Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim. Insallah darisi hepimize :)

Doğru diyorsun canım, teşekkürler. Bütün gün ağrım sızım birmedi bu kadar da sürmez herhal de ya, kendimizi dinlemekten bir hal olduk
Yumurtlama dönemindeki yumurtanın çatlaması atılması falan derken 3-4 gün sürüyo canım o dönem. O yüzdendir ağrın

Tatlım sen keseyi gördün mü :) nasıl durumlar

Aynen cnm sağlıklı olsunlarda insallah bugun dayanilmaz haldeydim artik oyle icimden dokulenleri yazdim Rabbim.herkesin yardimcisi olsun.cnm

Büyüdükten sonra 1 günde de çatlayıp bitmiyor yani vay be. Cidden ben daha hiç anlamamışım mevzuyu :) o kadar da okuyorum güya bakıyorum
Yok aslında 24 saat kadar canlı kalıyo yumurta canım. Ama işte tam ne zaman çatlayıp atıldığı bilinmediği için bi kaç gğn iyi değerlendirilmeli

Biz iyiyiz canım bildiğin gibi çalışmalar devam :) sen nasılsın dicem ama bulantılarla başın dertte canım biliyorum kıyamam ya, inşallah bu dönemi çabuk atlatırsınız. Dualarım sizinle ❤

Kızlar sizce çatlatma iğnesinin 10.gününden sonra yumurtlama olur mu. Karnımda ve belimde ağrılar var.

Biz iyiyiz canım bildiğin gibi çalışmalar devam :) sen nasılsın dicem ama bulantılarla başın dertte canım biliyorum kıyamam ya, inşallah bu dönemi çabuk atlatırsınız. Dualarım sizinle ❤
Cok calis cok kuzum:) sevndm iyi olmana. Bugun daha iyidim ya corbayla bsleniyorm nrdeyse sadece ama bulantim asiri degldi nefes aldm bugun:) benimde sizle Allah razi olsn kuzum❤

Cok calis cok kuzum:) sevndm iyi olmana. Bugun daha iyidim ya corbayla bsleniyorm nrdeyse sadece ama bulantim asiri degldi nefes aldm bugun:) benimde sizle Allah razi olsn kuzum❤
Sen kendin aç kalmıycak kadar yesen yeter kuzum . Bebiş senin depolardan besleniyo zaten daha henüz. Allah hepimizden razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…