- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.441
Eki Görüntüle 2209956 kızlar bakın ne buldum küçük kızımın reimleri ya off çok duygulandim
Kuzum super olmus o zaman. Cok sasirdim bende. Duzenli regl olunca insan hep reglden 14 15 gun sonra yumurtlarim saniyo birde tlfnda ki uygulamayada guvenmemek gerekiyormus. Insallah surpriz yapar bebisiniz.Kızlar bugün de yaptım ovulasyon testi, dün kopkoyuydu bugün silikleşmiş. İnanamıyorum ya 12.günde tamamen tesadüf eseri vücudumu dinleyip kasık ağrımdan hareketle test yaptım ve tam ovulasyon gününü denk getirmişim resmen. 12.günde bu sonucu hiç beklemezdim, 14-15 te ovulasyon oluyo genelde bende. Allahtan ovulasyon testi test aklıma geldi de yaptım dün, belki de değerlendirmeyip kaçırıcaktım. Şimdi 2 akşam daha çalışmalar devam etsin diyorum. İnşallah bi mucize yaşarız
Canim uzun sure bekledikten sonra olusan cizgiyi cok baz alma. Dogru olmuyor. Bugun tekrar yap istersenKizlarr acil bakar misinizz ?bugun 13.gun negatif demistim 2 3 dk sonra cope atmistim. 7 8 saat sonra geldim baktim test bu sekilde ?? Hamile olabilir miyim ?
Yalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :)Ya hamile olmasam bile buradaki bu enerji bana cok iyi geldi. Olmamasini bile kabullenmistim cunku burda kac tane hamisimiz oldu. Ilgin ve cevaplarin icin cokk tesekkur ederim insallah hamisimdir :)
Gecmis olsun canim. Hayirlisi olsun diyelim. Yeni ay yeni umutlar. Sicak tut kendini iyi gelir. Insallah onumuzdeki ay mutlu haberi alirsinKızlar ben bu ay iğne yapılmıştım ya bugün adet oldum okadar üzüldüm ki.Çünkü 12.günü yaptığım idrar testinde bi yarım saat sonra çıksn çift çizgiyi gçrmüştüm ve umutlanmıştım ama olmadı demek ki ilacın etkisi vücudumdan geç çıkıyormuş. kullandığım ilaçlardan galiba çok yoğun kanamam var bacaklarım felaket ağrıyo
Gunaydin arkadasim. Cok yormamaya calis kendini. Hamile arkadaslarimiz daha iyi cevap verebilir ama bu tur agrilar normal olabilir. Gecmezse doktorunla gorus mutlaka onemli bir durumsa hemen onlemi alinir.Benim karnım geceden beli sağ tarafı çok agrıyo neden sizce
Çatlama iğnesi olmadınsa bence hamilesin :)Yalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :)Eki Görüntüle 2210033
ahhh teyzesi bi gorsen minnosumu okdr tatliki doğduğunda bile bembeyaz pamuk prenses gibiydi10 hafta 3 günlük sabirim burda maşallah cnm Rabbim tekrarını nasip etsin olmayanada hayirli sekilde saglikla versin insallah
Igne oldum 12 gun once. Bat bugun yada yarin ama testin beklemis hali o dun sabah yapmistim. Keske gercekten olsa arkadasim. Cok istiyoruz tabii. Beklemeye devam :)Çatlama iğnesi olmadınsa bence hamilesin :)
Aynen kuzum ben zaten telefondaki uygulamaya güvenmiyorum bu konuda, benimkini hep çok geç gösteriyo o zamana ben çoktan yumurtluyorum diye düşünüyorum.Kuzum super olmus o zaman. Cok sasirdim bende. Duzenli regl olunca insan hep reglden 14 15 gun sonra yumurtlarim saniyo birde tlfnda ki uygulamayada guvenmemek gerekiyormus. Insallah surpriz yapar bebisiniz.
Ay şimdi görüyorum bunu. Kuzum valla ben çizgi sonradan bile çıksa çoğu zaman doğru sonuç verdiğine inanıyorum ya burda okuduklarımdan hareketle. Benim bu zamana kadar hiçbir testim böyle olmadıYalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :)Eki Görüntüle 2210033
Ovülasyondan sonra 4 gün ilişki canım devam devam bende adet bitikten 3 gün sonra başlıcam teste :)Kızlar bugün de yaptım ovulasyon testi, dün kopkoyuydu bugün silikleşmiş. İnanamıyorum ya 12.günde tamamen tesadüf eseri vücudumu dinleyip kasık ağrımdan hareketle test yaptım ve tam ovulasyon gününü denk getirmişim resmen. 12.günde bu sonucu hiç beklemezdim, 14-15 te ovulasyon oluyo genelde bende. Allahtan ovulasyon testi test aklıma geldi de yaptım dün, belki de değerlendirmeyip kaçırıcaktım. Şimdi 2 akşam daha çalışmalar devam etsin diyorum. İnşallah bi mucize yaşarız
Insallah kuzum insallah. Butun engelleeri astiniz ama cok sukur artik olmamasi icin bir sebep yok. Esinin degerleride yukseliyordur gunden gune zaten.Aynen kuzum ben zaten telefondaki uygulamaya güvenmiyorum bu konuda, benimkini hep çok geç gösteriyo o zamana ben çoktan yumurtluyorum diye düşünüyorum.
İnşallah bi sürpriz yaşarız ne diyim. Sen naptın hala adet olmadın dimi
Canim geri alamazsiniz artik evi tabii ama alt katta sizinse eger orayi kiraya verseniz de ek gelir olsa olmaz mi? Maalesef bende kirada oturuyorum. Evlenene kadar hep kendi evimizde oturmustum,esimde oylr ama imkanlar elvermedi almaya. Kira zor geliyor gercektende. Herneyse.. birde evi satmissiniz ya o bitmediyse eger pesinat olarak yapip bir eve girme imkaniniz yok mugünaydın kızlar çok kötüyüm burdan başka derdimi anlatacağım kimsem yok kısaca konuya gireyim. 2 katlı evimiz vardı ama köy gibi biyerde ilçeye 7 km uzaklıkta ama huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu cocugum hergun ağlayarak eve geliyordu etraftaki sorunlar vsvs ama benm evimdi herşey bana aitti . esim memurluğa atanınca taşınalim diye söz verdi ha bugün ha yarın bi heveslendirrdi soğudum bendee şehirde ne vardıysa artk gidelim dedim .öyle böyle 4 yıl sonra zor bela istemeye istemeye tasindik ama şunu belirtmek isterim. BEN EŞİME YA 2 KATI KIRAYA VER OYLE CKALIM YA DA SAT EV ALIP OULE ÇIKALIM demiştm . bunu vurguladim ama o okdr allak bullak ettki işleri otrdugmz katı sattı acele etti. Alt kat duruyor hala ve kiraya çıkardı bizi üstelik kredi borcda var ve geçinmek zorlaştı 1000 tl kira veriyoruz ama ben bu şekilde çıkalım demedim ona neyse ciktik herşey guzeldi ama son 3 aydır huzur kalmadi evde ya eşimle sorunjm yok şükür ama aileden gelen sorunlar çok maddi yondende var ister istemez yansiyor evi sattigmz insan yabancı degil gorumcemin oğlu aldı ama ben böyle olacağını bilseydim hic istemezdim çok kötüyüm kızla r gidecek kimse yok üstelik kiradayız ben alismadim aslnda kirada oturmaya evi satmasaydı şimdi giderdim.evime aslında alt kat hala benim ama gitmez neymiş efendim ortakmiss herşey rahat edemezzmis sanki yabancı aldi ama ben ona ya 2 katıda sat ev al dedim yada 2 sinide kiraya ver öyle çıkalım demiştim tam terdi allak bullak bişey oldu sizce evimi geri alma sansim varmi çok pişmanım çok yardim edin bi akıl verin anlaşılmıyordu kızlar bi yorum yapin A AloeeVeraaEsrasvn U UmutluKarTanesi Morasigi M Melegiminnnannesi Umutumut82 @neiraida diğer kızlar
Kuzım görümcenin oğlu verir mi evi geri bi konuşsanız ama eşin ne diyor bu konuya o da geri dönmeyi istiyor mugünaydın kızlar çok kötüyüm burdan başka derdimi anlatacağım kimsem yok kısaca konuya gireyim. 2 katlı evimiz vardı ama köy gibi biyerde ilçeye 7 km uzaklıkta ama huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu cocugum hergun ağlayarak eve geliyordu etraftaki sorunlar vsvs ama benm evimdi herşey bana aitti . esim memurluğa atanınca taşınalim diye söz verdi ha bugün ha yarın bi heveslendirrdi soğudum bendee şehirde ne vardıysa artk gidelim dedim .öyle böyle 4 yıl sonra zor bela istemeye istemeye tasindik ama şunu belirtmek isterim. BEN EŞİME YA 2 KATI KIRAYA VER OYLE CKALIM YA DA SAT EV ALIP OULE ÇIKALIM demiştm . bunu vurguladim ama o okdr allak bullak ettki işleri otrdugmz katı sattı acele etti. Alt kat duruyor hala ve kiraya çıkardı bizi üstelik kredi borcda var ve geçinmek zorlaştı 1000 tl kira veriyoruz ama ben bu şekilde çıkalım demedim ona neyse ciktik herşey guzeldi ama son 3 aydır huzur kalmadi evde ya eşimle sorunjm yok şükür ama aileden gelen sorunlar çok maddi yondende var ister istemez yansiyor evi sattigmz insan yabancı degil gorumcemin oğlu aldı ama ben böyle olacağını bilseydim hic istemezdim çok kötüyüm kızla r gidecek kimse yok üstelik kiradayız ben alismadim aslnda kirada oturmaya evi satmasaydı şimdi giderdim.evime aslında alt kat hala benim ama gitmez neymiş efendim ortakmiss herşey rahat edemezzmis sanki yabancı aldi ama ben ona ya 2 katıda sat ev al dedim yada 2 sinide kiraya ver öyle çıkalım demiştim tam terdi allak bullak bişey oldu sizce evimi geri alma sansim varmi çok pişmanım çok yardim edin bi akıl verin anlaşılmıyordu kızlar bi yorum yapin A AloeeVeraaEsrasvn U UmutluKarTanesi Morasigi M Melegiminnnannesi Umutumut82 @neiraida diğer kızlar
Kötü bi durum geçirmişsiniz canım, pişmanlığını da anlayabiliyorum. Bence şu an yapılacak en iyi şey eşini size ait olan kata taşınmaya ikna etmek. Evet yabancı değilmiş ordaki de. Yani maddi sorun ve sıkıntı yaşamaktansa kendinize ait evde oturursunuz kira vermekten kurtulursunuzgünaydın kızlar çok kötüyüm burdan başka derdimi anlatacağım kimsem yok kısaca konuya gireyim. 2 katlı evimiz vardı ama köy gibi biyerde ilçeye 7 km uzaklıkta ama huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu cocugum hergun ağlayarak eve geliyordu etraftaki sorunlar vsvs ama benm evimdi herşey bana aitti . esim memurluğa atanınca taşınalim diye söz verdi ha bugün ha yarın bi heveslendirrdi soğudum bendee şehirde ne vardıysa artk gidelim dedim .öyle böyle 4 yıl sonra zor bela istemeye istemeye tasindik ama şunu belirtmek isterim. BEN EŞİME YA 2 KATI KIRAYA VER OYLE CKALIM YA DA SAT EV ALIP OULE ÇIKALIM demiştm . bunu vurguladim ama o okdr allak bullak ettki işleri otrdugmz katı sattı acele etti. Alt kat duruyor hala ve kiraya çıkardı bizi üstelik kredi borcda var ve geçinmek zorlaştı 1000 tl kira veriyoruz ama ben bu şekilde çıkalım demedim ona neyse ciktik herşey guzeldi ama son 3 aydır huzur kalmadi evde ya eşimle sorunjm yok şükür ama aileden gelen sorunlar çok maddi yondende var ister istemez yansiyor evi sattigmz insan yabancı degil gorumcemin oğlu aldı ama ben böyle olacağını bilseydim hic istemezdim çok kötüyüm kızla r gidecek kimse yok üstelik kiradayız ben alismadim aslnda kirada oturmaya evi satmasaydı şimdi giderdim.evime aslında alt kat hala benim ama gitmez neymiş efendim ortakmiss herşey rahat edemezzmis sanki yabancı aldi ama ben ona ya 2 katıda sat ev al dedim yada 2 sinide kiraya ver öyle çıkalım demiştim tam terdi allak bullak bişey oldu sizce evimi geri alma sansim varmi çok pişmanım çok yardim edin bi akıl verin anlaşılmıyordu kızlar bi yorum yapin A AloeeVeraaEsrasvn U UmutluKarTanesi Morasigi M Melegiminnnannesi Umutumut82 @neiraida diğer kızlar
Aynen canım devam bakalım inşallah tuttururuz bu ay hepimiz :)Ovülasyondan sonra 4 gün ilişki canım devam devam bende adet bitikten 3 gün sonra başlıcam teste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?