- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.581
Gec ikiz cikanlarda varms biraz muamma o konu canim ya hayirlisi:)İyi maşallah sağlıkla kucağına al değerin yüksekti senden ikiz bekliyorduk :) olsun darısı bize de en kısa aman da inşallah
Cnm ignenin 14.gunu idrar testi yaparsan net olur oncekiler igne etkisi olabiliyor. 4 gun yeterli zaten catlamistir coktan cnm insallah saglikli dollenme olmustur hamilelikle sonuclanirMrh kızlar bugün tam 1 hafta oldu catlatma iğnesi oldum kalçadan 2 yumurtam 21-22 mm di onun haricinde 2 yumurta daha gelisiyodu adetin 2.günü klomen 5. Günü ise menogon igne kullandım sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım? 4 gün değerlendirdik daha değerlendirmemiz gerek mı?
bu ay umitliydim. ama yine olmayacak.sanirim. bebek. ins hasta degilsindir cnm.Ay kuzum çok geçmiş olsun, ıhlamurla falan geçirmeye çalış, dayanamazsan basit bi soğuk algınlığı ilacı kullanabilirsin. Benim de akşamüstünden beri vücudum her yeri bütün kemiklerim kaslarım ağrıyo umarım hasta olmuyorumdur
saol cnm.ins. gecer cbkGecms olsn canim vitamin falan idare etmeye cals bakalim ins gecer cabk dinlenmek en iyi ilac
Sen yine de değerlendir canım. Olmazsa diğer ay doktorun iyi bi tedavi uygulayacaktır eminim.bu ay umitliydim. ama yine olmayacak.sanirim. bebek. ins hasta degilsindir cnm.
Evet benimki 11 ci günde hafifti 13de biraz koyuydu 15 de tam be)liydi inşallah sende de vardırsoyle ben 14. gun bi daha yapmistim cok hafifdi yine ama ilaca bagladim 17. gun bi daha yaptim yine cok hafif en azindna 14. gunden daha koyu olmasi gerekmezmiydi sizce
Üzme kendini bidahikine olur inşallahGunaydin herkese. Uyandim. Wcye gittigimde regl oldugumu gordum. Cok uzgunum. Bu ayda kismet olmadi. Sanirim bize nasip olmayacak bebek sahibi olmak. Yoruldum artik ugrasmaktan,umut etmekten,beklemekten ve sonunda husrana ugramaktan. Belkide iyi anne baba olamayacagimiz icin nasip etmiyordur rabbim bilmiyorum. Dilerim sizlerin guzel haberleri olur.
Günaydın canım. Çok üzüldüm kuzum hala umutluydum benGunaydin herkese. Uyandim. Wcye gittigimde regl oldugumu gordum. Cok uzgunum. Bu ayda kismet olmadi. Sanirim bize nasip olmayacak bebek sahibi olmak. Yoruldum artik ugrasmaktan,umut etmekten,beklemekten ve sonunda husrana ugramaktan. Belkide iyi anne baba olamayacagimiz icin nasip etmiyordur rabbim bilmiyorum. Dilerim sizlerin guzel haberleri olur.
12.günüm test yapsam mıEvet benimki 11 ci günde hafifti 13de biraz koyuydu 15 de tam be)liydi inşallah sende de vardır
Canım çok üzüldümGunaydin herkese. Uyandim. Wcye gittigimde regl oldugumu gordum. Cok uzgunum. Bu ayda kismet olmadi. Sanirim bize nasip olmayacak bebek sahibi olmak. Yoruldum artik ugrasmaktan,umut etmekten,beklemekten ve sonunda husrana ugramaktan. Belkide iyi anne baba olamayacagimiz icin nasip etmiyordur rabbim bilmiyorum. Dilerim sizlerin guzel haberleri olur.
Insallah canim sagol.Üzme kendini bidahikine olur inşallah
Elimden geleni yapiyorum kuzum uzmemek icin kendimi. Bugun biraz buruk gecer ama toparlarim kisa surede kendimi. Ya insallah bu ay sen verirsin guzel haberi. En az kendim kadar sevinirim.Günaydın canım. Çok üzüldüm kuzum hala umutluydum benama üzme kendini ve öyle düşünme biz de anne olucaz buna çok inanıyorum. Biraz uğraştırıyo işte ama sınavımız bu deyip çabalamaya devam
Amin canin insallah. Ne zaman nasip olur yada olur mu bilmem ama onumuzde ki ay hicbirsey yapmayacagim. Kendi haline birakacagim. Insallah sizlerden iyi haberler alirim ilk firsatta,o zaman cok mutlu olucam hakkatende.Canım çok üzüldümzaman zaman aynı soruları biz de soruyoruz kendimize, ilk bi toparlayamıyor insan kendini, umutsuzluğa düşüyor. Ama elbet vardır bir zamanı lütfen zamanın da hasta olmak da çok önemli. Ne insanlar oluyor anne baba deme öyle, Rabbim bize de nasip edecektir. Biraz ara ver kafanı dağıt, kendine zaman tanı
Gunaydin tatlim uzuldumGunaydin herkese. Uyandim. Wcye gittigimde regl oldugumu gordum. Cok uzgunum. Bu ayda kismet olmadi. Sanirim bize nasip olmayacak bebek sahibi olmak. Yoruldum artik ugrasmaktan,umut etmekten,beklemekten ve sonunda husrana ugramaktan. Belkide iyi anne baba olamayacagimiz icin nasip etmiyordur rabbim bilmiyorum. Dilerim sizlerin guzel haberleri olur.
Canim alemsin guldurdun kole izaura :)) umarim bir an once gider kayinvaliden.Canim kayinvalidem bende evde köle izaura gibi dolaşıyorum.diyet ve spora devam ediyorum.11 gündür civanpercemi ve aslam pencesi cayi içiyorum.aralik 6 gibi regli bekliyorum insallah gecikmezse tedaviye başliyacağım.senin yumurtlama dönemin bitti beklemedeyiz guzel haberlerini bekliyorum.
Gunaydin guzelim:) masallah cok iyi gidiyosn sen:) 2. Veya 3. Gunu de olur bnce fark olmaz cok. Aksam oldugumuzu saymiyorlar ertesi gunu 1 sayiyolar genelde. Sokuldgu gune bakiyolar. Hakknda hwyirlisi olsn bu ay❤Günaydin guzel bayanlar hayirli cumalar...diyet spor infolic combi ve 10gündür civanpercemi aslanagzi cayini iciyorum.1 ayda 7.5kg verdim.gecen ay soktürücü ignelerle ayin 5 inde regli olmustum.bugün ayin 30 u regli agrilari başladı.normalde doktor reglinin 2.günü gel dedi.pazartesiye gec kalmiş olurmuyum.
Canim alemsin guldurdun kole izaura :)) umarim bir an once gider kayinvaliden.
Gunaydin guzelim:) masallah cok iyi gidiyosn sen:) 2. Veya 3. Gunu de olur bnce fark olmaz cok. Aksam oldugumuzu saymiyorlar ertesi gunu 1 sayiyolar genelde. Sokuldgu gune bakiyolar. Hakknda hwyirlisi olsn bu ay❤
bu ay umitliydim. ama yine olmayacak.sanirim. bebek. ins hasta degilsindir cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?