- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.821
Gözün aydnBende ilk once klomen kullanip sonra catlatma ignesi vuruldum . Gobekten vurdu doktor ilk defada tuttu . 1 ay once doğum yaptim cok şükür Allah bütün isteyenlere versin. Benim ilk belirtim kasik batmasi oldu egildigim zaman gobegimin altinda bisey bisey batiyordu . Adetime 3 gun kala ucuz gebelik testlerinden aldim ve 2 cizgi cikti
canım umudunu yitirme.. daha tüm yolları denemedinki.. en son çare tüp bebişşş
Inşallah canım inşallah rabbim yardimcimiz olsunÇok üzüldüm canımdemek ki ilaçlar geciktiriyo şu an. Sen üzme kendini, bi gün biz de anne olacağız...
Inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Canim uzulme dicem ama ne fayda.. Hayirlisi olsun diyebiliyorum sadece. Insallah tup bebege gerek kalmadan Ocak ayina kadar hamile kalirsin.
Valla aynı şeyleri yaşadım bekliyorum inşallah hamilesindirMrb ben de catlatma iğnesi yaptırdım. Bugün 13. Gün kasıklarımda ağırı oluyor.bir de ara ara bulantı gibi ama kusma yok acaba hamile olabilir miyim.
Benim pek umudum yok belirtilerin hepsi kayboldune kadar zamandır istiyorsunuz
Benim tek adet belirtim göğüs şişmesi oluyor zaten hamile kalınca da oluyor başka da bir belirtim yok canım
Bende bir buçuk yıldırBen 13 aydır uğraşıyorum. Umutsuzluk yok kuzum insallah olucak
6,5 yıldırBende bir buçuk yıldırsorun ne sizin allah hepimizi sevindirsin inşallah
YaaaArkadaşlar erken gebelik testi yaptım maalesef sonuç negatif yine hüsran aslında umudum yoktu zaten kırmızılar gelene kadar bekleyecez artık yapacak birşey yok. Artuk doktora falan gitmeyecem ocak ayina kadar kendi akışına bırakıp ocak 'ta tüp bebek için niyetlenecez. Hepinize çok teşekkür ederim destek ve yorumlariniz içinn
Herşeyin vakti var demek inşallah zamanı gelmiş olsun bizim için6,5 yıldır
sallayın mılletı onları ılgılendırmıyor bu sızın hayatınız. kımsede bılmek zorunda deıl ben tup bebek yaptırdım 3 sfe r olmadı esımın tarafı hıc bılmıyorEvet canim tup bebek son umut ama cevrem cok kotü dedikoducu cahil insanlar.eger tup bebek yaptigimi duysalar laf dedikodu bitmez.
aynen bende öle dıorum hep nasıpte yokmus daha . Rabbım verecek olsa hıcbırsey engel deıl buınu bılıoruz. ınancımız sonsuz...Herşeyin vakti var demek inşallah zamanı gelmiş olsun bizim için
En kisa zamanda bebegin olur insallah canim.sallayın mılletı onları ılgılendırmıyor bu sızın hayatınız. kımsede bılmek zorunda deıl ben tup bebek yaptırdım 3 sfe r olmadı esımın tarafı hıc bılmıyor
sallayın mılletı onları ılgılendırmıyor bu sızın hayatınız. kımsede bılmek zorunda deıl ben tup bebek yaptırdım 3 sfe r olmadı esımın tarafı hıc bılmıyor
benımkının agzı pek sıkı dır demez öle.. gecen son tedavıde söyleyelım mı artık dedı. bende dur bakalım bellı olsun ondan sonra olumsuz olursa sölemenın anlamı yok dedım kı olmadı da zatenBenim esim biraz bos agizli annesine herseyi anlatiyor o da herkese soyler.isin acikcasi esime guvenemiyorum.
inşallah ısteyen herkesın :)En kisa zamanda bebegin olur insallah canim.
Bende bir buçuk yıldırsorun ne sizin allah hepimizi sevindirsin inşallah
Doktor keseyi görmeden içim rahat etmicek ama bakalım sabredicem 1 hafta dahahayırlı olsun arkadaşım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.. darısı bizlere olsun.. bizim için de dua ediinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?