Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kuzum en makili oraya taşınmak ama ikna olur insallah

Kızlar iğnede 10.günüm, bat 6 aralık. Ancak bende sıfır belirti var. Canım çok sıkılıyor, bu ay da olmayacak sanırım
Benimde 12. Günüm ama göğüslerim yaniyo gibi uçları sizliyo ve çok sisti hiç böyle olmamıştı belim çok ağrıyo ayrılıyo resmen kasıklarımdada ağrı var umarım adet belirtileri değildir bunlar

Benimkide öyleydi hamileyim inşallah sende hamişsindir

Canım vanada getirdiler normalde onun kırıp içinden beyaz bişey çıkıyormuş onu kaynatıp içiyorsun ama ben kıramadım çok zor öylece kaldı
ya bende okudum bununla hamile kalanlar varmış ama kimi suda kaybinayacak diyor kimi yoğurtla yenecek diyor. zaten odun gibiymiş galiba henüz kırmadım ama yoğurt mantıklı gelmiyor kaynatayıö ben en iyisi. inşallah bir faydası olur meryem ana otu da taşıyorum. valla ben yavaştan bilimden uzaklaşıp ilme yöneldim galiba

Neyden şifa gelicek bilmiyoruz canım her Yol mübah :) çok çok sert bakalım kurabilirsen banada haber et

A AloeeVeraa canım sana bişey sormak istiyorum. Şimdi bugün 21. Günüm dün gece baya ateşim vardı bel ağrım da çok yoğundu, sabah da regli olcak gibi bel kasık ağrısı yaşadım. Uzan bir sıvı yoktu ama baya su gibiydi. Bu durum yumurta çatladı artık mı oluyor, çatlamaya hazır mı oluyor daha öğrenemedim ben.

Kizlar hepiniz dualarımdasınız hepinizin bir an önce sağlıkla evlatlarınıza kavuşmanız için dua ediyorum siz de bana dua edin lütfen gitgide daha da kötü oluyorum buzdolabıni açar açmaz doğru lavaboya koşuyorum hepinizden dua bekliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

Eklentiler

• 0C923DC7-B085-4BBD-BCBC-0D2094C172BD.webp
    57 KB · Görüntüleme: 32
Canım inan o akıntı çatladı mı çatlamak üzere mi hangisinin akıntısı ben de bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim sen 21.gün gibi yumurtlamayı bekliyodun zaten, yani şu an ya çatladı ya çatlayacak. Çatladıysa tam zamanı bu geceyi mutlaka değerlendirin, çatlamadıysa da içeride sperm bulunur iyi olur. Siz her ihtimale karşı 2-3 devam edin bence ilişkiye canım

Canım sen, Morasigi ve diğer hamile arkadaşlarımız dualarımdasınız. İnşallah şu süreci kolaylıkla atlatırsınız ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
Benim gibi anne olmak için yanıp tutuşan arkadaşlarım da hep dualarımda her gün meryem suresi okuyorum hepimiz için.
Senden de Allah razı olsun biliyorum dualarında bize de yer verdiğini

Herkes bişey diyor çatladı ağrısı çatlamak üzere ağrısı. Evet tahmin ediyordum ben 21. Güne sarkabilir diye 35 gün de bir hasta olduğum da oluyor çünkü. Dün akşamı değerlendirmiştim sabah çatladyısa iyi oldu herhalde. Dediğin gibi bugünü de değerlendirmek lazım.

bir an önce geçer inşallah bulantılar. 9 ay sürmez de sağlıklj güzel bir gebelik geçirirsiniz Morasigi da bulantılarım var diyordu. İkininiz de sağlıklı bir süreç geçirin inşallah ve tüm hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…