Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
I Ilkmelegim canim cok uzuldum. Kismet gelecek aya diyelim insallah. Ben cok umutluydum senden gercektende. Cok stres yapmamaya calis olur mu. Uzulme diyemiyorum insanin elinde degil o. Ama cok yipratma lutfen kendini
Tşk ederim canım üzülmüyorum desem yalan olur ama takmamaya çalışıyorm yada sanırım alışıyor insan sanırım hep aynı hüsran bakalım kismetimiz ne zaman gelecek. Sana da geçmiş olsun diyelim diş de çok sıkıntı ya

Uzuldum canim bu ay bi kafani dinlersn canim en kisa zmaanda nasip olur inss. Herzaman yanndayiz dualarmz senle❤
Allah razı olsun canım biz üstüne düşdükçe umut bağlıyoruz yoruldum bakalım biraz da böyle deneyelim rabbim dermansız dert vermesin inşallah yüzümüz gülecek elbet birgün

İnşallah görüceksin canım keseyi de hayırlısıyla. Artış olmuş zaten, o yüzden kesin hamilesin. Sağlıkla kucağına al inşallah

Selam kizlar. Iki gundur sessiz sakin okuyordum bende. Kanal tedavisi icin gittigim disin cekilmesi gerekti. Biraz keyfim yoktu. Bebis haberi alan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Saglicakla kucaginiza alin insallah. Darisi hepimizin basina
Geçmiş olsun canım, en azından gebelikte başına dert açmaz

Tesekkur ederim bende. Evet insan gercekten uzulmeden edemiyor. Elbet nasip olacak kuzum hepimize. Hep ileriye,gelecek aylara bakalim. Yeni yila anne adayi olarak gireriz belki :)

Geçmiş olsun canım, en azından gebelikte başına dert açmaz
Sagol kuzum. Evet erkenden halolmus oldu cok sukur. :) umutlar bu ayda bakalim. Yalniz eşim cok havaya girmis durumda kesin olacakmis gibi bi hevesli. Dun karnima elini koydu. Bebegim annene soyle cok yormasin bu aralar kendini filan diyo. Koltukta otururken ustume battaniye getiriyo usutme diye.Bizim ki cok temiz kalpli cok iyi niyetlidir bir de hisleri kuvvetlidir. Gebesin sen gebe vallahi hissediyorum diyor. Ben o havaya girmemeye calisiyorum ama cok zorluyor :) :)

Yani demi insanın akli karışıyor. Dene bakalım belkide vesilen bu bitkilerden çıkar karşına kuzum üzülme yeterki. Taktir Allah'ın. Eğer ovulasyon yapacaksan netten toplu şekilde al canim eczanede hem pahalı hemde pakette az var isini görmez.

aynen sordum dun eczaneye 5 li var 45 tl olmaz dedim fazlası yokmus netten alacağım bende kuzum

Hiç belli olmaz canım belki de gerçekten Allah hissettiriyodur. İnşallah öyledir de artık gelir bebişiniz

Bnde ole yapiyordm kuzum milletn agzi torba degil. Iyi niyetli olsalar neyse kotu niyetliler fesat dedikodu cikariyolar suandada pek kmseyle paylasmadim acikcasi
çok şükür senin artık bir cevabın var kuzum. Allah tüm olmayanlara versin. sen nasılsın belirtilerin var mı minnak zorluyor mu seni

Merhaba adet günüm yarın bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım presictor hızlı sonuç adet bir gün gecikince yazıyo üstünde Bi de silik çizgi bile olsa pozitif yazıyo bende belli belirsiz bi çizgi gördüm ama bu testi yapan oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…