Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydn

Yaaa bu ilaçlar işte tüm düzenimizi bozuyorlar, elbet vakti gelince okcaktır canım. Sabırla bekliycez...

Evet canim tup bebek son umut ama cevrem cok kotü dedikoducu cahil insanlar.eger tup bebek yaptigimi duysalar laf dedikodu bitmez.
sallayın mılletı onları ılgılendırmıyor bu sızın hayatınız. kımsede bılmek zorunda deıl ben tup bebek yaptırdım 3 sfe r olmadı esımın tarafı hıc bılmıyor

sallayın mılletı onları ılgılendırmıyor bu sızın hayatınız. kımsede bılmek zorunda deıl ben tup bebek yaptırdım 3 sfe r olmadı esımın tarafı hıc bılmıyor

Benim esim biraz bos agizli annesine herseyi anlatiyor o da herkese soyler.isin acikcasi esime guvenemiyorum.

Benim esim biraz bos agizli annesine herseyi anlatiyor o da herkese soyler.isin acikcasi esime guvenemiyorum.
benımkının agzı pek sıkı dır demez öle.. gecen son tedavıde söyleyelım mı artık dedı. bende dur bakalım bellı olsun ondan sonra olumsuz olursa sölemenın anlamı yok dedım kı olmadı da zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…