- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #7.901
Nasılsın arkadaşım bi belirtin falan var mı ben ölecem meraktanInşallah canım. Benim adetten önce belim çok ağrırdı bu sefer hiç belirtim yok bakalim nasip insallah hamisizdir
Allah kolaylık versin sabrın sonu selamet demişler bizim Bebişler daha kıymetli olur hem :)Arkadaşlar beklemek çok zor bi de iyice stres oluyor insan. Benim daha 5.günüm. İyi ki böyle bi platform varmış. Kendim gibi olanları görünce içim biraz ferahlıyor
Ben on birinci gün yaptım silik çıktı sonra ki iki gün sente lady die bi marka yaptım çıkmadı bugün 14 silik çıktı silik çıkanlar da erken gebelik testleriBugün benim aşılamamın 12 ci günüm bugün test getirdi eşim yapsam çıkarmı acaba
Haklısın canım. Daha olmadan bile o kadar kuymetli ki. Diğer sıkıntılarımı bile unuttumAllah kolaylık versin sabrın sonu selamet demişler bizim Bebişler daha kıymetli olur hem :)
Akşam sabah fark eder miBen on birinci gün yaptım silik çıktı sonra ki iki gün sente lady die bi marka yaptım çıkmadı bugün 14 silik çıktı silik çıkanlar da erken gebelik testleri
Bu arada kacirmis olabilirim. Sizin durum neydi. Yani tedavimi asilama mi sadece igne mi? :)Evleneli bi buçuk yıl olacak bi kimyasal da geçirdim ilk defa bu ay iki gündür başım dönüyor
Erken gebelik testlerinde cok farketmiyo. Ama normallerde ilk idrarla olmasi daha iyi. Cok su icen bir insansan eger idrara gec geciyor hcg hormonu ondan dolayida tam emin olamiyorsunAkşam sabah fark eder mi
Ben dayanamayıp yaptım az önce silik çıktı inşallah vardırErken gebelik testlerinde cok farketmiyo. Ama normallerde ilk idrarla olmasi daha iyi. Cok su icen bir insansan eger idrara gec geciyor hcg hormonu ondan dolayida tam emin olamiyorsun
canım foto attın mıSizce varmı arkadaşlar cevap lütfen
14 e gore normal canim dollenmedn bi hafta sora zatn bebek olsmaya bsliyo hormon salgilaniyo once kana karisiyo kanda bi yukseklige ulasnca idraraNeden silik çıktı iğne yapılalı bu gün 14 gün oldu bi gün sonra ilişki 13 gün hcg ne zaman idrara geçiyo acaba eğer varsa tabi çok teşekkür ederim desteğin için yoksa beklemek gerçekten zor
Hayirli olsun canim. Cok zor evet burda insan kendi gibilerini gorunce guc buluyo cok iyi moral oluyo iyiki var gercktn:) guzel haberlere inss ulasirsnArkadaşlar beklemek çok zor bi de iyice stres oluyor insan. Benim daha 5.günüm. İyi ki böyle bi platform varmış. Kendim gibi olanları görünce içim biraz ferahlıyor
canım foto attın mı
Canım var gibi hafif bi çizgi. İnşallah vardır , dualarım seninle . Yarın sabah bi daha tekrarla bence. Bi de kaçıncı gününVarmı sizce ama elimdeyken daha belli i oluyo
Yarın 12 ci günüm bide doktorumun diyişine göre yarın yap demiştiCanım var gibi hafif bi çizgi. İnşallah vardır , dualarım seninle . Yarın sabah bi daha tekrarla bence. Bi de kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?