Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay maşallah ya Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun canım. Değerin kaç peki? Belirtilerin nelerdi bir de?
12.gün 7,75'di.. 14.gün ise 20 olmuştu. Doktor gebesin dedi. Belirti olarak göğüslerim şiş, kasıklarımda 1 haftadır geçmeyen sızlama şeklinde ağrılar. kimi zaman daha şiddetli bazen daha az hafif. ama sürekli. ben zaten midesi hassas biri olarak 1 haftadır yine aynı şekilde gün içinde hafif midem kötü oluyor. ama dediğim gibi benim ztn dönemsel olur öyle. o nedenle o çok zor gelmedi şimdilik. bakalım. keseyi görünce idrak edicem anca die düşünüyorum.

Cok sevindim canim gozun aydin o deger yukselir demstik hepimiz cok sukur❤ 5 hagtalk olnca kese anca gorunuyo bebis gornmuyo ondada:) adete 2 gun kala cikan 400 e doktor yazmadn ikna olamamstm hemen:))) hayirli olsn saglikla devam etsn inss:)
çok teşekkürlerrrr canımmm. yalnz değerlerim biraz düşük gibi. sanki geç döllenme gibi duruyo. ama iğneyi olduğum gün belli çatladığı gün belli. haftaya gidince iyice bir sorucam doktora. bakalm ne dicek

Çalışıyor olduğum için çok sık açamıyorum kızlar. Darısı gerçekten burdaki tüm isteyen arkadaşlarımın başına. Ve gerçekten anne olmayı hak eden, layıkıyla anne olmayı becerebilecek herkesin başına. Bol dua

Uzuldum canim bu ay bi kafani dinlersn canim en kisa zmaanda nasip olur inss. Herzaman yanndayiz dualarmz senle❤

Bizde böyle hamile kalip paylasimlarda bulunabilecekmiyiz acaba... bazen tamamen umudumu kaybediyorum kabullenmem gerektigini düsunüyorum
Umutsuz olmak yok canım, ben gerçekten inanıyorum sıra bize geliyo artık. İnşallah biz de böyle paylaşıcaz burda

Selam kizlar. Iki gundur sessiz sakin okuyordum bende. Kanal tedavisi icin gittigim disin cekilmesi gerekti. Biraz keyfim yoktu. Bebis haberi alan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Saglicakla kucaginiza alin insallah. Darisi hepimizin basina

Yeni gelen arkadaslarimiz,kaderdaslarimiz hosgeldiniz. :) benimde bugun igne gununu saymazsak 6. Gun bata kaldi 6 yada 7 gun. Uykuya pek duskunum su siralar ve kasiklarima belime ara ara igne batmasi gibi bir sizlama giriyor. Birde alt karinda bir sertlik oldu bendede. Yalniz bu ay cidden icim cok rahat. Ve nedense bunlari pek belirtiye yormuyorum. Hani gecen ay olsa simdiden sabirsizlanabilirdimde suan pek sallamama modundayim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…