- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.541
Evet canım gördüm çok şükür :) darısı basına insallah ve buradaki herkesinBen bildiğin gibiyim canım. Asıl sen nasılsın gördün mü bebişinin kesesini :)
:) oyle deme o testlerde negatif gorup sonradan pozitif gorenler o kdr cok kisi var ki :) erken test bile olsa inanki. Tabii insan demotive oluyor negatif olunca ama umut iste yahu :) insallah gelmez kirmizilarin canimAyy yok artik canim :)) o kirmizilar gelirr gelir. Kac gun oncesini gosteren test bu yani. Silik bile cikmadi. Yarin gelir benim kirmizilar kesinn.
Günaydın :) atıldıktan sonra 24 saat olduğunu biliyorum sa atılma aşaması 3/4 gün olduğunu bilmiyordumYok aslında 24 saat kadar canlı kalıyo yumurta canım. Ama işte tam ne zaman çatlayıp atıldığı bilinmediği için bi kaç gğn iyi değerlendirilmeli
Kızlar mide bulantısı kaçıncı ayda başlıyo
Ay ne güzel bi duygudur maşallah :)Evet canım gördüm çok şükür :) darısı basına insallah ve buradaki herkesin
Olgunlaşma süreci her ay ve hatta o ayda her gün farklı boyutta oluyo ya canım o yüzden kaçırmamak lazım 3-4 günlük süreyiGünaydın :) atıldıktan sonra 24 saat olduğunu biliyorum sa atılma aşaması 3/4 gün olduğunu bilmiyordum
Allah razı olsun canım benim. Büyük ihtimalle tam yeni bitti yumurtlama dönemim, çok çalıştık iyi değerlendirdik gibi ama bakalım gelicek mi bu ay bebiş :)günaydın kızlar ovulasyonu yaklaşanlar bu ara iyi değerlendirsin. inşallah herkes tez zamanda sağlıklı ve hayırlıca kavuşur bebeklerine. dualarımdasınız .
Evet geçen ay tekip ettirirken ilk 11 di büyümiycek herhalde diye üzülmüştüm 2 gün de 18 oluvermişti :) gerçekten havaya göre bile farklı gelişme evreleri oluyormuş. Hayırlısı olsun artık. Sanırım ikimiz de bekleme sürecine geçtik :)Olgunlaşma süreci her ay ve hatta o ayda her gün farklı boyutta oluyo ya canım o yüzden kaçırmamak lazım 3-4 günlük süreyi
Evet canım her ay farklı boyutlara ulaşıyo yumurta ve ay içinde her gün büyüme hızı farklı. Zaten o yüzden biraz karmaşık bi süreç, tutturmak zor olabiliyo.Evet geçen ay tekip ettirirken ilk 11 di büyümiycek herhalde diye üzülmüştüm 2 gün de 18 oluvermişti :) gerçekten havaya göre bile farklı gelişme evreleri oluyormuş. Hayırlısı olsun artık. Sanırım ikimiz de bekleme sürecine geçtik :)
kusma yoksa ne ala canım ben oğlumda evden nefret eder olmuştum kendi evime giremiyodum kokuyodu herşey :) günde on kez çıkarma da cabası her an her yerde trafikte avm de sürekli çıkarırdım zor günlerdi ama 15. haftadan sonra harika bir dönem başlıyorEvet cnm bulantilarim vardı simdi koku hassasiyeti basladi Allah yardimcisi olsun herkesin Rabbim sizlerede bugunleri görmeyi nasip etsin
kusma yoksa ne ala canım ben oğlumda evden nefret eder olmuştum kendi evime giremiyodum kokuyodu herşey :) günde on kez çıkarma da cabası her an her yerde trafikte avm de sürekli çıkarırdım zor günlerdi ama 15. haftadan sonra harika bir dönem başlıyor
Sagol cannmCnm 6. Veya 7. Haftada basliyor
18 olması çok iyi benim arkadaşımınkide 18 di doktor ikiz olabilir dediEvet geçen ay tekip ettirirken ilk 11 di büyümiycek herhalde diye üzülmüştüm 2 gün de 18 oluvermişti :) gerçekten havaya göre bile farklı gelişme evreleri oluyormuş. Hayırlısı olsun artık. Sanırım ikimiz de bekleme sürecine geçtik :)
Vardır bencebugun ovitrelle sonrasi 17. gun golge seklinde cizgi cimti idrar testinde unitlenmelimi acaba
soyle ben 14. gun bi daha yapmistim cok hafifdi yine ama ilaca bagladim 17. gun bi daha yaptim yine cok hafif en azindna 14. gunden daha koyu olmasi gerekmezmiydi sizceVardır bence
Benim geçen ay öyle olmuştu olmadı, bu ay gelme dedi doktor ne oldu bilmiyorum :)18 olması çok iyi benim arkadaşımınkide 18 di doktor ikiz olabilir dedi
Çıktığı zaman da önemli tabi hemen yapar yapmaz çıktıysa ihtimal yüksek yarın bi kan tahlili verinsoyle ben 14. gun bi daha yapmistim cok hafifdi yine ama ilaca bagladim 17. gun bi daha yaptim yine cok hafif en azindna 14. gunden daha koyu olmasi gerekmezmiydi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?