- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.781
Seninkide mi aşılamaYok yaa ben de herşey normal ama kendimi o kadar sıcak tuttum ki belki ondan bilmiyorum
Aminn canim duysun sesinizi ins gulsn yuzun bu ayAllah razı olsun canım bende bi umut aşılamadan sonraki gün aşırı ilişki demişti doktorum onda tutunma olduysa diye bi umut yoksa hiç umudum yok rabbim yüzümüze baksın da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin
Yok canimAynen vallabende acayip şişkinlik oluyor siz de de oluyomu
Soru banaysa evet asila ma yaptirmistim ayın 1 indeSizinki aşılama degilmi
Evet sana sonuç belli oldu muSoru banaysa evet asila ma yaptirmistim ayın 1 inde
Ben aşılamanin 10. Gunu test yaptım 0.12 cikti sonrasında kan testi yapmadım 1 hafta kadar önce idrar testi yaptım iki tane biri hafif silik cıktı birinde hiçbirşey çıkmadı. Yarin da erken gebelik testi yapacam bakalımEvet sana sonuç belli oldu mu
Asilamadan sonra 21. gun yazmissin galiba. Epey gecikmis aslinda. 10.gun de erken sayilabilir. Tekrar kan testi mi yaptirsan? Tabi once bi idrar testi yapsan. Insallah hamilesindirr.Ben aşılamanin 10. Gunu test yaptım 0.12 cikti sonrasında kan testi yapmadım 1 hafta kadar önce idrar testi yaptım iki tane biri hafif silik cıktı birinde hiçbirşey çıkmadı. Yarin da erken gebelik testi yapacam bakalım
Doktor gecikme olabilir demişti tutunma için iğne vermişti çünkü o yapabilir dedi o kadar kafam karışık ki bakalım sabah erken gebelik testi yapacam herşeyin hayırlısı artıkAsilamadan sonra 21. gun yazmissin galiba. Epey gecikmis aslinda. 10.gun de erken sayilabilir. Tekrar kan testi mi yaptirsan? Tabi once bi idrar testi yapsan. Insallah hamilesindirr.
Canim peki asilamada igne mi kullanmstin. Igne olnca hormonlardn dolayi odem oluyor da kisa sureli acaba ole mi oldu aklima geldiBenim de 8.gunum goguslerimde agri sizi yok ama karnim cok sis ve karnimin alt kismi da cok şiş ve sert. Ilk asilamada boyle degildi. Bu kez hem hafif sizlama seklinde kasik agrisi oluyor hem de sislik var. Asilama olup bu tarz durum yasayan var mi?
Etmez miyiz canım. Hayırlıyla sabah güzel haberler paylaşBenim ilk gebeliğimde ağrılarım olmuştu bunda hiç bir ağrı sizi olmadığı için bakalım erkenden yapacam paylaşırım sizlerle dua edin lütfen bana :)
Uff bide o var canim inss geckme olmaz ve bebegin seninledir. Asilama oldgmda ignenin 20. Gunu hastalanmstm bnde aradgmda ilaca bgli geckme olabilr demslerdi ins oyle degldirDoktor gecikme olabilir demişti tutunma için iğne vermişti çünkü o yapabilir dedi o kadar kafam karışık ki bakalım sabah erken gebelik testi yapacam herşeyin hayırlısı artık
Benim negatif çıktı ama dilerim senin pozitif olsunBen şu anda öyleyim sürekli uzanmak istiyorum
Adete iki gün kaldı çok korkuyorum
Beraber bekleyelim o zamanBenimde 2 gun var canım ve bende çok korkuyorum
Beraber bekleyelim o zaman
Hanımlar benim iğneden sonraki 11.günüm bugün idrar testi yaptm ve silikde olsa ikinci çizgi çıktı iğnenin etkisi hala geçmemiş midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?