- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.561
soyle ben 14. gun bi daha yapmistim cok hafifdi yine ama ilaca bagladim 17. gun bi daha yaptim yine cok hafif en azindna 14. gunden daha koyu olmasi gerekmezmiydi sizce
fotografta gorunmuyorlar simdi cektim de.Cnm testin fotografi varmi birde hemen cikiyorsa 2.cizgi mutlaka vardir
gorebiliyormusunuz bilmiyorumCnm testin fotografi varmi birde hemen cikiyorsa 2.cizgi mutlaka vardir
Ben gordum canim incecik.gorebiliyormusunuz bilmiyorum
evet oyle ysrin 18. gun artik ignenin etkisi okmaz heralde ger yine ayni olursa kan vericemBen gordum canim incecik.
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız.Umutumut82 canım sen nerelerdesin dün de yoktun merak ettim seni
Cok ince golge gibi var gibi gldi sanki bana ya.ilk 5 10 dkda cikiyosa vardir. Hormon yukselince belrgnlesir canim. 17. Gune igne kalmazgorebiliyormusunuz bilmiyorum
Gecms olsn canim vitamin falan idare etmeye cals bakalim ins gecer cabk dinlenmek en iyi ilackizlar iyi aksamlar. grip olmusum. dunde yumirtam catlamisti. cok kotuyum. ilac icsem bi turlu icmesem bi turlu. su belirsizlikten nefret ediyirum artk
Iyi aksamlar kuzum iyim sen nasilsinKızlar iyi akşamlar nasılsınız.Umutumut82 canım sen nerelerdesin dün de yoktun merak ettim seni
gorebiliyormusunuz bilmiyorum
Ay kuzum çok geçmiş olsun, ıhlamurla falan geçirmeye çalış, dayanamazsan basit bi soğuk algınlığı ilacı kullanabilirsin. Benim de akşamüstünden beri vücudum her yeri bütün kemiklerim kaslarım ağrıyo umarım hasta olmuyorumdurkizlar iyi aksamlar. grip olmusum. dunde yumirtam catlamisti. cok kotuyum. ilac icsem bi turlu icmesem bi turlu. su belirsizlikten nefret ediyirum artk
Canım belli belirsiz bi çizgi var 17.güne iğne etkisi asla kalmaz. Bi kan testi yaptır derimgorebiliyormusunuz bilmiyorum
Kıyamam sana ya çok yorma kendini canım. Maşallah yeni döneme ne güzel hazırlanıyosun bak.Canim kayinvalidem bende evde köle izaura gibi dolaşıyorum.diyet ve spora devam ediyorum.11 gündür civanpercemi ve aslam pencesi cayi içiyorum.aralik 6 gibi regli bekliyorum insallah gecikmezse tedaviye başliyacağım.senin yumurtlama dönemin bitti beklemedeyiz guzel haberlerini bekliyorum.
Valla günleri değerlendirdim inşallah güzel haber verebilirim diye bekliyorum bakalım canım :)Iyi aksamlar kuzum iyim sen nasilsingunleride degerlendirdin hadi bakalim surpriz dnleniyorm bnde yarin son is gunu bitsin die bkliyorum:)
İyi maşallah sağlıkla kucağına al değerin yüksekti senden ikiz bekliyorduk :) olsun darısı bize de en kısa aman da inşallahGordum tatlim Allaha sukur bebegi de gorduk kese icinde kalbi atiyormus:) Allah sizlere de nasip etsin bu guzel duyguyu
Aman dikkat et bol vitamin al dinlen kuzumValla günleri değerlendirdim inşallah güzel haber verebilirim diye bekliyorum bakalım canım :)
Aksi gibi akşamüstüden beri vücudumun her yeri etim kemiğim ağrıyo, inşallah hasta olmam canım. Ihlamur meyve falan idare edicem. Sen de yarından sonra bol bol dinlen kuzum. Kendine de bebişine de iyi bak ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?