- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.481
evet kuzum en makili oraya taşınmak ama ikna olur insallahAnneyimbenanne35 arkadaşım en makulu alt kata taşınmanız ve borçlarınız bittiğinde mevcut olan birikimi de kullanıp bir ev almanız olur. eve sattığınız kişi yabancı değil ayrıca onu oradan çıkarsanız parasını verseniz bile bu sefer o mağdur olacak. Zor işler gerçekten. Allah yardımcınız olsun..
Benimde 12. Günüm ama göğüslerim yaniyo gibi uçları sizliyo ve çok sisti hiç böyle olmamıştı belim çok ağrıyo ayrılıyo resmen kasıklarımdada ağrı var umarım adet belirtileri değildir bunlarKızlar iğnede 10.günüm, bat 6 aralık. Ancak bende sıfır belirti var. Canım çok sıkılıyor, bu ay da olmayacak sanırım
Tm canım sagol bilgin içinGunaydin arkadasim. Cok yormamaya calis kendini. Hamile arkadaslarimiz daha iyi cevap verebilir ama bu tur agrilar normal olabilir. Gecmezse doktorunla gorus mutlaka onemli bir durumsa hemen onlemi alinir.
Kaçıncı günün canmYalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :)Eki Görüntüle 2210033
Benimkide öyleydi hamileyim inşallah sende hamişsindirBenimde 12. Günüm ama göğüslerim yaniyo gibi uçları sizliyo ve çok sisti hiç böyle olmamıştı belim çok ağrıyo ayrılıyo resmen kasıklarımdada ağrı var umarım adet belirtileri değildir bunlar
ya bende okudum bununla hamile kalanlar varmış ama kimi suda kaybinayacak diyor kimi yoğurtla yenecek diyor. zaten odun gibiymiş galiba henüz kırmadım ama yoğurt mantıklı gelmiyor kaynatayıö ben en iyisi. inşallah bir faydası olur meryem ana otu da taşıyorum. valla ben yavaştan bilimden uzaklaşıp ilme yöneldim galibaCanım vanada getirdiler normalde onun kırıp içinden beyaz bişey çıkıyormuş onu kaynatıp içiyorsun ama ben kıramadım çok zor öylece kaldı
Ben de de böyle çıktıama yaptığım saniye çıktıYalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :)Eki Görüntüle 2210033
Neyden şifa gelicek bilmiyoruz canım her Yol mübah :) çok çok sert bakalım kurabilirsen banada haber etya bende okudum bununla hamile kalanlar varmış ama kimi suda kaybinayacak diyor kimi yoğurtla yenecek diyor. zaten odun gibiymiş galiba henüz kırmadım ama yoğurt mantıklı gelmiyor kaynatayıö ben en iyisi. inşallah bir faydası olur meryem ana otu da taşıyorum. valla ben yavaştan bilimden uzaklaşıp ilme yöneldim galiba
Ayy inşallah canim benim umut ışığı oldun banaBenimkide öyleydi hamileyim inşallah sende hamişsindir
Benimkide öyleydi hamileyim inşallah sende hamişsindir
Yok canım daha gitmedim çarşamba günü gitcem bugün benim bir aym olduCnm keseyi gordunuzmu kac haftalik bebis
Kaçıncı günün bugün canım seninAyy inşallah canim benim umut ışığı oldun banarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
canım çok teşekkür ederim. ben de şöyle bir şey buldum.Arkadaslar adem elmasi meyvasini soram kimdi? Boyle birsey buldum nette. Kendimede imkan olursa getirtirim belki diye bi au gebe kalmamissam umarim isine yararEki Görüntüle 2210104
Canım inan o akıntı çatladı mı çatlamak üzere mi hangisinin akıntısı ben de bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim sen 21.gün gibi yumurtlamayı bekliyodun zaten, yani şu an ya çatladı ya çatlayacak. Çatladıysa tam zamanı bu geceyi mutlaka değerlendirin, çatlamadıysa da içeride sperm bulunur iyi olur. Siz her ihtimale karşı 2-3 devam edin bence ilişkiye canımA AloeeVeraa canım sana bişey sormak istiyorum. Şimdi bugün 21. Günüm dün gece baya ateşim vardı bel ağrım da çok yoğundu, sabah da regli olcak gibi bel kasık ağrısı yaşadım. Uzan bir sıvı yoktu ama baya su gibiydi. Bu durum yumurta çatladı artık mı oluyor, çatlamaya hazır mı oluyordaha öğrenemedim ben.
Canım sen,Kizlar hepiniz dualarımdasınız hepinizin bir an önce sağlıkla evlatlarınıza kavuşmanız için dua ediyorum siz de bana dua edin lütfen gitgide daha da kötü oluyorum buzdolabıni açar açmaz doğru lavaboya koşuyorum hepinizden dua bekliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
Herkes bişey diyor çatladı ağrısı çatlamak üzere ağrısı. Evet tahmin ediyordum ben 21. Güne sarkabilir diye 35 gün de bir hasta olduğum da oluyor çünkü. Dün akşamı değerlendirmiştim sabah çatladyısa iyi oldu herhalde. Dediğin gibi bugünü de değerlendirmek lazım.Canım inan o akıntı çatladı mı çatlamak üzere mi hangisinin akıntısı ben de bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim sen 21.gün gibi yumurtlamayı bekliyodun zaten, yani şu an ya çatladı ya çatlayacak. Çatladıysa tam zamanı bu geceyi mutlaka değerlendirin, çatlamadıysa da içeride sperm bulunur iyi olur. Siz her ihtimale karşı 2-3 devam edin bence ilişkiye canım
bir an önce geçer inşallah bulantılar. 9 ay sürmez de sağlıklj güzel bir gebelik geçirirsinizKizlar hepiniz dualarımdasınız hepinizin bir an önce sağlıkla evlatlarınıza kavuşmanız için dua ediyorum siz de bana dua edin lütfen gitgide daha da kötü oluyorum buzdolabıni açar açmaz doğru lavaboya koşuyorum hepinizden dua bekliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?