- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.861
Tşk ederim canım üzülmüyorum desem yalan olur ama takmamaya çalışıyorm yada sanırım alışıyor insan sanırım hep aynı hüsran bakalım kismetimiz ne zaman gelecek. Sana da geçmiş olsun diyelim diş de çok sıkıntı yaI Ilkmelegim canim cok uzuldum. Kismet gelecek aya diyelim insallah. Ben cok umutluydum senden gercektende. Cok stres yapmamaya calis olur mu. Uzulme diyemiyorum insanin elinde degil o. Ama cok yipratma lutfen kendini
Allah razı olsun canım biz üstüne düşdükçe umut bağlıyoruz yoruldum bakalım biraz da böyle deneyelim rabbim dermansız dert vermesin inşallah yüzümüz gülecek elbet birgünUzuldum canimbu ay bi kafani dinlersn canim en kisa zmaanda nasip olur inss. Herzaman yanndayiz dualarmz senle❤
Benim de 9.gunum. birkac gundur ignelenme gibi boyle hafif sizlama batma oluyo. Insallah tutmustur :) ilk asilamamda hic agri ve sislik yoktu ve tutmadi da.Evet işte onu dedim.Daha test yapmamıştm. Ortalama çatlama iğnesinden 1 hafta sonra filan kasık ağrılarım başladı. Bende öyle oldu
İnşallah görüceksin canım keseyi de hayırlısıyla. Artış olmuş zaten, o yüzden kesin hamilesin. Sağlıkla kucağına al inşallah12.gün 7,75'di.. 14.gün ise 20 olmuştu. Doktor gebesin dedi. Belirti olarak göğüslerim şiş, kasıklarımda 1 haftadır geçmeyen sızlama şeklinde ağrılar. kimi zaman daha şiddetli bazen daha az hafif. ama sürekli. ben zaten midesi hassas biri olarak 1 haftadır yine aynı şekilde gün içinde hafif midem kötü oluyor. ama dediğim gibi benim ztn dönemsel olur öyle. o nedenle o çok zor gelmedi şimdilik. bakalım. keseyi görünce idrak edicem anca die düşünüyorum.
Aman şu sıralar güzel dinlen canım. Bebişinin ve senin hem dinlenmeye hem sağlıklı beslenmeye ihtiyacınız var2 gün rapor aldım dinleneyim diye evde olmak ne güzel :)
Geçmiş olsun canım, en azından gebelikte başına dert açmazSelam kizlar. Iki gundur sessiz sakin okuyordum bende. Kanal tedavisi icin gittigim disin cekilmesi gerekti. Biraz keyfim yoktu. Bebis haberi alan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Saglicakla kucaginiza alin insallah. Darisi hepimizin basina
Tesekkur ederim bende. Evet insan gercekten uzulmeden edemiyor. Elbet nasip olacak kuzum hepimize. Hep ileriye,gelecek aylara bakalim. Yeni yila anne adayi olarak gireriz belki :)Tşk ederim canım üzülmüyorum desem yalan olur ama takmamaya çalışıyorm yada sanırım alışıyor insan sanırım hep aynı hüsran bakalım kismetimiz ne zaman gelecek. Sana da geçmiş olsun diyelim diş de çok sıkıntı ya
Sağol canım benim. Salı randevum var 5 gün gecer mi acaba.Aman şu sıralar güzel dinlen canım. Bebişinin ve senin hem dinlenmeye hem sağlıklı beslenmeye ihtiyacınız var
Sagol kuzum. Evet erkenden halolmus oldu cok sukur. :) umutlar bu ayda bakalim. Yalniz eşim cok havaya girmis durumda kesin olacakmis gibi bi hevesli. Dun karnima elini koydu. Bebegim annene soyle cok yormasin bu aralar kendini filan diyo. Koltukta otururken ustume battaniye getiriyo usutme diye.Bizim ki cok temiz kalpli cok iyi niyetlidir bir de hisleri kuvvetlidir. Gebesin sen gebe vallahi hissediyorum diyor. Ben o havaya girmemeye calisiyorum ama cok zorluyor :) :)Geçmiş olsun canım, en azından gebelikte başına dert açmaz
Umutsuz olmak yok canım, ben gerçekten inanıyorum sıra bize geliyo artık. İnşallah biz de böyle paylaşıcaz burda
teşekkürler canımmİnşallah görüceksin canım keseyi de hayırlısıyla. Artış olmuş zaten, o yüzden kesin hamilesin. Sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah canım vardır sende bişeyler.. Doktorun dediği tarihte test yaptır hemenBenim de 9.gunum. birkac gundur ignelenme gibi boyle hafif sizlama batma oluyo. Insallah tutmustur :) ilk asilamamda hic agri ve sislik yoktu ve tutmadi da.
Yani demi insanın akli karışıyor. Dene bakalım belkide vesilen bu bitkilerden çıkar karşına kuzum üzülme yeterki. Taktir Allah'ın. Eğer ovulasyon yapacaksan netten toplu şekilde al canim eczanede hem pahalı hemde pakette az var isini görmez.aynen öyle kuzum boşa kürek sallamisim ama tüylenmem yok benim ve 4 kilo vermişim farkında bile degilim 1 ayda ama akşam eşimle konuştuk kızdı doktora dedi hem parasını alıyor hemde sorun yok diyor dedi bu ayki planım du şekilde hayıtotu aslanpencesi kullanacağım lh i düşürmek için sonraki ay da bal tarcın çörek otu kullanmak istiyorum ovulasyon testiyle pekiştirmek istiyorum nasıl sence kuzum
aynen sordum dun eczaneye 5 li var 45 tl olmaz dedim fazlası yokmus netten alacağım bende kuzumYani demi insanın akli karışıyor. Dene bakalım belkide vesilen bu bitkilerden çıkar karşına kuzum üzülme yeterki. Taktir Allah'ın. Eğer ovulasyon yapacaksan netten toplu şekilde al canim eczanede hem pahalı hemde pakette az var isini görmez.
Sana günler geçmez şimdi :) başka şeylerle meşgul olmaya çalış canım o zaman daha rahat geçer günlerSağol canım benim. Salı randevum var 5 gün gecer mi acaba.
Hiç belli olmaz canım belki de gerçekten Allah hissettiriyodur. İnşallah öyledir de artık gelir bebişinizSagol kuzum. Evet erkenden halolmus oldu cok sukur. :) umutlar bu ayda bakalim. Yalniz eşim cok havaya girmis durumda kesin olacakmis gibi bi hevesli. Dun karnima elini koydu. Bebegim annene soyle cok yormasin bu aralar kendini filan diyo. Koltukta otururken ustume battaniye getiriyo usutme diye.Bizim ki cok temiz kalpli cok iyi niyetlidir bir de hisleri kuvvetlidir. Gebesin sen gebe vallahi hissediyorum diyor. Ben o havaya girmemeye calisiyorum ama cok zorluyor :) :)
Bak o da doğru sabır dedikçe sabrettiriyor. Duamızı değiştirelim hayırlısıyla biran önce diyelim :)Sabir dedikce rabbim imtihanimizi arttırıyor sanki artık hayırlısını diliyorum allahım hepimize bir gün nasip edecek inşallah
çok şükür senin artık bir cevabın var kuzum. Allah tüm olmayanlara versin. sen nasılsın belirtilerin var mı minnak zorluyor mu seniBnde ole yapiyordm kuzum milletn agzi torba degil. Iyi niyetli olsalar neyse kotu niyetliler fesat dedikodu cikariyolar suandada pek kmseyle paylasmadim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?