Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ignenin 14.gunu idrar testi yaparsan net olur oncekiler igne etkisi olabiliyor. 4 gun yeterli zaten catlamistir coktan cnm insallah saglikli dollenme olmustur hamilelikle sonuclanir

bu ay umitliydim. ama yine olmayacak.sanirim. bebek. ins hasta degilsindir cnm.

Gunaydin herkese. Uyandim. Wcye gittigimde regl oldugumu gordum. Cok uzgunum. Bu ayda kismet olmadi. Sanirim bize nasip olmayacak bebek sahibi olmak. Yoruldum artik ugrasmaktan,umut etmekten,beklemekten ve sonunda husrana ugramaktan. Belkide iyi anne baba olamayacagimiz icin nasip etmiyordur rabbim bilmiyorum. Dilerim sizlerin guzel haberleri olur.

Üzme kendini bidahikine olur inşallah

Günaydın canım. Çok üzüldüm kuzum hala umutluydum ben ama üzme kendini ve öyle düşünme biz de anne olucaz buna çok inanıyorum. Biraz uğraştırıyo işte ama sınavımız bu deyip çabalamaya devam

Canım çok üzüldüm zaman zaman aynı soruları biz de soruyoruz kendimize, ilk bi toparlayamıyor insan kendini, umutsuzluğa düşüyor. Ama elbet vardır bir zamanı lütfen zamanın da hasta olmak da çok önemli. Ne insanlar oluyor anne baba deme öyle, Rabbim bize de nasip edecektir. Biraz ara ver kafanı dağıt, kendine zaman tanı

Üzme kendini bidahikine olur inşallah
Insallah canim sagol.

Elimden geleni yapiyorum kuzum uzmemek icin kendimi. Bugun biraz buruk gecer ama toparlarim kisa surede kendimi. Ya insallah bu ay sen verirsin guzel haberi. En az kendim kadar sevinirim.

Amin canin insallah. Ne zaman nasip olur yada olur mu bilmem ama onumuzde ki ay hicbirsey yapmayacagim. Kendi haline birakacagim. Insallah sizlerden iyi haberler alirim ilk firsatta,o zaman cok mutlu olucam hakkatende.

Slm kızlar hayırlı cumalar hepinize bir süredir giremedim ama geri dönük olarak hep okudum yeni katılan ark olmuş allah en kısa zamanda olumlu sonuç almamızı nasip etsin. Nasılsınız kızlar bende 15inde iğne yaptırmıştım dün test yaptırdım malesef negatif bu ayda sanki hüsran ama adetim 3gün geçikti dr bir hafta bekle dedi bakalım beklemedeyim bu şekilde olup olumlu sonuç alan ark oldumu psikolojim allah bullak oldu düne kadar adet sancım var gibiydi bugün Yok göğüs hassasiyet vardı bugün azaldı sürekli ağlamak içim bahane arıyorum sanki

Günaydin guzel bayanlar hayirli cumalar...diyet spor infolic combi ve 10gündür civanpercemi aslanagzi cayini iciyorum.1 ayda 7.5kg verdim.gecen ay soktürücü ignelerle ayin 5 inde regli olmustum.bugün ayin 30 u regli agrilari başladı.normalde doktor reglinin 2.günü gel dedi.pazartesiye gec kalmiş olurmuyum.

Gunaydin tatlim uzuldum inan bu cumleleri hrpimz kurduk hic olmicak ve benzerlerini allah bi gun elbet nasip edecek. O nasi soz cok iyi bir anne olacak burdaki kizlar cekilen hasretten sora siradn bi anneden cok ustun ben8m gozmde boyle insanlar❤ tez zamanda kavusursun inss kuzum dualarim seninle. Ne hissediyosan onu paylas doktorunla ona gore yardim ediyo inan ki. Zorlwmiyo uzwtmiyo sen ne ieteren onu yapiyo eminim kavusucaksn melegine yanindayiz hepimiz

Canim alemsin guldurdun kole izaura :)) umarim bir an once gider kayinvaliden.

Gunaydin guzelim:) masallah cok iyi gidiyosn sen:) 2. Veya 3. Gunu de olur bnce fark olmaz cok. Aksam oldugumuzu saymiyorlar ertesi gunu 1 sayiyolar genelde. Sokuldgu gune bakiyolar. Hakknda hwyirlisi olsn bu ay❤

Canim alemsin guldurdun kole izaura :)) umarim bir an once gider kayinvaliden.

Valla eger regli olabilirsem haftaya tedaviye basliyacagim insallah gider kirmadan kendi evine gotürucez artik. .ya cokta seviyorum cokta iyi anlasiyoruz kendi annem gibi istenmedigini hissetsin istemiyorum.durumuda anlatamam.artik bir yol bulucaz.

Gunaydin guzelim:) masallah cok iyi gidiyosn sen:) 2. Veya 3. Gunu de olur bnce fark olmaz cok. Aksam oldugumuzu saymiyorlar ertesi gunu 1 sayiyolar genelde. Sokuldgu gune bakiyolar. Hakknda hwyirlisi olsn bu ay❤

Sagol bitanem bakalim agrim var ama sökülecekmi gecen ayda 25 gün regli agrilarim oldu sökülmedi... 2 3 güne sökülür insallah diye düsünüyorum.hakkimizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…