- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.521
Doz yuksekmis canim blki fazla hormon oldugu icin sisknlk kalms olabilir. Inss bu ay hayirli sonuclaraben de yemekten 1 saat sonta içiyorum arkadaşım, günde 3 kez içiyorum 150 mg'a çıktık ve regl bugun son gün olmasına rağmen göğüslerimin şişliği geçmedi
Cok tesekkur ederim. Insallah darisi hepimize :)Bence de güzel bir duygu ve inanıyorum ki gerçeğini de yaşıycaz Rabbimin izniyle :). İnşallah aralık 1 de ayın ilk hamilelik haberini sen verirsin, yolu açaraın hepimize. İkisinin belirtisi de o kadar aynıymış ki inşallah bebiş ağrı yapıyordurdularım seninle
Hayirlisi olsun. Kirmizilari gorene dek umudu kesmek yok :)Predictor early yaptim canim malesef negatif. Hamile degilmisim. Simdik sabirla adetimi beklicem :)
Ayy yok artik canim :)) o kirmizilar gelirr gelir. Kac gun oncesini gosteren test bu yani. Silik bile cikmadi. Yarin gelir benim kirmizilar kesinn.Hayirlisi olsun. Kirmizilari gorene dek umudu kesmek yok :)
Yumurtlama dönemindeki yumurtanın çatlaması atılması falan derken 3-4 gün sürüyo canım o dönem. O yüzdendir ağrınDoğru diyorsun canım, teşekkürler. Bütün gün ağrım sızım birmedi bu kadar da sürmez herhal de ya, kendimizi dinlemekten bir hal olduk
Büyüdükten sonra 1 günde de çatlayıp bitmiyor yani vay be. Cidden ben daha hiç anlamamışım mevzuyu :) o kadar da okuyorum güya bakıyorumYumurtlama dönemindeki yumurtanın çatlaması atılması falan derken 3-4 gün sürüyo canım o dönem. O yüzdendir ağrın
Amin canımCok tesekkur ederim. Insallah darisi hepimize :)
Amin canım benim inşaallahEvet cnm bulantilarim vardı simdi koku hassasiyeti basladi Allah yardimcisi olsun herkesin Rabbim sizlerede bugunleri görmeyi nasip etsin
Tatlım sen keseyi gördün mü :) nasıl durumlarIyi aksamlar kizlar nasilsiniz❤
Okuyamadim kendimden gectim bu hafta:)Esrasvn ayniyiz kuzum inss uzun surmez. 2 haftadir boleym koku hassasiyetide var erken bsladi sanirm bnde hersey:) cubuk bile fayda etmiyo. Bebislerimiz iyi olsn yeterki❤ dualarim sizinle canlarim
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz❤
Okuyamadim kendimden gectim bu hafta:)Esrasvn ayniyiz kuzum inss uzun surmez. 2 haftadir boleym koku hassasiyetide var erken bsladi sanirm bnde hersey:) cubuk bile fayda etmiyo. Bebislerimiz iyi olsn yeterki❤ dualarim sizinle canlarim
Yok aslında 24 saat kadar canlı kalıyo yumurta canım. Ama işte tam ne zaman çatlayıp atıldığı bilinmediği için bi kaç gğn iyi değerlendirilmeliBüyüdükten sonra 1 günde de çatlayıp bitmiyor yani vay be. Cidden ben daha hiç anlamamışım mevzuyu :) o kadar da okuyorum güya bakıyorum
Ben bildiğin gibiyim canım. Asıl sen nasılsın gördün mü bebişinin kesesini :)Merhaba kızlar nasıl gidiyor?
Biz iyiyiz canım bildiğin gibi çalışmalar devam :) sen nasılsın dicem ama bulantılarla başın dertte canım biliyorum kıyamam ya, inşallah bu dönemi çabuk atlatırsınız. Dualarım sizinle ❤Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz❤
Gordum tatlim Allaha sukur bebegi de gorduk kese icinde kalbi atiyormus:) Allah sizlere de nasip etsin bu guzel duyguyuTatlım sen keseyi gördün mü :) nasıl durumlar
Cok calis cok kuzum:) sevndm iyi olmana. Bugun daha iyidim ya corbayla bsleniyorm nrdeyse sadece ama bulantim asiri degldi nefes aldm bugun:) benimde sizle Allah razi olsn kuzum❤Biz iyiyiz canım bildiğin gibi çalışmalar devam :) sen nasılsın dicem ama bulantılarla başın dertte canım biliyorum kıyamam ya, inşallah bu dönemi çabuk atlatırsınız. Dualarım sizinle ❤
Sen kendin aç kalmıycak kadar yesen yeter kuzum . Bebiş senin depolardan besleniyo zaten daha henüz. Allah hepimizden razı olsun canımCok calis cok kuzum:) sevndm iyi olmana. Bugun daha iyidim ya corbayla bsleniyorm nrdeyse sadece ama bulantim asiri degldi nefes aldm bugun:) benimde sizle Allah razi olsn kuzum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?