Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10. Gün testi yanılma olmuştur inşallah diyelim. Herkes de belirti olmuyor ki kaldı ki biz kendimiz dinliyoruz acaba belirti bulur muyum diye. Halsizlk ve uyku da bir belirti ayrıca. Ben ovitrelleden sonra 15 gün kafamı kaldıramadım bulduğum yerde uyudum :)

Mrb ben yeni katıldım aranıza 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım bugün sağ kasığımdan boşluğuma, belime ve bacağıma vuran çok şiddetli olmayan ağrı var sizce nedeni ne olabilir?

Benim ilk gebeliğimde ağrılarım olmuştu bunda hiç bir ağrı sizi olmadığı için bakalım erkenden yapacam paylaşırım sizlerle dua edin lütfen bana :)

Ben şu anda öyleyim sürekli uzanmak istiyorum

Canım aşılamanin 10. Gunu test yapmıştım 0.12 çıkmıştı bu gün aşılamadan sonraki 21. Gün artık hala regli olmadım
Anladm kuzum. 10. Gun erkende diyolar benimde 2 kusur cikmsti asilama oldgmda tekrarlattilar dusmstu deger. Ayni seklde yukseledebiliyormus. Baya olms canim ya nebilym inss hamilesnidir. Gec dollenme oldu blki umutlanmak istiyorm dualarmz senlee

Anladm kuzum. 10. Gun erkende diyolar benimde 2 kusur cikmsti asilama oldgmda tekrarlattilar dusmstu deger. Ayni seklde yukseledebiliyormus. Baya olms canim ya nebilym inss hamilesnidir. Gec dollenme oldu blki umutlanmak istiyorm dualarmz senlee
Allah razı olsun canım bende bi umut aşılamadan sonraki gün aşırı ilişki demişti doktorum onda tutunma olduysa diye bi umut yoksa hiç umudum yok rabbim yüzümüze baksın da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…