- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.421
Kizlarr acil bakar misinizz ?bugun 13.gun negatif demistim 2 3 dk sonra cope atmistim. 7 8 saat sonra geldim baktim test bu sekilde ?? Hamile olabilir miyim ?
Kacinci gunundu yaptiginda canim? Benim zaten yarin adet gunum. Bakalim var mi yok mu bebis :)Canim gecen ay aynisini yasadim benimde 2 saat sonra 2.cizgi cikti.sonra kanda negatif oldu. Insallah senin bebis gelmistir hic belli olmaz
Kacinci gunundu yaptiginda canim? Benim zaten yarin adet gunum. Bakalim var mi yok mu bebis :)
Dualarim hep sizinle kuzum❤Evet kuzum benim daha önceki kürtajım için de doktor muhtemelen kalitesiz spermden dolayı dedi. Çok az kaldı canım dua et hep bizlere ❤
Bnde ole tatlim ya farkli markada denedim hep dogru cikmisti:)Seni çok iyi anlıyorum canım onu görmek bile harika :) ben de zaten 10 dakika içerisinde çıkmış olabileceğini senin hemen attığın için görmediğini düşündüm o yüzden pozitif gözüyle bakıyorum şu an ben. Bu zamana kadar ben de çeşit çeşit markalarla kaç kez test yaptım bi tane testte bile hatalı sonuç çıkmadı yalancı silik pozitifi hiç görmedim canım
Evet canim haklisin. Hamile oldugunu ogrenen de cook negatif goren de. Sabah yapmaya calisicam. Zor ama en guzeli beklemek. Cok anlam yuklemedim olursa sahane olur , olmazsa zaten kabullenmistim :)Regli gecikmesinden 1gun sonraydi sanirim.benim laboquik mi neydi internetten ucuz testlerden denemek icin 3 tane daha yaptim onlardada aynisi oldu.ama bazi forumlarda bu sekilde hamileligini ögrenenleri okudum.insallah seninde öyledir.sabah erkenden 1 tane daha yap bence
Blkide 5 6 dkda cikti canim gercektn de. Bnde bu ay ilk yaptgmda 2 dk gcti tamam iste yine ayni dedim dolaba kaldrdim sora dakikasi doldu cope atmadn bakiym demstm ve gormstm. Cok once yapmstim ben deger dusk olnca 5 6 dk da anca cikiyo yuksldikce aninda beliriyor:) igne etkisi bile olsa bu a ihtiyacm vardi demstim kendime. komik olur mu canim hepimz ayni seleri yasiyoruz ben bu ay defalarca test yaptm bunun devam ettgini gormek icin ve sakladm 5 testm var:) hamile oldgumu ogrendktn sora bile yaptm hasretten oAyy insallahh oyledir. Yani onceki asilamamda da boyle bir sey olmadi. Aybu markaydi testler bembeyaz negatifdi. Bu hem belirgin hem de bilemiyorum belki de 5 dk sonra cikmistir. Evden acil ciktigim icin 2 3 dk cizgi olmayinca attim gitti. Hayirlisi yaa cok sevindim ben cizgiye bile :) komik gelecek belki ama.
Allah razı olsun canım benim ❤ benim de tüm hamişlerimizle ve hamiş olmayı bekleyenlerimizleDualarim hep sizinle kuzum❤
Cok tatlisin masallah ya :) insallah soyledigin gibidir. Ben de sinirlendim 2 dk sonra attim cope. Evde olsam atmaz bakardim ama iste evden ciktim bi aceleyle de. Hayirlisi olsun hakkimda. Buna bile ihtiyacim varmis ikinci cizgiyi bariz gormeye :)Blkide 5 6 dkda cikti canim gercektn de. Bnde bu ay ilk yaptgmda 2 dk gcti tamam iste yine ayni dedim dolaba kaldrdim sora dakikasi doldu cope atmadn bakiym demstm ve gormstm. Cok once yapmstim ben deger dusk olnca 5 6 dk da anca cikiyo yuksldikce aninda beliriyor:) igne etkisi bile olsa bu a ihtiyacm vardi demstim kendime. komik olur mu canim hepimz ayni seleri yasiyoruz ben bu ay defalarca test yaptm bunun devam ettgini gormek icin ve sakladm 5 testm var:) hamile oldgumu ogrendktn sora bile yaptm hasretten o
Kesnlkle canim psikolojik olarak iyi geliyor:)) inss bize guzel haberler verirsin❤Cok tatlisin masallah ya :) insallah soyledigin gibidir. Ben de sinirlendim 2 dk sonra attim cope. Evde olsam atmaz bakardim ama iste evden ciktim bi aceleyle de. Hayirlisi olsun hakkimda. Buna bile ihtiyacim varmis ikinci cizgiyi bariz gormeye :)
Ben iğneden sonra kan testiyle umutlanıp yıkıldım seni o kadar iyi anlıyorum ki üzülme denmesi. Bile canını acıtıyor insanın bol sabır ve duaKızlar ben bu ay iğne yapılmıştım ya bugün adet oldum okadar üzüldüm ki.Çünkü 12.günü yaptığım idrar testinde bi yarım saat sonra çıksn çift çizgiyi gçrmüştüm ve umutlanmıştım ama olmadı demek ki ilacın etkisi vücudumdan geç çıkıyormuş. kullandığım ilaçlardan galiba çok yoğun kanamam var bacaklarım felaket ağrıyo
İlk görünce hamilesin sandımEki Görüntüle 2209956 kızlar bakın ne buldum küçük kızımın reimleri ya off çok duygulandim
ah ah mazilere gittim okdr güzeldiki onsalalh yeniden yassrimİlk görünce hamilesin sandım
hemde nasıl hepsinin tadi yeri bambaskaBenim tek çocuğum var sen daha iyi bilirsin hepsi ayrı tadı vardır kesin
Ogle yemegnden sora tok iciyordm canim tok demslerdi bana. Ac icilmesi gereknlerin disinda genelde ilaclari tok icmk daha iyi ve zararsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?