- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.401
Seni çok umitlendirmek istemem ama aynı durumu yaşayanlari okudum. Eğer imkanın varsa hemen bi test daha yapmalısın yada sabahı bekle sabah yap.Boyle bir durum okudun mu hic? Insallah oyleyimdirr cok heyecanlandim :))
Ayni markaydi diger testler de. Onlarda hatali pozitif cikmayinca ne biliim simdi heveslendim :) olmazsa da saglik olsun. Bir yerde okudum simdi , beta dusukse saatler sonra da pozitif olabilirmis test.Canim cok uzun bu saat bu sonuclari dikkate almayn yaziyorlar hep :s bnce sen yeni bir test yap ilk 10 dk icnde cikiyorsa vardir diebiliriz tabiki. Bazi testler sorsdn pozitife donuyorms die burda arkadslar cok dedi. Inss bebis vardir canim:)
Tesekkurler canim. Insallah vardir. Senin bebisin bizlere ugur getirsin :)Bnmde ole oluyodu negsticse soradn hic cizgi cikmiyodu burda kzlardan duydm bunuda. Ilk kz pozitif oldgunda sorasnda cizgi kaldi olma ihtimalide var kuzum ama emin olalim yenile sen
Inss canim bir sevinc daha yasayalim cok iyi gelcek hepimize❤Tesekkurler canim. Insallah vardir. Senin bebisin bizlere ugur getirsin :)
Elinde testin varsa sabah idrariyla dene bakalim canim haberdar et bizi:))Tesekkurler canim. Insallah vardir. Senin bebisin bizlere ugur getirsin :)
Elimde test kalmadi ve yarin kan testi gunum canim. Sabah da okul var. Ne yapsam bilemedim.Elinde testin varsa sabah idrariyla dene bakalim canim haberdar et bizi:))
İnşallah canımcım inşallah artık müjdeyi verebilirim. Ben 14.güne kadar falan genelde çok önemsemiyodum yani hemen paldır küldür kalkıp duş alıyodum falan. 14-15.gün bekliyodum ayaklarımı dikiyodum sabah duş alıyodum. Şimdi çok iyi değerlendiricem. İnşallah olumlu sonucu alırız artıkBu gunler degsken canim inste iyiki yapmssn ya sevndm senin adina kuzum ins tutar:) bi yazi okumustum 9. Gunde cikms kizin ve tutms dusn ovulasyn tsti yapmsti oda sansa dedigin gibi. Elektronk bisidi ondaki sanirm. Ihmal etmemekte fayda var icerde bisiler olsnda. Oyuzden adettn sora 9. Gunle 20. Gun arasini degerlendirin diyolar hepsen calsmalara devam et ins bize mujdeyi verirsn tatlim❤
evet biraz rahatlio insan cnm. her yerde bi cocuk mevzusu biktim artk ya. sanki ben istemiomCanım hiç deme. Benden sonra evlenenlerin bile çocugu var. İsyan etmek istemiyorum, Rabbimin bi bildiği vardır ama bazen dayanamıyorum. İyi ki burası varmış, sizle konuşunca iyi hissediyorum kendimi
İnşallah bebeğim ya umudum o yönde inşallah yükseliyodur değerler. Ben de bi kaç ay önce her gün ilişkiyi de denedim o şekilde hamile kaldım diye ama olmadı demek ki eşimin değerlerinin düşüklüğündenmiş canım. Bakalım sabırla bekliyorumAy ben bu ihtimallern hepsini denemstm adet bitp toparlannca bsliyoduk sen yaznca gulesm geldi kuzum cok yorucu tqbi calsnca haftaicide:) ama olmamsti esimden dolayi birzda iste bstan bilsem degerleri okadr yuklenmezdimyeni regl donemine yakn ilskiyle hamile kalanda oluyo bide. Enazndan icim rahat tum ihtimalleri denedgmden:)) sen yuklen acik kapi birakms esin ameliyt oldu smdi degerleri yukseleck az kalfi bi engel kalmayacak ins
İnşallah kuzum benim. Doktorumun söylemesine göre eşinin değerleri düzeldiği an tedavisiz hamile kalırsın sen diyo ama bilmiyorum. Zaten daha önce klomen çatlatma falan ihtimali arttırmak için kullanmıştık ama nasip olmadı. İnşallah eşimin değerleri artık hemen yükselir de tedaviye gerek kalmadan gelir bebiş canımCok iyi olmus ya insallah bebis tedavisiz size supriz yapar :)
Test gunune bisi kalmamis en neti kan canim yapmayabilirsn ama cok merak edersn de aksam yaparsn. Istersn hic uzulp ikilemde kalma kani bkle:)Elimde test kalmadi ve yarin kan testi gunum canim. Sabah da okul var. Ne yapsam bilemedim.
Yok sen hep tutucakmis gibi dusun hemen kalma canisiİnşallah canımcım inşallah artık müjdeyi verebilirim. Ben 14.güne kadar falan genelde çok önemsemiyodum yani hemen paldır küldür kalkıp duş alıyodum falan. 14-15.gün bekliyodum ayaklarımı dikiyodum sabah duş alıyodum. Şimdi çok iyi değerlendiricem. İnşallah olumlu sonucu alırız artık
Sperm kalitesi de onemli iste olsada dusebiliyo diyolar allah korudun. Cok az kaldi inss kuzum❤İnşallah bebeğim ya umudum o yönde inşallah yükseliyodur değerler. Ben de bi kaç ay önce her gün ilişkiyi de denedim o şekilde hamile kaldım diye ama olmadı demek ki eşimin değerlerinin düşüklüğündenmiş canım. Bakalım sabırla bekliyorum
Canım bence hamile olma ihtimalin çok yüksekKizlarr acil bakar misinizz ?bugun 13.gun negatif demistim 2 3 dk sonra cope atmistim. 7 8 saat sonra geldim baktim test bu sekilde ?? Hamile olabilir miyim ?
Bu kez öyle yapıcam canım çok dikkat edicem bakalım sonuç ne olucak :)Yok sen hep tutucakmis gibi dusun hemen kalma canisi
Ayy insallahh oyledir. Yani onceki asilamamda da boyle bir sey olmadi. Aybu markaydi testler bembeyaz negatifdi. Bu hem belirgin hem de bilemiyorum belki de 5 dk sonra cikmistir. Evden acil ciktigim icin 2 3 dk cizgi olmayinca attim gitti. Hayirlisi yaa cok sevindim ben cizgiye bile :) komik gelecek belki ama.Canım bence hamile olma ihtimalin çok yüksekevet aslında sonradan çıkan çizgiler dikkate alınmamalı ama burda kimlerde sonradan çıkan çizgi okuduysam hamile çıktılar. İnşallah bu bebişinin sinyalidir. Yarın yine yap mutlaka
Evet kuzum benim daha önceki kürtajım için de doktor muhtemelen kalitesiz spermden dolayı dedi. Çok az kaldı canım dua et hep bizlere ❤Sperm kalitesi de onemli iste olsada dusebiliyo diyolar allah korudun. Cok az kaldi inss kuzum❤
Seni çok iyi anlıyorum canım onu görmek bile harika :) ben de zaten 10 dakika içerisinde çıkmış olabileceğini senin hemen attığın için görmediğini düşündüm o yüzden pozitif gözüyle bakıyorum şu an ben. Bu zamana kadar ben de çeşit çeşit markalarla kaç kez test yaptım bi tane testte bile hatalı sonuç çıkmadı yalancı silik pozitifi hiç görmedim canımAyy insallahh oyledir. Yani onceki asilamamda da boyle bir sey olmadi. Aybu markaydi testler bembeyaz negatifdi. Bu hem belirgin hem de bilemiyorum belki de 5 dk sonra cikmistir. Evden acil ciktigim icin 2 3 dk cizgi olmayinca attim gitti. Hayirlisi yaa cok sevindim ben cizgiye bile :) komik gelecek belki ama.
Ya hamile olmasam bile buradaki bu enerji bana cok iyi geldi. Olmamasini bile kabullenmistim cunku burda kac tane hamisimiz oldu. Ilgin ve cevaplarin icin cokk tesekkur ederim insallah hamisimdir :)Seni çok iyi anlıyorum canım onu görmek bile harika :) ben de zaten 10 dakika içerisinde çıkmış olabileceğini senin hemen attığın için görmediğini düşündüm o yüzden pozitif gözüyle bakıyorum şu an ben. Bu zamana kadar ben de çeşit çeşit markalarla kaç kez test yaptım bi tane testte bile hatalı sonuç çıkmadı yalancı silik pozitifi hiç görmedim canım
Evet canım burdaki enerji insana çok iyi geliyo. Olmamasına bile artık çok üzülmüyorum çünkü burdan okuduklarım bana umut oluyo ve bi gün mutlaka olucağına inanıyorum. Rica ederim canım, inşallah bebişin seninledirYa hamile olmasam bile buradaki bu enerji bana cok iyi geldi. Olmamasini bile kabullenmistim cunku burda kac tane hamisimiz oldu. Ilgin ve cevaplarin icin cokk tesekkur ederim insallah hamisimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?