Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum insallah. Butun engelleeri astiniz ama cok sukur artik olmamasi icin bir sebep yok. Esinin degerleride yukseliyordur gunden gune zaten.
Ben henuz olmadim. Bat bugun ve yarin . Ufak ufak agrilar var ama hayirlisi bakalim. Beklemedeyiz
İnşallah canım benim. Eşimin değerlerinin yükseldiğini görmek bile beni mutlu edicek şu an.
İnşallah senin de bu belirtilerin artık bebiştendir kuzum ya, benim hala umudum var senin için

Kızlar bugün 12. Gün test yapsam çıkar mı acaba ya sabredemiyorum 10. Günden sonra gunler geçmek bilmiyor sanki
Canım yalancı pozitif ya da yalancı negatif çıkma ihtimali var çok net bi sonuç olmaz. En garanti 14.gün yap sabret 2 gün daha

Kızlar bugün 12. Gün test yapsam çıkar mı acaba ya sabredemiyorum 10. Günden sonra gunler geçmek bilmiyor sanki
Ben 12.gün yaprığım testte pozitifi gördüm ardından 17.gün regli oldum sana ve diğer çatlatma iğnesi olanlra tek tavsiyem bence adet gününüzd kadar yapmayın varsa zaten orda ve öğreniceksin ama insan pozitiften sonra adet olunca gerçekten yıkılıyo

Aynen doğru söylüyorsun en iyisi beklemek zaten sancılarımda adet gelecek gibi

Yalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :) Eki Görüntüle 2210033

canım bebiş habercisi sanki ama yine de kan tahlilini beklemekte fayda var.. inşallah düşündüğümüz gibidir..

Anneyimbenanne35 arkadaşım en makulu alt kata taşınmanız ve borçlarınız bittiğinde mevcut olan birikimi de kullanıp bir ev almanız olur. eve sattığınız kişi yabancı değil ayrıca onu oradan çıkarsanız parasını verseniz bile bu sefer o mağdur olacak. Zor işler gerçekten. Allah yardımcınız olsun..

aynen kuzum çok zor ama o orda oturmuyor kirada ciktigmz ev suan

selam kızlar. size bişey danışcam. annem dün umreden geldi hamile kalamayanlar için orada bir meyve satılıyormuş. bana da almış. bayağı sert bir meyve. adına adem elması, narçıl falan diyenler var. ama nasıl tüketeceğimi bilemedim yardımcı olabilecek var mı aranızda?

Anneyimbenanne35 cnm evdeki huzursuzluk kadar kotu bisey yok insallah bu sureci hemen atlatirsiniz. Eski eve gitmeye ikna olmuyosa o evi kiraya verme sansiniz yokmu bi kati satildiysa digerini kiraya veremezmisiniz acaba en azindan size gelir olur kiranizi verirkende zorlanmazsiniz?

Canım ya kiraya ver ya da satmaya çalış. Ama gitme. Akrabaya yakın olmayacaksın. Yani üstten bişey dökse falan ses edemezsin , söylesen sorun olur. Eşiyle problem yaşayabilirsin. Uzak ol tatlı ol diye bi söz var. Kimseye yakın olma. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.

Canım vanada getirdiler normalde onun kırıp içinden beyaz bişey çıkıyormuş onu kaynatıp içiyorsun ama ben kıramadım çok zor öylece kaldı

valla canm sorun şehir hayatına alisamamak yani ne ben ne o nede cocuklar alışamadık

Son düzenleme:
Rabbim yardımcı olsun canım. Dua et bol bol. Biz de senin için dua edelim bir an önce huzura kavuşman için. Her şerde bir hayır var derler. Şuan göremediğin ama ilerde anlayabileceğin bir hayıra vesile olmuştur mutlaka diye düşünüyorm. Söylemesi kolay belki uzaktan bakınca. Ne diyelim. Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün.

Kızlar iğnede 10.günüm, bat 6 aralık. Ancak bende sıfır belirti var. Canım çok sıkılıyor, bu ay da olmayacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…