Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçırma bence canım, bu durumun net çıkarılan bi sonucu yok malesef o yüzden değerlendirmek lazım

Allah yardımcın olsun tatlım ya mide bulantısı çok zor tuzlu çubuk bulundur bol bol yanında :)

Allah razi razi olsun cnm Rabbim herkese nasip etsin insallah bu dönem böyle biraz zorluyor iste napalim birbirimize dua etmek en guzeli

Yalniz senin yazini okuyunca dun yaptigim teste baktim bende. Ne zaman cikti bilemem ama silik cizgi cikmis bendede. Elimdeyken daha net goruyorum. Sana dikkate alma yazdim kendimde heyecanlandim iyi mi :) Eki Görüntüle 2210033
Ayy ben daha bunu yeni gordum :) e simdi nolucak?? Kacinci gunundu seninn? Senin cizgin de net silik yani.

Wonder-woman canim catlayacak olsuj catlamis olsun kacmaz bu gunler. Mumkun mertebe degerlendir sen yine :)
Vallahi ne olduğunu bilmiyorum :)) belki de daha önceden çatladı regli ağrım erken başladı diycem de akıntım falan da var. Herhal de sarktı benim yumurtalama büyüme çatlama

Ayy ben daha bunu yeni gordum :) e simdi nolucak?? Kacinci gunundu seninn? Senin cizgin de net silik yani.
Bekledikten sonra olan sonuc oldugu icin cok heyecanlanmadim. Yani kendimi oyaliyorum. Bugun yada yarin bat. Bugun henuz gelen giden yok ama karnim agriyor. Regl olcakmisim gibi geliyor sen naptin. Bugun test yaptin mi? Seninde bat bugundu sanirim.

Vallahi ne olduğunu bilmiyorum :)) belki de daha önceden çatladı regli ağrım erken başladı diycem de akıntım falan da var. Herhal de sarktı benim yumurtalama büyüme çatlama
Gelecek ay bebisin olacak olan yumurta o annesi :) saka bi yana tabiide bu gunler onemli demek ki kuzum. Hani yumurtlama donemi. Guzel degerlendirirsen gelecek ay ki hamile haberlerinden birini senden aliriz belli mi olur :)

Gelecek ay bebisin olacak olan yumurta o annesi :) saka bi yana tabiide bu gunler onemli demek ki kuzum. Hani yumurtlama donemi. Guzel degerlendirirsen gelecek ay ki hamile haberlerinden birini senden aliriz belli mi olur :)
Ay şuan çok motive ettin ama beni :) nasıl güzel yazmışsın öyle:). Sen tekrar test yapmadın dimi ? Geçen ay ben iğne olmuştum 11. 12. Günlerde yaptıklarım da saatler sonra 2. Çizgi olmuştu ama 14. Günde yaptığımı beklettim onda çıkmamıştı 2. Çizgi

Oyy ne mutlu bana. :) olumsuz birsey dusunme zaten. Dogal surec işliyor :)
Yok test yapmadim. 1 araliktan oncede yapmayacagim. Karnimda belimde agrimaya basladi zaten regl olacakmisim gibi. Kirmizilari gorene kadar umudu kesmiyoruz diye herkese soylerim suan kendim uyguluyorum :) suan keyfim yerinde ama kirmizilar gelirse dagitmayacagima dair soz veremiyorum :) :)

Birde o testi cok ciddiye almadim acikcasi. Sadece ikinci cizgiyi gormek duygusunu yasamis oldum gozuyle bakiyorum :) sonucta 1 gun sonra cikmisti. Buna ragmen cok guzel bir duyguymus yahuu

Birde o testi cok ciddiye almadim acikcasi. Sadece ikinci cizgiyi gormek duygusunu yasamis oldum gozuyle bakiyorum :) sonucta 1 gun sonra cikmisti. Buna ragmen cok guzel bir duyguymus yahuu
Bence de güzel bir duygu ve inanıyorum ki gerçeğini de yaşıycaz Rabbimin izniyle :). İnşallah aralık 1 de ayın ilk hamilelik haberini sen verirsin, yolu açaraın hepimize. İkisinin belirtisi de o kadar aynıymış ki inşallah bebiş ağrı yapıyordur dularım seninle

Bekledikten sonra olan sonuc oldugu icin cok heyecanlanmadim. Yani kendimi oyaliyorum. Bugun yada yarin bat. Bugun henuz gelen giden yok ama karnim agriyor. Regl olcakmisim gibi geliyor sen naptin. Bugun test yaptin mi? Seninde bat bugundu sanirim.
Predictor early yaptim canim malesef negatif. Hamile degilmisim. Simdik sabirla adetimi beklicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…