Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk once klomen kullanip sonra catlatma ignesi vuruldum . Gobekten vurdu doktor ilk defada tuttu . 1 ay once doğum yaptim cok şükür Allah bütün isteyenlere versin. Benim ilk belirtim kasik batmasi oldu egildigim zaman gobegimin altinda bisey bisey batiyordu . Adetime 3 gun kala ucuz gebelik testlerinden aldim ve 2 cizgi cikti

Çok şansliymissin canım rabbim.bebegine uzun ömürler versin allah analı babalı büyütsün . Bizim.icinde dua et lütfen rabbim.bizede tattirsin bu duyguyu

Sonuç belli oldumu
Evet kizlar. Dün 2. Kan testimi de yaptirdim. Doktora gonderdim. Gebesin dedi.. 1 hafta sonra cagirdi. Suan dha cok kucuk oldugundan muhtemelen ultrasonds anca haftaya gorebilecegi icin. Rabbim insallah hayirlisiyla kucagimizw almayi nasip etsin bebislerimizi

Asılamadan 12 gün sonra yap dedi tahlil kızlar şişede öyle dediler mi ama adetim 29 da
Ben igneden 12 gun sonra yaptim. 7.75 cikti. 14 gun sonra yaptm bi de 20 idi. Yine 12 ya da 14 gun gecmesini bekle igneden sonra canim. Daha kesin olsn. Kan testi yaptir direk. Icinde herhangi bi suphe kalmasin derim ben

Cok sevindim canim gozun aydin o deger yukselir demstik hepimiz cok sukur❤ 5 hagtalk olnca kese anca gorunuyo bebis gornmuyo ondada:) adete 2 gun kala cikan 400 e doktor yazmadn ikna olamamstm hemen:))) hayirli olsn saglikla devam etsn inss:)

Arkadaşlar erken gebelik testi yaptım maalesef sonuç negatif yine hüsran aslında umudum yoktu zaten kırmızılar gelene kadar bekleyecez artık yapacak birşey yok. Artuk doktora falan gitmeyecem ocak ayina kadar kendi akışına bırakıp ocak 'ta tüp bebek için niyetlenecez. Hepinize çok teşekkür ederim destek ve yorumlariniz içinn

Kizlar hayirli geceler opuyorum hepinizi❤ buradaki enerji hic bi grupta yok vala seviyorm sizi bize bi masallah sabah guzel haberler alalim inss dualarim hep sizinle canlar
Günaydın canıım, ben yeni görüyorum geç cevap oldu ama katılıyorum burdaki enerji yok hiçbir yerde maşallah bize

Canim uzulme dicem ama ne fayda.. Hayirlisi olsun diyebiliyorum sadece. Insallah tup bebege gerek kalmadan Ocak ayina kadar hamile kalirsin.

Ne mutlu sana canım ya bize de umut oluyosun. Allahım yavrunu sana bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler versin size

Ay maşallah ya Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun canım. Değerin kaç peki? Belirtilerin nelerdi bir de?

Çok üzüldüm canım demek ki ilaçlar geciktiriyo şu an. Sen üzme kendini, bi gün biz de anne olacağız...

hayırlı olsun arkadaşım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.. darısı bizlere olsun.. bizim için de dua ediinn..

tebrik ederim, Allak hayırlı sağlıklı ömürler versin yavrunuza.. siz kaç kez klomen kullandınız? ben 3 kez kullanmama rağmen sonuç alamadım

Ne mutlu sana canım ya bize de umut oluyosun. Allahım yavrunu sana bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler versin size

Bizde böyle hamile kalip paylasimlarda bulunabilecekmiyiz acaba... bazen tamamen umudumu kaybediyorum kabullenmem gerektigini düsunüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…