Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum super olmus o zaman. Cok sasirdim bende. Duzenli regl olunca insan hep reglden 14 15 gun sonra yumurtlarim saniyo birde tlfnda ki uygulamayada guvenmemek gerekiyormus. Insallah surpriz yapar bebisiniz.

Ya hamile olmasam bile buradaki bu enerji bana cok iyi geldi. Olmamasini bile kabullenmistim cunku burda kac tane hamisimiz oldu. Ilgin ve cevaplarin icin cokk tesekkur ederim insallah hamisimdir :)
Yalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :)

Gecmis olsun canim. Hayirlisi olsun diyelim. Yeni ay yeni umutlar. Sicak tut kendini iyi gelir. Insallah onumuzdeki ay mutlu haberi alirsin

Kuzum super olmus o zaman. Cok sasirdim bende. Duzenli regl olunca insan hep reglden 14 15 gun sonra yumurtlarim saniyo birde tlfnda ki uygulamayada guvenmemek gerekiyormus. Insallah surpriz yapar bebisiniz.
Aynen kuzum ben zaten telefondaki uygulamaya güvenmiyorum bu konuda, benimkini hep çok geç gösteriyo o zamana ben çoktan yumurtluyorum diye düşünüyorum.
İnşallah bi sürpriz yaşarız ne diyim. Sen naptın hala adet olmadın dimi

Yalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :) Eki Görüntüle 2210033
Ay şimdi görüyorum bunu. Kuzum valla ben çizgi sonradan bile çıksa çoğu zaman doğru sonuç verdiğine inanıyorum ya burda okuduklarımdan hareketle. Benim bu zamana kadar hiçbir testim böyle olmadı

günaydın kızlar çok kötüyüm burdan başka derdimi anlatacağım kimsem yok kısaca konuya gireyim. 2 katlı evimiz vardı ama köy gibi biyerde ilçeye 7 km uzaklıkta ama huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu cocugum hergun ağlayarak eve geliyordu etraftaki sorunlar vsvs ama benm evimdi herşey bana aitti . esim memurluğa atanınca taşınalim diye söz verdi ha bugün ha yarın bi heveslendirrdi soğudum bendee şehirde ne vardıysa artk gidelim dedim .öyle böyle 4 yıl sonra zor bela istemeye istemeye tasindik ama şunu belirtmek isterim. BEN EŞİME YA 2 KATI KIRAYA VER OYLE CKALIM YA DA SAT EV ALIP OULE ÇIKALIM demiştm . bunu vurguladim ama o okdr allak bullak ettki işleri otrdugmz katı sattı acele etti. Alt kat duruyor hala ve kiraya çıkardı bizi üstelik kredi borcda var ve geçinmek zorlaştı 1000 tl kira veriyoruz ama ben bu şekilde çıkalım demedim ona neyse ciktik herşey guzeldi ama son 3 aydır huzur kalmadi evde ya eşimle sorunjm yok şükür ama aileden gelen sorunlar çok maddi yondende var ister istemez yansiyor evi sattigmz insan yabancı degil gorumcemin oğlu aldı ama ben böyle olacağını bilseydim hic istemezdim çok kötüyüm kızla r gidecek kimse yok üstelik kiradayız ben alismadim aslnda kirada oturmaya evi satmasaydı şimdi giderdim.evime aslında alt kat hala benim ama gitmez neymiş efendim ortakmiss herşey rahat edemezzmis sanki yabancı aldi ama ben ona ya 2 katıda sat ev al dedim yada 2 sinide kiraya ver öyle çıkalım demiştim tam terdi allak bullak bişey oldu sizce evimi geri alma sansim varmi çok pişmanım çok yardim edin bi akıl verin anlaşılmıyordu kızlar bi yorum yapin A AloeeVeraa Esrasvn U UmutluKarTanesi Morasigi M Melegiminnnannesi Umutumut82 @neiraida diğer kızlar

Ovülasyondan sonra 4 gün ilişki canım devam devam bende adet bitikten 3 gün sonra başlıcam teste :)

Insallah kuzum insallah. Butun engelleeri astiniz ama cok sukur artik olmamasi icin bir sebep yok. Esinin degerleride yukseliyordur gunden gune zaten.
Ben henuz olmadim. Bat bugun ve yarin . Ufak ufak agrilar var ama hayirlisi bakalim. Beklemedeyiz

Canim geri alamazsiniz artik evi tabii ama alt katta sizinse eger orayi kiraya verseniz de ek gelir olsa olmaz mi? Maalesef bende kirada oturuyorum. Evlenene kadar hep kendi evimizde oturmustum,esimde oylr ama imkanlar elvermedi almaya. Kira zor geliyor gercektende. Herneyse.. birde evi satmissiniz ya o bitmediyse eger pesinat olarak yapip bir eve girme imkaniniz yok mu

Kuzım görümcenin oğlu verir mi evi geri bi konuşsanız ama eşin ne diyor bu konuya o da geri dönmeyi istiyor mu

Kötü bi durum geçirmişsiniz canım, pişmanlığını da anlayabiliyorum. Bence şu an yapılacak en iyi şey eşini size ait olan kata taşınmaya ikna etmek. Evet yabancı değilmiş ordaki de. Yani maddi sorun ve sıkıntı yaşamaktansa kendinize ait evde oturursunuz kira vermekten kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…