test yapmıştım 0.12 çıkmıştı bu gün aşılamadan sonraki 21. Gün artık hala regli olmadım
Bende var bazı kokular midemi bulandırıyoBunlar en büyük belirtiler inşallah psikolojik değil-dir. Bende uykusuzluk dışında hiçbir şey yok
Hep de insan yorgn uykulu oldumu kalkmak bilinmez saat kac olms ya gitsnler hadii :)))Bende aynı evde misafir var inan ki zor oturuyorum yanlarında halsizlik uyku bi kalkamadılar:))))
Allah razı olsun canım bende bi umut aşılamadan sonraki gün aşırı ilişki demişti doktorum onda tutunma olduysa diye bi umut yoksa hiç umudum yok rabbim yüzümüze baksın da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsinAnladm kuzum. 10. Gun erkende diyolar benimde 2 kusur cikmsti asilama oldgmda tekrarlattilar dusmstu deger. Ayni seklde yukseledebiliyormus. Baya olms canim ya nebilym inss hamilesnidir. Gec dollenme oldu blki umutlanmak istiyorm dualarmz senlee
Aynen vallabende acayip şişkinlik oluyor siz de de oluyomuHep de insan yorgn uykulu oldumu kalkmak bilinmez saat kac olms ya gitsnler hadii :)))
Amin inşallahAllah razı olsun canım bende bi umut aşılamadan sonraki gün aşırı ilişki demişti doktorum onda tutunma olduysa diye bi umut yoksa hiç umudum yok rabbim yüzümüze baksın da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin
Yok yaa ben de herşey normal ama kendimi o kadar sıcak tuttum ki belki ondan bilmiyorumAynen vallabende acayip şişkinlik oluyor siz de de oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?