Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr acil bakar misinizz ?bugun 13.gun negatif demistim 2 3 dk sonra cope atmistim. 7 8 saat sonra geldim baktim test bu sekilde ?? Hamile olabilir miyim ?

Canim gecen ay aynisini yasadim benimde 2 saat sonra 2.cizgi cikti.sonra kanda negatif oldu. Insallah senin bebis gelmistir hic belli olmaz

Kacinci gunundu yaptiginda canim? Benim zaten yarin adet gunum. Bakalim var mi yok mu bebis :)

Regli gecikmesinden 1gun sonraydi sanirim.benim laboquik mi neydi internetten ucuz testlerden denemek icin 3 tane daha yaptim onlardada aynisi oldu.ama bazi forumlarda bu sekilde hamileligini ögrenenleri okudum.insallah seninde öyledir.sabah erkenden 1 tane daha yap bence

Bnde ole tatlim ya farkli markada denedim hep dogru cikmisti:)

Evet canim haklisin. Hamile oldugunu ogrenen de cook negatif goren de. Sabah yapmaya calisicam. Zor ama en guzeli beklemek. Cok anlam yuklemedim olursa sahane olur , olmazsa zaten kabullenmistim :)

Blkide 5 6 dkda cikti canim gercektn de. Bnde bu ay ilk yaptgmda 2 dk gcti tamam iste yine ayni dedim dolaba kaldrdim sora dakikasi doldu cope atmadn bakiym demstm ve gormstm. Cok once yapmstim ben deger dusk olnca 5 6 dk da anca cikiyo yuksldikce aninda beliriyor:) igne etkisi bile olsa bu a ihtiyacm vardi demstim kendime. komik olur mu canim hepimz ayni seleri yasiyoruz ben bu ay defalarca test yaptm bunun devam ettgini gormek icin ve sakladm 5 testm var:) hamile oldgumu ogrendktn sora bile yaptm hasretten o

Cok tatlisin masallah ya :) insallah soyledigin gibidir. Ben de sinirlendim 2 dk sonra attim cope. Evde olsam atmaz bakardim ama iste evden ciktim bi aceleyle de. Hayirlisi olsun hakkimda. Buna bile ihtiyacim varmis ikinci cizgiyi bariz gormeye :)

Cok tatlisin masallah ya :) insallah soyledigin gibidir. Ben de sinirlendim 2 dk sonra attim cope. Evde olsam atmaz bakardim ama iste evden ciktim bi aceleyle de. Hayirlisi olsun hakkimda. Buna bile ihtiyacim varmis ikinci cizgiyi bariz gormeye :)
Kesnlkle canim psikolojik olarak iyi geliyor:)) inss bize guzel haberler verirsin❤

Kızlar ben bu ay iğne yapılmıştım ya bugün adet oldum okadar üzüldüm ki.Çünkü 12.günü yaptığım idrar testinde bi yarım saat sonra çıksn çift çizgiyi gçrmüştüm ve umutlanmıştım ama olmadı demek ki ilacın etkisi vücudumdan geç çıkıyormuş. kullandığım ilaçlardan galiba çok yoğun kanamam var bacaklarım felaket ağrıyo

Merhaba Kızlar moralmen biraz kaçtım ama haberleri okudum bi hamile adayı daha gördüm çok sevindim burası çok bereketli bir yer dönüp hep burayı :) okudum bende klomenden sonra femara ve infolic combi başladım iğne gününü bekliyorum bitkisel macun ovülasyon testi ve hacamat ayrıca bol dua tabi bu ay tam takır herşey deneyerek gidiyorum umutluyum bakalım

Ben iğneden sonra kan testiyle umutlanıp yıkıldım seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme denmesi. Bile canını acıtıyor insanın bol sabır ve dua

Ogle yemegnden sora tok iciyordm canim tok demslerdi bana. Ac icilmesi gereknlerin disinda genelde ilaclari tok icmk daha iyi ve zararsiz.

ben de yemekten 1 saat sonta içiyorum arkadaşım, günde 3 kez içiyorum 150 mg'a çıktık ve regl bugun son gün olmasına rağmen göğüslerimin şişliği geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…