- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.841
12.gün 7,75'di.. 14.gün ise 20 olmuştu. Doktor gebesin dedi. Belirti olarak göğüslerim şiş, kasıklarımda 1 haftadır geçmeyen sızlama şeklinde ağrılar. kimi zaman daha şiddetli bazen daha az hafif. ama sürekli. ben zaten midesi hassas biri olarak 1 haftadır yine aynı şekilde gün içinde hafif midem kötü oluyor. ama dediğim gibi benim ztn dönemsel olur öyle. o nedenle o çok zor gelmedi şimdilik. bakalım. keseyi görünce idrak edicem anca die düşünüyorum.Ay maşallah ya Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun canım. Değerin kaç peki? Belirtilerin nelerdi bir de?
çok teşekkürlerrrr canımmm. yalnz değerlerim biraz düşük gibi. sanki geç döllenme gibi duruyo. ama iğneyi olduğum gün belli çatladığı gün belli. haftaya gidince iyice bir sorucam doktora. bakalm ne dicekCok sevindim canim gozun aydin o deger yukselir demstik hepimiz cok sukur❤ 5 hagtalk olnca kese anca gorunuyo bebis gornmuyo ondada:) adete 2 gun kala cikan 400 e doktor yazmadn ikna olamamstm hemen:))) hayirli olsn saglikla devam etsn inss:)
Darısı dileyen herkesin başına..Gözünüz aydın darısı bize
Sabir dedikce rabbim imtihanimizi arttırıyor sanki artık hayırlısını diliyorum allahım hepimize bir gün nasip edecek inşallahYaaabu ilaçlar işte tüm düzenimizi bozuyorlar, elbet vakti gelince okcaktır canım. Sabırla bekliycez...
Cok guzel bir hediye olmus size. Hayirli olsun. Peki testten once kasiklarda ve alt karinda şişlik ya da hafif sızlama var miydi?tedavimin ilk ayında olması çok güzel. 2 Aralıkta evlilik yıldönümümüz. Güzel bi hediye oldu bize. İnşallah hayırlısı ise tutunur ve bırakmaz.
Onlar sisirmes ya canim. Haplarda hic yasamadi kmse bole. Doktora gorun istersenCanim igne kullanmadim. Sadece 5 gun femara. O da gunler sonra sisirir mi bilemedim ki?
Uzuldum canimArkadaşlar erken gebelik testi yaptım maalesef sonuç negatif yine hüsran aslında umudum yoktu zaten kırmızılar gelene kadar bekleyecez artık yapacak birşey yok. Artuk doktora falan gitmeyecem ocak ayina kadar kendi akışına bırakıp ocak 'ta tüp bebek için niyetlenecez. Hepinize çok teşekkür ederim destek ve yorumlariniz içinn
İnşallah onu da görürsün cinsiyetini doğumunu allah hepsini nasip etsinDoktor keseyi görmeden içim rahat etmicek ama bakalım sabredicem 1 hafta daha
Pko var canım[/QUOTE öyle kalan çok inşallah bu ay kalmışızdır
Umutsuz olmak yok canım, ben gerçekten inanıyorum sıra bize geliyo artık. İnşallah biz de böyle paylaşıcaz burdaBizde böyle hamile kalip paylasimlarda bulunabilecekmiyiz acaba... bazen tamamen umudumu kaybediyorum kabullenmem gerektigini düsunüyorum
Teşekkürler arkadaşımmİnşallah onu da görürsün cinsiyetini doğumunu allah hepsini nasip etsin
Evet işte onu dedim.Daha test yapmamıştm. Ortalama çatlama iğnesinden 1 hafta sonra filan kasık ağrılarım başladı. Bende öyle olduCok guzel bir hediye olmus size. Hayirli olsun. Peki testten once kasiklarda ve alt karinda şişlik ya da hafif sızlama var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?