- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.461
Amin kuzummmm inşaallah ya inşaallahAynen canım devam bakalım inşallah tuttururuz bu ay hepimiz :)
İnşallah canım benim. Eşimin değerlerinin yükseldiğini görmek bile beni mutlu edicek şu an.Insallah kuzum insallah. Butun engelleeri astiniz ama cok sukur artik olmamasi icin bir sebep yok. Esinin degerleride yukseliyordur gunden gune zaten.
Ben henuz olmadim. Bat bugun ve yarin . Ufak ufak agrilar var ama hayirlisi bakalim. Beklemedeyiz
Canım yalancı pozitif ya da yalancı negatif çıkma ihtimali var çok net bi sonuç olmaz. En garanti 14.gün yap sabret 2 gün dahaKızlar bugün 12. Gün test yapsam çıkar mı acaba ya sabredemiyorum 10. Günden sonra gunler geçmek bilmiyor sanki
Ben 12.gün yaprığım testte pozitifi gördüm ardından 17.gün regli oldum sana ve diğer çatlatma iğnesi olanlra tek tavsiyem bence adet gününüzd kadar yapmayın varsa zaten orda ve öğreniceksin ama insan pozitiften sonra adet olunca gerçekten yıkılıyoKızlar bugün 12. Gün test yapsam çıkar mı acaba ya sabredemiyorum 10. Günden sonra gunler geçmek bilmiyor sanki
Haklısın yalancı sonuç alacağıma sabretmeliyim.Canım yalancı pozitif ya da yalancı negatif çıkma ihtimali var çok net bi sonuç olmaz. En garanti 14.gün yap sabret 2 gün daha
Aynen doğru söylüyorsun en iyisi beklemek zaten sancılarımda adet gelecek gibiBen 12.gün yaprığım testte pozitifi gördüm ardından 17.gün regli oldum sana ve diğer çatlatma iğnesi olanlra tek tavsiyem bence adet gününüzd kadar yapmayın varsa zaten orda ve öğreniceksin ama insan pozitiften sonra adet olunca gerçekten yıkılıyo
Yalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :)Eki Görüntüle 2210033
aynen kuzum çok zor ama o orda oturmuyor kirada ciktigmz ev suanAnneyimbenanne35 arkadaşım en makulu alt kata taşınmanız ve borçlarınız bittiğinde mevcut olan birikimi de kullanıp bir ev almanız olur. eve sattığınız kişi yabancı değil ayrıca onu oradan çıkarsanız parasını verseniz bile bu sefer o mağdur olacak. Zor işler gerçekten. Allah yardımcınız olsun..
ahhh teyzesi bi gorsen minnosumu okdr tatliki doğduğunda bile bembeyaz pamuk prenses gibiydi
Kızlar bugün 12. Gün test yapsam çıkar mı acaba ya sabredemiyorum 10. Günden sonra gunler geçmek bilmiyor sanki
Canım ya kiraya ver ya da satmaya çalış. Ama gitme. Akrabaya yakın olmayacaksın. Yani üstten bişey dökse falan ses edemezsin , söylesen sorun olur. Eşiyle problem yaşayabilirsin. Uzak ol tatlı ol diye bi söz var. Kimseye yakın olma. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.günaydın kızlar çok kötüyüm burdan başka derdimi anlatacağım kimsem yok kısaca konuya gireyim. 2 katlı evimiz vardı ama köy gibi biyerde ilçeye 7 km uzaklıkta ama huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu cocugum hergun ağlayarak eve geliyordu etraftaki sorunlar vsvs ama benm evimdi herşey bana aitti . esim memurluğa atanınca taşınalim diye söz verdi ha bugün ha yarın bi heveslendirrdi soğudum bendee şehirde ne vardıysa artk gidelim dedim .öyle böyle 4 yıl sonra zor bela istemeye istemeye tasindik ama şunu belirtmek isterim. BEN EŞİME YA 2 KATI KIRAYA VER OYLE CKALIM YA DA SAT EV ALIP OULE ÇIKALIM demiştm . bunu vurguladim ama o okdr allak bullak ettki işleri otrdugmz katı sattı acele etti. Alt kat duruyor hala ve kiraya çıkardı bizi üstelik kredi borcda var ve geçinmek zorlaştı 1000 tl kira veriyoruz ama ben bu şekilde çıkalım demedim ona neyse ciktik herşey guzeldi ama son 3 aydır huzur kalmadi evde ya eşimle sorunjm yok şükür ama aileden gelen sorunlar çok maddi yondende var ister istemez yansiyor evi sattigmz insan yabancı degil gorumcemin oğlu aldı ama ben böyle olacağını bilseydim hic istemezdim çok kötüyüm kızla r gidecek kimse yok üstelik kiradayız ben alismadim aslnda kirada oturmaya evi satmasaydı şimdi giderdim.evime aslında alt kat hala benim ama gitmez neymiş efendim ortakmiss herşey rahat edemezzmis sanki yabancı aldi ama ben ona ya 2 katıda sat ev al dedim yada 2 sinide kiraya ver öyle çıkalım demiştim tam terdi allak bullak bişey oldu sizce evimi geri alma sansim varmi çok pişmanım çok yardim edin bi akıl verin anlaşılmıyordu kızlar bi yorum yapin A AloeeVeraaEsrasvn @UmutluKarTanesi @Morasigi M Melegiminnnannesi @Umutumut82 @neiraida diğer kızlar
Canım vanada getirdiler normalde onun kırıp içinden beyaz bişey çıkıyormuş onu kaynatıp içiyorsun ama ben kıramadım çok zor öylece kaldıselam kızlar. size bişey danışcam. annem dün umreden geldi hamile kalamayanlar için orada bir meyve satılıyormuş. bana da almış. bayağı sert bir meyve. adına adem elması, narçıl falan diyenler var. ama nasıl tüketeceğimi bilemedim yardımcı olabilecek var mı aranızda?
Cumaya kadar sabirr. Amin canim inşallah vardırKuzum ben 12.gun silik cizgi gordum ama kanda negatifti 14.gunde yaparsan daha net sonuc alirsin insallah bebis vardir cnm
valla canm sorun şehir hayatına alisamamak yani ne ben ne o nede cocuklar alışamadıkAnneyimbenanne35 cnm evdeki huzursuzluk kadar kotu bisey yok insallah bu sureci hemen atlatirsiniz. Eski eve gitmeye ikna olmuyosa o evi kiraya verme sansiniz yokmu bi kati satildiysa digerini kiraya veremezmisiniz acaba en azindan size gelir olur kiranizi verirkende zorlanmazsiniz?
Canım ya kiraya ver ya da satmaya çalış. Ama gitme. Akrabaya yakın olmayacaksın. Yani üstten bişey dökse falan ses edemezsin , söylesen sorun olur. Eşiyle problem yaşayabilirsin. Uzak ol tatlı ol diye bi söz var. Kimseye yakın olma. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.
Rabbim yardımcı olsun canım. Dua et bol bol. Biz de senin için dua edelim bir an önce huzura kavuşman için. Her şerde bir hayır var derler. Şuan göremediğin ama ilerde anlayabileceğin bir hayıra vesile olmuştur mutlaka diye düşünüyorm. Söylemesi kolay belki uzaktan bakınca. Ne diyelim. Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün.günaydın kızlar çok kötüyüm burdan başka derdimi anlatacağım kimsem yok kısaca konuya gireyim. 2 katlı evimiz vardı ama köy gibi biyerde ilçeye 7 km uzaklıkta ama huzur yoktu belki vardı ama bana göre yoktu cocugum hergun ağlayarak eve geliyordu etraftaki sorunlar vsvs ama benm evimdi herşey bana aitti . esim memurluğa atanınca taşınalim diye söz verdi ha bugün ha yarın bi heveslendirrdi soğudum bendee şehirde ne vardıysa artk gidelim dedim .öyle böyle 4 yıl sonra zor bela istemeye istemeye tasindik ama şunu belirtmek isterim. BEN EŞİME YA 2 KATI KIRAYA VER OYLE CKALIM YA DA SAT EV ALIP OULE ÇIKALIM demiştm . bunu vurguladim ama o okdr allak bullak ettki işleri otrdugmz katı sattı acele etti. Alt kat duruyor hala ve kiraya çıkardı bizi üstelik kredi borcda var ve geçinmek zorlaştı 1000 tl kira veriyoruz ama ben bu şekilde çıkalım demedim ona neyse ciktik herşey guzeldi ama son 3 aydır huzur kalmadi evde ya eşimle sorunjm yok şükür ama aileden gelen sorunlar çok maddi yondende var ister istemez yansiyor evi sattigmz insan yabancı degil gorumcemin oğlu aldı ama ben böyle olacağını bilseydim hic istemezdim çok kötüyüm kızla r gidecek kimse yok üstelik kiradayız ben alismadim aslnda kirada oturmaya evi satmasaydı şimdi giderdim.evime aslında alt kat hala benim ama gitmez neymiş efendim ortakmiss herşey rahat edemezzmis sanki yabancı aldi ama ben ona ya 2 katıda sat ev al dedim yada 2 sinide kiraya ver öyle çıkalım demiştim tam terdi allak bullak bişey oldu sizce evimi geri alma sansim varmi çok pişmanım çok yardim edin bi akıl verin anlaşılmıyordu kızlar bi yorum yapin A AloeeVeraaEsrasvn @UmutluKarTanesi @Morasigi M Melegiminnnannesi @Umutumut82 @neiraida diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?