Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız. Umutumut82 canım sen nerelerdesin dün de yoktun merak ettim seni

Canim kayinvalidem bende evde köle izaura gibi dolaşıyorum.diyet ve spora devam ediyorum.11 gündür civanpercemi ve aslam pencesi cayi içiyorum.aralik 6 gibi regli bekliyorum insallah gecikmezse tedaviye başliyacağım.senin yumurtlama dönemin bitti beklemedeyiz guzel haberlerini bekliyorum.

kizlar iyi aksamlar. grip olmusum. dunde yumirtam catlamisti. cok kotuyum. ilac icsem bi turlu icmesem bi turlu. su belirsizlikten nefret ediyirum artk
Ay kuzum çok geçmiş olsun, ıhlamurla falan geçirmeye çalış, dayanamazsan basit bi soğuk algınlığı ilacı kullanabilirsin. Benim de akşamüstünden beri vücudum her yeri bütün kemiklerim kaslarım ağrıyo umarım hasta olmuyorumdur

Kıyamam sana ya çok yorma kendini canım. Maşallah yeni döneme ne güzel hazırlanıyosun bak.
İnşallah güzel haberi verebilirim bitanem

Iyi aksamlar kuzum iyim sen nasilsin gunleride degerlendirdin hadi bakalim surprizdnleniyorm bnde yarin son is gunu bitsin die bkliyorum:)
Valla günleri değerlendirdim inşallah güzel haber verebilirim diye bekliyorum bakalım canım :)
Aksi gibi akşamüstüden beri vücudumun her yeri etim kemiğim ağrıyo, inşallah hasta olmam canım. Ihlamur meyve falan idare edicem. Sen de yarından sonra bol bol dinlen kuzum. Kendine de bebişine de iyi bak ❤

Mrh kızlar bugün tam 1 hafta oldu catlatma iğnesi oldum kalçadan 2 yumurtam 21-22 mm di onun haricinde 2 yumurta daha gelisiyodu adetin 2.günü klomen 5. Günü ise menogon igne kullandım sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım? 4 gün değerlendirdik daha değerlendirmemiz gerek mı?

Aman dikkat et bol vitamin al dinlen kuzum aynen sagol kuzum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…