- 23 Kasım 2016
- 1.447
- 1.535
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.881
Üzüldüm canım ama yapacakta bişey Yok alıştık artık herşey nasip inşallaj kendiliğinden olur biraz dinlenAllah razı olsun canım biz üstüne düşdükçe umut bağlıyoruz yoruldum bakalım biraz da böyle deneyelim rabbim dermansız dert vermesin inşallah yüzümüz gülecek elbet birgün
Merhaba. Ben hic yapmadim. Ama duydugum kadariyla kullananlardan silik cizgi gorselerde sonra olumlu sonuc aldilar. Sabretmek cok zor di mi ya. Insan cok heyecanlaniyor. Insallah bebisin seninledir. Adetin 1 gun gecince birde normal test yapmayi deneyebilirsin benceMerhaba adet günüm yarın bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım presictor hızlı sonuç adet bir gün gecikince yazıyo üstünde Bi de silik çizgi bile olsa pozitif yazıyo bende belli belirsiz bi çizgi gördüm ama bu testi yapan oldu mu acaba
Öyle yapacağım insallah sağlıklıca görürüz keseyiSana günler geçmez şimdi :) başka şeylerle meşgul olmaya çalış canım o zaman daha rahat geçer günler
Evleneli bi buçuk yıl olacak bi kimyasal da geçirdim ilk defa bu ay iki gündür başım dönüyorMerhaba. Ben hic yapmadim. Ama duydugum kadariyla kullananlardan silik cizgi gorselerde sonra olumlu sonuc aldilar. Sabretmek cok zor di mi ya. Insan cok heyecanlaniyor. Insallah bebisin seninledir. Adetin 1 gun gecince birde normal test yapmayi deneyebilirsin bence
Gecmis olsn kuzum zor isler dis isleri:sSelam kizlar. Iki gundur sessiz sakin okuyordum bende. Kanal tedavisi icin gittigim disin cekilmesi gerekti. Biraz keyfim yoktu. Bebis haberi alan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum. Saglicakla kucaginiza alin insallah. Darisi hepimizin basina
Bebisin aslan burcu olacak canim bnde aslan burcuyum:) benimki sagllikli dogsrda ins yengec oluyo duygusal olck kuzum:)Evet işte onu dedim.Daha test yapmamıştm. Ortalama çatlama iğnesinden 1 hafta sonra filan kasık ağrılarım başladı. Bende öyle oldu
haklisin canim kesinlikle oyle dermansiz birakmasin Allah. Bak bnde tupbebekle sifa buldm tabiki zahmetli sancili bir durec kolay degil ama derman oldu sukurler olsunAllah razı olsun canım biz üstüne düşdükçe umut bağlıyoruz yoruldum bakalım biraz da böyle deneyelim rabbim dermansız dert vermesin inşallah yüzümüz gülecek elbet birgün
Vala cvp olark vermiyorm kuzum niyeti kotu olan insan hep laf cikarir. Zor oldu tedavyle oldu hic soleyesm yok insan zor olnca cok sakiniyoms kendi alilemz biliyo tyze dayi soledk en fzla yeter:) bakiyorm isyernde bi kiz cok rahat soluyo hemen icmden dedm tabi solersn hersy pat die olnca kazala kalms ta kendisi en gelemedgm konu bide kabullenememis bstn istemems biz nelerle ugrasiyoruz:))) olmaz mi kuzum bu hafta hep bulantilardaym uykudn alamiyorm kendimi herseyi cekerm o iyi olsn da❤çok şükür senin artık bir cevabın var kuzum. Allah tüm olmayanlara versin. sen nasılsın belirtilerin var mı minnak zorluyor mu seni
Selam tatlim ben bi kere yapmstm aylar once bembeyazdi negatif durnca bile pozitif olmadi:) Ilk 10 dkya bakiliyodu ondan sanirm o dkkdan soralari baz almayn gibi bisi yasiyodu. Ama adet geckmesini bklemene gerk yok bu testte 6 gun onceye kadr biliyo yaziyo. Tabiki silikler pozitif sayiliyo illa koyu belrgn olmasina gerk yok. Foto cektysen atsana canim ay hadi inss bi hamis daha ciksin gruptan❤Merhaba adet günüm yarın bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım presictor hızlı sonuç adet bir gün gecikince yazıyo üstünde Bi de silik çizgi bile olsa pozitif yazıyo bende belli belirsiz bi çizgi gördüm ama bu testi yapan oldu mu acaba
Foto atayım ama fotoda da zar zor gözüküyoSelam tatlim ben bi kere yapmstm aylar once bembeyazdi negatif durnca bile pozitif olmadi:) Ilk 10 dkya bakiliyodu ondan sanirm o dkkdan soralari baz almayn gibi bisi yasiyodu. Ama adet geckmesini bklemene gerk yok bu testte 6 gun onceye kadr biliyo yaziyo. Tabiki silikler pozitif sayiliyo illa koyu belrgn olmasina gerk yok. Foto cektysen atsana canim ay hadi inss bi hamis daha ciksin gruptan❤
Merhaba canim. Ben daha once yaptim ondan ama tertemiz bembeyaz negatifti. Bekleyince cizgi falan da cikmiyor. Aslinda oldukca guvenilir. Belki tek tuk hata olabilir. Silik cizgi mi cikti belli belirsiz demissin ama?Merhaba adet günüm yarın bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım presictor hızlı sonuç adet bir gün gecikince yazıyo üstünde Bi de silik çizgi bile olsa pozitif yazıyo bende belli belirsiz bi çizgi gördüm ama bu testi yapan oldu mu acaba
Aşırı silikSelam tatlim ben bi kere yapmstm aylar once bembeyazdi negatif durnca bile pozitif olmadi:) Ilk 10 dkya bakiliyodu ondan sanirm o dkkdan soralari baz almayn gibi bisi yasiyodu. Ama adet geckmesini bklemene gerk yok bu testte 6 gun onceye kadr biliyo yaziyo. Tabiki silikler pozitif sayiliyo illa koyu belrgn olmasina gerk yok. Foto cektysen atsana canim ay hadi inss bi hamis daha ciksin gruptan❤
Evet çok silik artık yarın belli olurMerhaba canim. Ben daha once yaptim ondan ama tertemiz bembeyaz negatifti. Bekleyince cizgi falan da cikmiyor. Aslinda oldukca guvenilir. Belki tek tuk hata olabilir. Silik cizgi mi cikti belli belirsiz demissin ama?
Çok teşekkür ederim inşallahMerhaba. Ben hic yapmadim. Ama duydugum kadariyla kullananlardan silik cizgi gorselerde sonra olumlu sonuc aldilar. Sabretmek cok zor di mi ya. Insan cok heyecanlaniyor. Insallah bebisin seninledir. Adetin 1 gun gecince birde normal test yapmayi deneyebilirsin bence
Anladm canim silikler fotoda belli olmuyo haklisin. Sen goruyorsan vardir:) hayirlar olsn inss:) tekrarlarsn 1 2 guneAşırı silik
İnşallah dua et bana lütfen :)Anladm canim silikler fotoda belli olmuyo haklisin. Sen goruyorsan vardir:) hayirlar olsn inss:) tekrarlarsn 1 2 gune
Ediyorm canim inss guzel haberler verirsn❤İnşallah dua et bana lütfen :)
Neden silik çıktı iğne yapılalı bu gün 14 gün oldu bi gün sonra ilişki 13 gün hcg ne zaman idrara geçiyo acaba eğer varsa tabi çok teşekkür ederim desteğin için yoksa beklemek gerçekten zorEdiyorm canim inss guzel haberler verirsn❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?