Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cok uzun bu saat bu sonuclari dikkate almayn yaziyorlar hep :s bnce sen yeni bir test yap ilk 10 dk icnde cikiyorsa vardir diebiliriz tabiki. Bazi testler sorsdn pozitife donuyorms die burda arkadslar cok dedi. Inss bebis vardir canim:)
Ayni markaydi diger testler de. Onlarda hatali pozitif cikmayinca ne biliim simdi heveslendim :) olmazsa da saglik olsun. Bir yerde okudum simdi , beta dusukse saatler sonra da pozitif olabilirmis test.

İnşallah canımcım inşallah artık müjdeyi verebilirim. Ben 14.güne kadar falan genelde çok önemsemiyodum yani hemen paldır küldür kalkıp duş alıyodum falan. 14-15.gün bekliyodum ayaklarımı dikiyodum sabah duş alıyodum. Şimdi çok iyi değerlendiricem. İnşallah olumlu sonucu alırız artık

Canım hiç deme. Benden sonra evlenenlerin bile çocugu var. İsyan etmek istemiyorum, Rabbimin bi bildiği vardır ama bazen dayanamıyorum. İyi ki burası varmış, sizle konuşunca iyi hissediyorum kendimi
evet biraz rahatlio insan cnm. her yerde bi cocuk mevzusu biktim artk ya. sanki ben istemiom

İnşallah bebeğim ya umudum o yönde inşallah yükseliyodur değerler. Ben de bi kaç ay önce her gün ilişkiyi de denedim o şekilde hamile kaldım diye ama olmadı demek ki eşimin değerlerinin düşüklüğündenmiş canım. Bakalım sabırla bekliyorum

Cok iyi olmus ya insallah bebis tedavisiz size supriz yapar :)
İnşallah kuzum benim. Doktorumun söylemesine göre eşinin değerleri düzeldiği an tedavisiz hamile kalırsın sen diyo ama bilmiyorum. Zaten daha önce klomen çatlatma falan ihtimali arttırmak için kullanmıştık ama nasip olmadı. İnşallah eşimin değerleri artık hemen yükselir de tedaviye gerek kalmadan gelir bebiş canım

Yok sen hep tutucakmis gibi dusun hemen kalma canisi

Sperm kalitesi de onemli iste olsada dusebiliyo diyolar allah korudun. Cok az kaldi inss kuzum❤

Kizlarr acil bakar misinizz ?bugun 13.gun negatif demistim 2 3 dk sonra cope atmistim. 7 8 saat sonra geldim baktim test bu sekilde ?? Hamile olabilir miyim ?
Canım bence hamile olma ihtimalin çok yüksek evet aslında sonradan çıkan çizgiler dikkate alınmamalı ama burda kimlerde sonradan çıkan çizgi okuduysam hamile çıktılar. İnşallah bu bebişinin sinyalidir. Yarın yine yap mutlaka

Ayy insallahh oyledir. Yani onceki asilamamda da boyle bir sey olmadi. Aybu markaydi testler bembeyaz negatifdi. Bu hem belirgin hem de bilemiyorum belki de 5 dk sonra cikmistir. Evden acil ciktigim icin 2 3 dk cizgi olmayinca attim gitti. Hayirlisi yaa cok sevindim ben cizgiye bile :) komik gelecek belki ama.

Sperm kalitesi de onemli iste olsada dusebiliyo diyolar allah korudun. Cok az kaldi inss kuzum❤
Evet kuzum benim daha önceki kürtajım için de doktor muhtemelen kalitesiz spermden dolayı dedi. Çok az kaldı canım dua et hep bizlere ❤

Seni çok iyi anlıyorum canım onu görmek bile harika :) ben de zaten 10 dakika içerisinde çıkmış olabileceğini senin hemen attığın için görmediğini düşündüm o yüzden pozitif gözüyle bakıyorum şu an ben. Bu zamana kadar ben de çeşit çeşit markalarla kaç kez test yaptım bi tane testte bile hatalı sonuç çıkmadı yalancı silik pozitifi hiç görmedim canım

Ya hamile olmasam bile buradaki bu enerji bana cok iyi geldi. Olmamasini bile kabullenmistim cunku burda kac tane hamisimiz oldu. Ilgin ve cevaplarin icin cokk tesekkur ederim insallah hamisimdir :)

Ya hamile olmasam bile buradaki bu enerji bana cok iyi geldi. Olmamasini bile kabullenmistim cunku burda kac tane hamisimiz oldu. Ilgin ve cevaplarin icin cokk tesekkur ederim insallah hamisimdir :)
Evet canım burdaki enerji insana çok iyi geliyo. Olmamasına bile artık çok üzülmüyorum çünkü burdan okuduklarım bana umut oluyo ve bi gün mutlaka olucağına inanıyorum. Rica ederim canım, inşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…